2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم امپول قبل انتقال بهتره  اندومترت رو آماده تر میکنه با عمیق زدن و اروم زدن دردش رو کم کن

خب بعد انتقال میشه شیاف بزنم تا درمانگاه نرم برا امپول ؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم😍😍😍😍😍انشاله همش میشه نینی.... پی ار پی هم الان🤔🤔؟

سلام مریم جون 

تا قبل پانکچرت ازت خبر داشتم 

اوضاع چطور پیش رفت جنین چند تا شد؟

بله پی ار پی دو ، سه روز قبل انتقال انجام میشه و بعد پانکچر انجام دادم

(صبح خون گرفتن تا تو محیط آزمایشگاهی آماده بشه شد بعد پانکچر )

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلم.  خودمون میشه بزنیم ؟؟ من برا امپولا میرفتم درمانگاه

اگر کسی تو خونه بلد هست که چه بهتر با دلسوزی و آروم برات تزیق میکنه

درمانگاه خیلی رعایت نمیکنن و تزیق سریع هم باعث درد میشه چون روغنی هست.

خب بعد انتقال میشه شیاف بزنم تا درمانگاه نرم برا امپول ؟؟

معمولا برای بعد انتقال شیاف میدن اما بودن بچه هایی که امپول هم داشتن بستگی به تجویز پزشک داره

مثلا من شیاف داشتم

باور کن میتونید حتما....خیلی بهتر از تزریقاتی ها ما هم نه بلد بودیم نه تخصص داشتیم.....در پروسه ...

من خودم هم اصلا آمپول زدن بلد نبودم ولي همسرم ميگفت از قبل بلده حالا نميدونم همين طوري براي اينكه خيال من راحت باشه ميگفت يا واقعا بلد بود ولي عضلاني ها رو همسرم برام ميزد بقيه رو هم خودم ميزدم ، ديگه كلا هم هر آمپولي داشته باشم همسرم ميزنه ، تازه چند بار هم خودش آمپول داشته آماده كرده داده من براش زدم چند بار هم كه توي پروسه آي وي اف خودش نبود من پروژسترون ها رو توي آينه خودم براي خودم تزريق كردم ، ديگه توي اين راه خودمون يك عالمه مهارت كسب كرديم . 😂😂😂😂

سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

سلاممممم به روی ماهت 😍🌹

خیلی خیلی خوشحال شدممم خدایا هزاران بارشکرت🙏🏻🌹 

ان شالله پایان انتظارت باشه🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
باشه گلم.  خودمون میشه بزنیم ؟؟ من برا امپولا میرفتم درمانگاه

عزيزم دور نافي ها رو كه خودت هم ميتوني بزني ، پروژسترون هم اگر شياف نداشتي بده همسرت ياد بگيره بزنه خيلي پيچيده نيست زدنش من خودم هم چند بار براي خودم زدم ولي بقيه وقتها همسرم تزريق ميكرد .

عزيزم دور نافي ها رو كه خودت هم ميتوني بزني ، پروژسترون هم اگر شياف نداشتي بده همسرت ياد بگيره بزنه ...

❤❤

برا دور ناف هم قبل پاکنچر درمانگاه رقتم خیلی ترسو هستم  😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام مریم جون  تا قبل پانکچرت ازت خبر داشتم  اوضاع چطور پیش رفت جنین چند تا شد؟ بله پی ...

من سه تا تخمک داشتم بقیش پوچ بود😊

خوش بحال شما زود نتیجه جنین رو میدن...به من گفتن دوشنبه هفته دیگه😔امروزم شوهرم رفت گفتن مشخص نیست هنوز😶

من خوش بینم و امیدوار...اما انتقالم افتاد برا بعد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من خودم هم اصلا آمپول زدن بلد نبودم ولي همسرم ميگفت از قبل بلده حالا نميدونم همين طوري براي اينكه خي ...

آفرین.....🌹🌹

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

توکسوپلاسما

آنتیبادی IgG و IgM؛

IgG IgA، IMMUNOBLOT 

بچه این ازمایشات برای ویروسهاست 

همون که هر۶ماه باید انحام بشه؟؟؟ 

عاقاا نمیدونمم برای چیه 😣

سلاممممم به روی ماهت 😍🌹 خیلی خیلی خوشحال شدممم خدایا هزاران بارشکرت🙏🏻🌹  ان شالله پایان ا ...

الهام جون در چه حالی؟در چه مرحله ای؟

من سه تا تخمک داشتم بقیش پوچ بود😊 خوش بحال شما زود نتیجه جنین رو میدن...به من گفتن دوشنبه هفته دیگ ...

چقدر دیر نتیجه جواب رو میگن 😣

عزیزمم امیدوارممم هرچی بخیر صلاحته پیش بیاد🌹🙏🏻

الهام جون در چه حالی؟در چه مرحله ای؟

سلام عزیزم من خوبم خودت در چه حالی گلم ؟ 

فعلا در مرحله دارو خوردن  فردا برم سونو ببینم چی میگن این دکترای بی کله