2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منفی شد عزیزم 😔

درکت میکنم عزیزم اما شک نکن خدا بهت یه روز نی نی تپل مپل میده غم این روزا یادت میره. منم از ۱ شنبه که منفی شدم شدم مرده متحرک. اما چاره چیه جز صبر و تلاش دوباره. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم عزیزم  بتام شده بود 8😔

عزیزم خیلی ناراحت شدم.ولی غصه نخور..حتما برسیهای لازم بکن..انشاءالله سری بعد مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

دوست گلم...خیلی خیلی خوشحال شدم برات خدایا شکرت..انشاءالله کلی جنین خوب خواهی داشت ومامان شدنت نزدیکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
توکسوپلاسما آنتیبادی IgG و IgM؛ IgG IgA، IMMUNOBLOT  بچه این ازمایشات برای ویروسهاست  ...

الهام جون دقیق نمیدونما ولی فک کنم اینا ب سیستم.ایمنی مربوط باشه عزیزم اگه اشتباه نکنم

درکت میکنم عزیزم اما شک نکن خدا بهت یه روز نی نی تپل مپل میده غم این روزا یادت میره. منم از ۱ شنبه ک ...

اره عزیزم خودم میدونم 

بسته بودن لوله هام درد کمی نبود 

حالا مشکل ایمنی هم اضاف شده 

گفت برو پیش دکتر شاکریان اصف برا ایمنی بدنت

شما نمیدونی ازمایشاش 

چقدر در میاد هزینه اش ؟

زیر آز ana یه آزمایشی هست که نوشته seen ازش سر در نمیارم. شاید آنا جون بیاد راهنمایی کنه. ولی اگه چی ...

اره منم شکم به همونه چون توسیکل بودم نشد دکتر خودم ببینه یه دکتر دیگه دید .حالا منتظرم پریود اول بشم وقت بگیرم برم ببینم چیکار باید کرد 

مرسی از وقتی که برام گذاشتی عزیزدل😘

من اصلا بلد نیسم سوزن بزنم شوهرمم بلد نیس خوب یعنی با این شرایط میتونیم سوزنم بزنیم

عزیزم همسر منم اصلا بلد نبود.... 

اصلا زیر بار نمیرفت.... 

باورت میشه اولین تزریقش پروژسترون عضلانی بود که روغنیه و راحتم نیست تزریقش.... 

اما واقعا دقت کنیم تزریق کار نداره.... 

چند تا فیلم ببینه و اصولشو بخونه سه سوته یاد میگیره.... 

ضمنا چون ماشین با احتیاط و دقت بیشتری میزنن.... 

دلسوزانه هم میزنن..... 

صفحه 6 رو یه نگاه بندازین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹  یه سوال؟؟ سردرد و بیحالی و ببخشید ترشحات سفید بعد از انتقال منف ...

فکر کنم ترانه جونم همین حالات رو داشت و ظاهرا دکترش شل کننده عصلات داده کاش به دکترت بگی.... 

ترشحات عادیه اما اگه سوزش و خارش داری حتما با دکترت در میان بذار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم ظاهرا آنات + ضعیفه.... 

اما اون یکی آزبه نطر میان اوکی باشن..... 

@nagesiii    

مرسسی عزیزم  دقیقا همین ال دی برای یکدست شدنه  البته واسه من که جواب نداد چون کلی فولی ر ...

شما خوب فولیات زیاد بودن احتمالا نوع سیکلت جواب نداده..... 

خوب وقتی تعداد بالا تحریک بشه هم یه دست شدن احتمالش پایین میاد هم اینکه کیفیت پایین میاد هم احتمال پوچی توشون زیاده..... 

عزیزم ظاهرا آنات + ضعیفه....  اما اون یکی آزبه نطر میان اوکی باشن.....  @nagesiii &nbs ...

ممنونم آناجون 

حالا باید چیکار کنم .درهمچین مواقعی دکتر چی تجویز میکنه یا چه راه حلی داره؟

یعنی ممکنه به خاطر اون منفی شده باشه؟

آنا جان من الان اینجا می بینم شما همش میگی از شروع داروهای تحریک تخمدان دیگه دولا راست شدن و ...

عزیزم دولا راست شدنو برا همه میگم برا جلوگیری از پیچش تخمدان..... 

با نه تا هایپری نمیشی..... 

فولیا بالای 15-20 بشه هایپری اتفاق میفته....