2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
عزیزم ببین در کل قانون روند رشد بتا اینطوریه ک هر 48ساعت تقریبا دوبرابربشه حالا برابعضیا ی خرده کمتر ...

مرسی عزیز دلم

اره فردا باز میرم 

با شنبه

اگر رشد کرده که یعنی مثبت نکرده 

حداقل امیدوار نباشم

😔

دکترم گفت اشکال نداره

جنین خوبت هنوز فریزه

فک کنم امید نداشت 😔

عزیزم من مدتی که خونریزی داشتم رکتال میزاشتم.دکترم گفته بود. ولی خب من مشکلی که با رکتال داشتم این ...

عههههه منم شکمم شله فکر کردم فقط خودم اینجوریم صدامم در نمیاوردم یعنی از این شیافه هستش من انداختم گردن خانم موز ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عههههه منم شکمم شله فکر کردم فقط خودم اینجوریم صدامم در نمیاوردم یعنی از این شیافه هستش من انداختم گ ...

والا من که به دکتر گفتم نمیشه تا اخر رکتال بزارم.. بعد گفت از لحاظ شکم شلی مشکل نداری گفتم چرا خیلی.. 😁 گفت پس واژینال کن.

بعد که واژینال کردم درست شدم😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اناجونم و دوستاني كه امپول انوكسا ميزنيين شكمم جاي امپول قرمز ويا كبود ميشه و درد ميكنه😢براي شماهم ...

عزیز دلم منم ورم داشتم خیلی 😑

دکتر گفت شرکت امپولت رو عوض کن خوب میشه

نباید ورم کنه

کبودی و سیاهی و سفت شدن خاصیت این امپولاست

منم می خواستم با آمپول پروژسترون شروع کنم ولی دکترم گفت نه کارشون باهم فرق می کنه بهم جاش سیپرترون د ...

اخه سیپرترون از خانواده ال دیه وهمون جلوگیری محسوب میشه .من با خوردن هیچ کدوم مشکلی ندارم .فقط نمیخوام تو این دوماه شانس طبیعی رو از خودم بگیرم .یه وقت دیدی گوش شیطون کر معجزه شد هر چند خیلی بعیده😢

سلام به همه منم دوباره تو سیکل انتقال فریز ک گفتن دوشنبه انتقال دارم از طرفی رویان جواب ازمایش ایمنی ...

عزیزم ان شالله که خیره واینبار مثبت میشی

دفعه چندمه انتقال میدی .خودت درخواست کردی آزمایشاتو برات بنویسن یا دکترت خودش نوشت ؟هزینه اش چقد شد تو رویان؟

ممنون میشم جوابمو بدی ❤

آنا جون من روز چهارده انتقالم رفتم ازمایش تیتر دادم بتام 53هست یعنی چی مثبت ه یا منفی  خیلی ...

مبارکت باشه عزیزم. خدا را شکر

دیگه مثبته خیالت راحت

فقط دو روز دیگه تکرار کن که دوبرابر شده باشه

اگه منفی بود، مثل من مینوشت زیر 2  

سلام تورک_آنا جون اسپرمای شوهرم یک میلیون بود ولی همش تعدادشون داره میاد پایین،تو سونوی واریکوسلش ن ...

عزیزم مورفو و تحرکش چطوره؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم من خرمشهر هستم  پیش دکتر مرمضی یه دوره درمان گذروندم اهواز راضی نبودم  رفتم پیش ...

اها انشالله بسلامتی ...

من چون همسرم واریکوسل عمل کرده تا برج ۶ به خودمون زمان دادیم بخاطر همین شهریور وقت گرفتم پیش دکترم البته من تهران هستم با دکتردبیراشرافی بودم هم آی یو آی هم لاپاراوهیسترو هم انشالله آی وی اف ،دیگه تا ببینیم انشالله خدا چی بخواد

شما هم لنفوسیت تراپی داشتین هم سرم؟من قراره لنفوسیت تراپی کنم فکر میکردم سرم دیگه لازم نباشه.

رهرکس متفاوته،مثلایکی از دوستان فقط لنفو سیت تراپی داشت وقراربود دیگه سرم نزنه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اناجونم و دوستاني كه امپول انوكسا ميزنيين شكمم جاي امپول قرمز ويا كبود ميشه و درد ميكنه😢براي شماهم ...

یه بار آمپولام از شرکت البرز بودن یعنی به زور فرو میرفتن و همیشه جاشون کبود میشد خیلی بد بودن ایندفه اسوه هستن یه چند باری کبود کردن ولی خیلی بهتر از قبلیان معمولا یه نقطه قرمز میمونه

الحمدالله❤
ممنون گلم نه اصلا سوزش و خارش ندارم

پس فکر نکنم چیز نگران کننده ای باشه اما احتیاطا به دکترت بگو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۶ تا تخمک‌شده ولی تعداد جنین ها معلوم نیست

به سلامتی انشالله..... 

یه پانکچر دیگه انجام میدی یا با همینا تعیین جنسیت میکنی؟