2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
بلاست  تقسیم سلولیش جلوتر از کامپکت هستش، کامپکت تقسیم سلولیش به اندازه  ۴ روز پیشرفت داشت ...

من دفعه قبل که منفی شدم جنینام بلاست بود دفعه قبلش جنینام دو روزه بودن مثبت شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شما نمیدونی این جنین کامپکت چیه برا من انتقال دادن؟بده یاخوب

ثمین جونم خوبی مهربونم؟دقیقا جنینایی که دکتر من انتقال داد برام هم کامپکت بود.بهم گفت خیلی خوبن.گفت بالاترین مرحله ست.ولی یه جا خوندم یه مرحله قبل بلاست شدنه

در هر صورت فکرکنم یزد برای همه همون کامپکت رو انتقال میدن...عزیزم ان شاالله که بهترینه و محکم چسبیده به دلت

کی انتقال دادی عزیزم؟؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان سرچ کردم نوشته اتفاقا انگار انتقال کامپکت بهتره. نوشته بود کیفیت بالاتری داره.

فقط خداکنه اینبار دیگه برام بمونن هردوتاشم بمونن انقدر من توی این سالها  عذاب و درد کشیدم فقط خدا میدونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من دفعه قبل که منفی شدم جنینام بلاست بود دفعه قبلش جنینام دو روزه بودن مثبت شدم

دکتر من گفت فقط دو روزه انتقال میدن. حتی بهش گفتم این جوری نگرانم گفت نه، اتفاقا بهتره. چون جنینی که سالم باشه و مشکل شکست دی ان ا نداشته باشه همون مراحل اولیه انتقال رشد میکنه و فقط اندازه ش کوچیکتره. یعنی میخوام بگم احتمالا جنین هات سالم بودن و گرید خوب داشتن که زود انتقال دادن. 

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
آره پی سی او بودم و درد شدید چه قبل عمل چه بعدش داشتم، بعد از تموم شدن آمپولا خیییلی بهتر شدم

منم pcoبودم تا 7روزبعد پانکچر..اورگالترون داشتم ک مشابهه ستروتایده .برا پیشگیری از عوارض هایپری هست فک کنم..منم بعدش خیلی درد داشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دو تا بود ممکنه منظرورش این بوده یکی کامپکته یکی بلاست؟

عزیزم بنظرم کامپکت با بلاست چندان تفاوتی نداره.ان شاالله که هرچی هست خوش خبر باشی برامون و یه جشن حسابی بگیریم😍تهران انتقال دادی عزیزم؟من نرسیدم صفحه های قبلیو بخونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ثمین جونم خوبی مهربونم؟دقیقا جنینایی که دکتر من انتقال داد برام هم کامپکت بود.بهم گفت خیلی خوبن.گفت ...

فدات خواهری بد نیستم شکر.دیروز انتقال دادم دوتا بودن .از دیروز خوابیدم کمردردام شروع شده باز .وای انقدر دوست دارنم الان غر بزنم که حد نداره خخخخ

فقط خداکنه اینبار دیگه برام بمونن هردوتاشم بمونن انقدر من توی این سالها  عذاب و درد کشیدم فقط خ ...

عزیزم دیدم نوشتی چند بار انتقال ناموفق داشتی. از ته دل از خدا میخوام این دفعه به بهترین شکل دلتو شاد کنه ❤ نگران نباش بسپار دست خدا، مطمئن باش همه چی خوب پیش میره.

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
فدات خواهری بد نیستم شکر.دیروز انتقال دادم دوتا بودن .از دیروز خوابیدم کمردردام شروع شده باز .وای ان ...

ای جونم.هرچقد دوست داری اینجا غر بزن.فقط فندقا رو اذیت نکن😍 من دلم روشنه که جشن مامان شدنتو میگیریم

دکتر من گفت فقط دو روزه انتقال میدن. حتی بهش گفتم این جوری نگرانم گفت نه، اتفاقا بهتره. چون جنینی که ...

چی بگم خواهر فقط امیدوارم به لطف خدا

دو تا بود ممکنه منظرورش این بوده یکی کامپکته یکی بلاست؟

اره اینجوری معقول تر هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم بنظرم کامپکت با بلاست چندان تفاوتی نداره.ان شاالله که هرچی هست خوش خبر باشی برامون و یه جشن حس ...

نه رشت انتقال دادم چهار تا جنین دیگم مونده ولی دیگه دوست ندارم بهشون فکر کنم

عزیزم دیدم نوشتی چند بار انتقال ناموفق داشتی. از ته دل از خدا میخوام این دفعه به بهترین شکل دلتو شاد ...

انشالله

ای جونم.هرچقد دوست داری اینجا غر بزن.فقط فندقا رو اذیت نکن😍 من دلم روشنه که جشن مامان شدنتو میگیریم

فدای دلت.مرسی