2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مبارکه عزیزم ان شاالله شنبه بتاتون دو برابر میشه خیالت راحت میشه، میشه بگی علاعمت چیا بودن بعد ...

سلام عزیزم خودت کی ازمایش داری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم تورو خدا ریسک نکن.....  آب و سفیده تخم‌مرغ الان برات لازمه زیاد بخوری.....  خدای ن ...

اتفاقا ازشون پرسیدم

گفتن اشکالی نداره🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آنا جون من دیرور رفتم بتا 53بود حالا حتما باید فردا باز برم آزمایش یا به گفته شوهر جان  بزا ...

عزیزم ببین در کل قانون روند رشد بتا اینطوریه ک هر 48ساعت تقریبا دوبرابربشه حالا برابعضیا ی خرده کمتر یابیشتر. براهمین میگیم دوروزبعد تکرارکن...ک ببینی چقد بالارفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من امروز باز سونو دادم

فولی های ۱۴-۱۳-۱۲-۱۶ -۸-۹-۱۰و...

دوباره همون داروهای قبلی رو بهم دادبرا شنبه

گفت شنبه ازمایش هورمونی بده

بنظرتون فولیهام میرسن تا دوشنبه برم عمل؟😢

شوهرم بابد بره خارج از کشور

خیلی شرایط عجیبی داریم🙄

این ازمایش برا چیه؟

امیدوار باشم به انتقال تو همین ماه یا بیخیالش شم ؟🥺

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
برای شما چند تا تخمک و جنین شد؟

بسلامتی...ایشاله همش میشه جوجه تپل مپل...

من 3 تا تخمک جنین هامون گفتن هفته آینده مشخص میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من امروز باز سونو دادم فولی های ۱۴-۱۳-۱۲-۱۶ -۸-۹-۱۰و... دوباره همون داروهای قبلی رو بهم دادبرا شنب ...

اره چرا امیدوار نباشی......

بعدم تا شنبه حتما عالی میشن......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من امروز باز سونو دادم فولی های ۱۴-۱۳-۱۲-۱۶ -۸-۹-۱۰و... دوباره همون داروهای قبلی رو بهم دادبرا شنب ...

عزیزم فک.کنم ازمایشت چک استرادیول باشه...منم داشتم این ازمایشو...پلی کیسیتیک بودی؟

نگران نباش فولیها تا روز عمل ب امید خدا سایزشون بزرگ میشن

اره چرا امیدوار نباشی...... بعدم تا شنبه حتما عالی میشن......

اخه pco بودم

برا همین میترسم هایپر بشم بیوفته دوماه بعد

بخاطر این پرسیدم

عزیزم فک.کنم ازمایشت چک استرادیول باشه...منم داشتم این ازمایشو...پلی کیسیتیک بودی؟ نگران نباش فولیه ...

اره بودم😢

چندماه بود خوب شده بودم دقیق سر شروع پروسه ivf برگشت

شما چطور شد براتون؟

هایپر نشدین؟

اصلا همه پلی کیستیکا هایپر میشن یا اتفاقیه؟

اخه pco بودم برا همین میترسم هایپر بشم بیوفته دوماه بعد بخاطر این پرسیدم

نگران نباش هایپرم بشی جنین رو تشکیل میدن روز تخمک کشی فقط شوهرت باید باشه برای دادن نمونه.....و حتی شوهرتم نباشه میتونی انتقال بدی.....قبلش بگو بهشون اگر امصا خواستن همین الان بگیرن😉

نگران نباش هایپرم بشی جنین رو تشکیل میدن روز تخمک کشی فقط شوهرت باید باشه برای دادن نمونه.....و حتی ...

اخه منم دارم میرم😩😩😩

گفتم اینماه مثلا باردار میشم این چند مدت اولش خونه بابام میمونم مامانم حواسش بهم هست

دوماه دیگه انتقال بدم باید سریع راه بیوفتم برم😕

اره بودم😢 چندماه بود خوب شده بودم دقیق سر شروع پروسه ivf برگشت شما چطور شد براتون؟ هایپر نشدین؟ ...

من.هایپرشدم..ولی خداروشکر عوارضش رو نداشتم..تامیتونی رژیمی ک اناجون میگه رعایت کن..سفیده تخم مرغ ابپز بخور و پروتئین

نه همشون هایپر نمیشن..انشاءالله شما هم نمیشی