2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
مریم😁😁😁😁 من شاکرانههههههههه داشتم حرف میزدم.خدااااااااشاهده محیا،روش های پیشنهادی ر پرسید منم ...

از گشنگی بود حرفات خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرم به همون روال ادامه بده و تو اولین فرصتم چکش کن.... 

سلام امپول سینا فکت بهم داده نوشته هر روز صبح ۵۰ خط امپول زده بشه.اشکال نداره عصر به عصر بزنم؟ یا صبح اثرش بهتره؟😍😍😍😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘😘بازم ممنون  هم بخاطر صبوریت بخاطر اینکه هی سوال میکنم هم بخاطر اینکه اطلاعاتت در اختیارم ...

عزیزم کمترین کاریه که میتونم برا دوستام انجام بدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای خوبم

من از امشب شیافمو عوض کردم و سیکلوژست میذارم

حالا شیاف قبلیم کاملا خشک بود عین قرص،این شیاف روغنیه.میخوام بدونم کسایی که سیکلو داشتن توی یخچال نگهداری میکردن یا توی محیط خونه اشکال نداره؟البته اینجا هوا گرمه و کولر روشن میکنیم همیشه.ممنون میشم جوابمو بدین.میترسم خراب شه

چون شیاف قبلیم چیزی درمورد دما ننوشته بود روش.اما این نوشته زیر ۲۵ درجه ...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

[QUOTE=89132188]نه عزیزم برا من سری سوم از اولم دکترم قصد داشت 4 روزه انتقال بده و..اها .انشتلله خدا بچه هات واست حفظ کنه .انا جون سوال دارم ..مورولا هم جنین چهار روزه میشه درسته؟ کامپکت هم چهار روزه؟ انا جون من پنج شنبه روز دوازده هستم .دیگ تحمل ندارم و از اونجا یی که به محض مثبت شدن باید سرم بزنم یکم عجله دارم واسه جوابش ...روز دوازده برم ازمایش حداقل مثبت باشم دیگ بیافتم دنبال سرم خریدن که بتام افت نکنه .اخه مشکل ایمنی دارم .میگم مثبت باشم حداقل بتام بیست نشون میده درسته؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
والا بستگی داره کدوم بیشتر بهت می‌سازه....  ال دی و دیفرلین فکر کنم فازشون یکیه و فکر کنم گفتی ...

اره خودم با پروژسترون موافقم. ممنون ازراهنماییت😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم کمترین کاریه که میتونم برا دوستام انجام بدم.... 

ممنونم عزیزم 

عکس از دارو هام میزارم میشه کم ننوشته ؟همه چیز اوکیه ؟

این برای همسرم هست ..بالا تر گفتم مشکل ما ففط کم تحرکی اسپرم همسرم هست روزی دو دفعه نیم ساعت قبل ناهار  و شام

اینم برای من روزی یکبار 

اینم برای من و همسرم روزی یکی 

فولیک اسید هم برای من روزی یکی 

من همه قرص ها رو ساعت نه میخورم پشت سر هم 

میخواستم بدونم مشکلی نداره پشت هم میخورم ؟

امپول ها هم ک خود دکتر گفته ساعت ۶ بعد ازظهر بزنم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

***خواهرای گلم اگه تجربه ایی دارید لطفا راهنماییم کنید ممنونتون میشم خیییلی زیاد 

درمورد داروهایی ک بالا عکساشون فرستادم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ممنونم عزیزم، آنقدر امروز داغونم که حد نداره،  من با یه لوله باردار نمیشم اگه قرار بود باردار ب ...

عزیزم داغون نباش چرا نشه توکلت به خدل پس من که هیچ لوله ای ندارم باید چیکار کنم؟؟

همین دیروز یکی از دوستام که فقط ی لوله دارهخبر بارداریشو بهم داد در حالی که دکترا گفته بودن این ماه فولی خوب برای باردار شدن نداری پس مطمئن برای خدا کاری نداره 

خدا جونم شکرت...
عزیز دلم  من فدای دوستای مهربونم بشم یعنی واقعا هنوز هستن  فرشته های مثل شما و آنا جون ...

فدات قربونت برم خودت خوبی و مهربون که اینجوری میگی

ولی واقعا بچهای اینجا همه یکی از یکی مهربون تر و خانوم ترن ...انشالله با دعای شما مامانای گل ما منتظراهم زودی به جمع شما مامانا می پیوندیم😁اول از همه انشالله نوبت ثمینِ عزیزِ بعدشم که مریم جون و بعدم بقیه ی دوستایی که انتقال دادن یا تو مراحل سیکل و .... هستن به حق این ماه عزیز انشالله 🙇

بازم مرسی برای دعای قشنگت عزیزدلم ❤

وای خدا کنه عزیزم خدا دلنون رو شاد کنه ایشالله تو این ماه عزبزم منم از سر دعاهای شما دوستان طعم م ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍ان شاءالله بتات میره بالا خیالت راحت میشه 

خدا جونم شکرت...
عزیز دلم  من فدای دوستای مهربونم بشم یعنی واقعا هنوز هستن  فرشته های مثل شما و آنا جون ...

عزیزم از صمیم قلبم بهت تبریک میگم ان شالله بتات هم بالااا میره  و فسقلی رو بخیر خوشی بغل میگیری 🙏🏻😍🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸