2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
بعد مگه تو سیکل نیستی؟؟؟؟  یا من اشتباه گرفتم؟؟؟؟؟  مگه نگفتی کلی فولی ریز داری؟؟؟؟  ...

بله. تو سیکل هستم

ولی پریود نیستم

یه عالمه هم فولی ریز دارم

تزریق هم میکنم. ولی داروی خوردنی ندارم

روزه هم میگیرم😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
لنفوسیت تراپی،خودش یک ونیم میلیون میخواد بیمارستان عرفان انتقال دومرحله ای ،چهارمیلیون و سیصدهزارتو ...

عزیزممم خدا و جدم بحق این ماه عزیز به مراد دلت برسونه 🙏🏻🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی فداتشم بخدا از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد  الهی خدا خیرت بده  یعنی منم مامان شدم ...

به به .مبارک مبارک .بخدا اینقدر منتظر خبر مامان شدنت بودم .نگران بتات نباش.خیلی هم خوبه .پنج شنبه میری انشاله ۲۰۰به بالا شده.اخه پسرها ناز دارن با ناز میان .واسه منم دعا کن پنج شنبه ازمایش دارم البته روز دوازدهم هستم .بهرحال مثبت باشه یه عدد دو رقمی داره  .ده .بیست .اخه باید به محض مثبت شدن سرم بزنم چهار تا .

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام دوستای خوبم من از امشب شیافمو عوض کردم و سیکلوژست میذارم حالا شیاف قبلیم کاملا خشک بود عین قر ...

من توی یخچال میذارم چون یکساعت که بیرون میمونه ی حالتی شل میشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آنا جون من میخوام بسم الله بگم برم جلو می خوام برم قرص سیپروترون کامپاند بخرم بجای ال دی بخورم بنظرتون تو ماه رمضان خوبه سیکلو شروع کنم آخه شوهرم روزه می گیره خودمم میخوام بگیرم بنظرتون شروع کنم برم تو سیکل البته فقط تخمک کشی اگه یادتون باشه باید لاپاراسکوپی کنم لولمو که هیدرو شده بردارم گفتم قبلش تخمک کشیمو انجام بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم خیلی ناراحتم.....امسال اولین سالی هست که سحرها چراغ خونمون برای سحری خوردن روشن نشده..😢انشاله خ ...

منم همینطور عزیزم انقدر دلم گرفت خودمو کنترل نتونستم گریه کردم  تو این ماه عزیز بخاطر درمانم نشد 😞 

عزیزم لک که طبیعی هست دردش هم همینطور ولی اگر شدید باشه نه ! بعدم نیاز به غسل نداری اگه زیاد نیست !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بتا واسه جنین ۳ روزه خوبه ،فکرای منفی نکن و دو روز بعد آز تکرار کن خیالت راحت میشه

مرسی عزیز دلم

خدا کنه

ممنون 

ما منتظرا بس سختی میکشیم

به همه چیزا با چشم دو دلی نگاه میکنیم

منم همینطورم

حتما عزیزم

شوهری که میگه تا شنبه نمیخواد بری 

یهو خیالت راحت بشه

من توی یخچال میذارم چون یکساعت که بیرون میمونه ی حالتی شل میشه 

مرسی ثمین جونم.بعدش تقریبا دو ساعتی دراز کشیدم ولی بعدش رفتم دستشویی انگار تیکه های شیاف بیرون میومد...شیاف قبلی اصلا اینجوری نبود‌.یعنی حس میکردم ترشح دارم ولی هیچوقت تیکه های شیاف نمیریخت....

البته لباس زیرم کثیف میشدا.واسه تو هم اینجوریه عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی فداتشم بخدا از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد  الهی خدا خیرت بده  یعنی منم مامان شدم ...

ای جانم خبرای خوب خوب میشنوم😍😍😍خداروشکر مامان خانمی.ان شاالله نی نیتو به سلامتی بغل بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
لنفوسیت تراپی،خودش یک ونیم میلیون میخواد بیمارستان عرفان انتقال دومرحله ای ،چهارمیلیون و سیصدهزارتو ...

انشالله از این اشانتیونا که برا من فرستاد واست می‌فرسته یه کارت هدیه هم روش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم  عکس از دارو هام میزارم میشه کم ننوشته ؟همه چیز اوکیه ؟ این برای همسر ...

انشالله همه چی عالی پیش بره براتون 

ماهم مشکلمون حرکت اسپرم همسرم هست دقیقا مثل شما منم یه آی یو آی منفی داشتم حالا ام که می خوام آی وی اف کنم انشالله که خیره برای جفتمون ...

فقد اینکه شما تهران هستین؟ با کدوم دکتر آی وی اف می کنی انشالله؟

مرسی ثمین جونم.بعدش تقریبا دو ساعتی دراز کشیدم ولی بعدش رفتم دستشویی انگار تیکه های شیاف بیرون میومد ...

عزیزم.من سیکلو کلا میذارم یخچال..چون بیرون ممکنه اب بشه مخصوصا الان ک گرمه..بعدهم برامن بصورت مایع سفید اب میشه میاد بیرون.تیکه تیکه نبوده هیچوقت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مریم😁😁😁😁 من شاکرانههههههههه داشتم حرف میزدم.خدااااااااشاهده محیا،روش های پیشنهادی ر پرسید منم ...

قربونت برم با دل گشنت.التماس دعا....میدونم شوخی بود..منم برا همین تو فاز شوخی باهات حرفیدم و تو همون فاز شوخی هم به درگاه خدا دعا کردم مثل بهلول😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها پريود اول بعد پانكچر و انتقال فرش منفي، دفع تيكه سفيد به اندازه انگشت به همراه خونريزي پري طب ...

محیا جون برامنم بعد انتقال منفی همینطوری بود فک کنم طبیعیه دبگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹