2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای عزیزم امردر روز نهم حالت پریودی دارم دعا کنید منم جواب مثبت بگیرم و این دردا الکی

انشاله مامان هستی با بتای تپل مپل

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم همه ندارن سر خود نخور چون ممکنه برا تو با ال دی نباشه سیکلت....  به ماه دیرتر بهتر از ...

باشه.ممنون که وقت میزاری و یکی یکی با دقت جواب میدی♥️♥️♥️♥️♥️

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای نگو😫چرا علایم داری؟چند تا فولی داشتی؟ نه من داروم تغییر نکرد.

عزیزم من تخمک کشیم امروز انجام شد، چون تعداد زیاد بود هم قبل عمل هم بعدش خییییلی درد کشیدم، ولی فعلا خدا رو شکر عوارض هایپری ندارم، تا ببینم چی میشه

313# کی پانکچر داری؟

امروز صبح عزیزم، تا ظهر هم دیگه برگشتم خونه، انتقالم هم افتاد برای 2 ماه بعد چون هایپر شدم، شما دوباره کی سونو دارید؟ کدوم مرکز پانکچرتون انجام میشه؟ 

عزیزم من تخمک کشیم امروز انجام شد، چون تعداد زیاد بود هم قبل عمل هم بعدش خییییلی درد کشیدم، ولی فعلا ...

به سلامتی عزیزم انشالله کلی جنین عالی خواهی داشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم لطفا راهنماییم میکنید؟من آسم دارم و رحم دوشاخه و سپتوم که باید عمل کنم علت ناباروری هم گفتم نا ...

عزیزم یکی از این تستهاآنتی تی پی او نرماله اون مال خودته؟ 

یکیشم که دی اف آی هم توشه بالاست اون مال همسرت؟ 

عزیزم یعنی همسرت مشکل ایمنی داره؟ 

شاید اینو حلش کنین طبیعیم باردار بشیا.... 

البته اگه برداشتم درست باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اصلا مقایسه نکنین.....  خیلی چیزا تاثیر داره تو مام....  قومیت و نژاد حتی....  ...

چشم انا‌جونم ولی واقعا سوالم اینه این فاکتور papp چیو بررسی میکنه؟!درمورد چیه کلا؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یعنی همین دو تارو ادامه بده بعدا میکنی سیکلو.... 

چشم مهربونم.همینجوری ادامه میدم تا یکشنبه که سیکلو میرسه به دستم

انا‌جون دوتا سوال داشتم.یکی اینکه شما وقتی استراحت داشتی بخاطر هماتوم و جفت،آسپرین مصرف میکردی؟من با اینکه توی خونه راه میرم یکم، شبا که‌ میخوام بخوابم‌ ساق پاهام درد میگیره میگم نکنه خون لخته بشه تو بدنم...!بنظرتون آسپرین لازم نیست برام؟چون دکترم میگه یه بند نخواب ولی من هرجا خوندم برای هماتوم اکثرا نوشتن استراحت زیاد فقط جواب میده!

سوال دوم اینکه شنیدم بعضیا میگن اگه جفتت پایینه یه بالش بذار زیر پات که‌پاهات یکم بیاد بالاتر موقعی که خوابیدی!این حرف درسته؟شما اینکارو میکردی عزیزم؟

اینا سوالاییه که خیر سرم میخواستم از دکتر بپرسم ولی همه‌چی با دقتش روی برگه ی ازمایش یادم رفت

زحمتش‌افتاد گردن شما.ببخش انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب به هر حال طبق شرایطمون باید به دکتری وصل کنن که کارو خراب نکنه.....  البته اینو نمیگم که ح ...

افرین موافقم انا جونم.اما اینم یکی از نقطه ضعفهای این مرکزه.البته من هیچوقت پافشاری نکردم توی این قضیه و کلا حس میکنم بلد نیستم از حقم دفاع کنم.کلا خیلی زود کوتاه میام‌ولی از اونطرف استرس می افته به جونم و‌ خودخوری میکنم.فعلا که‌اعتماد کردم به حرف دکترشون و دکتر زنان خودم.ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد.مرسی بخاطر دلسوزیتون مهربونم😘

عزیزم ذخیره چند بود؟ قبلش رعایت میکردی که هایپر نشی؟

من پلی کیستیکم و ذخیرم بالا هستش، از زمان شروع آمپولا سعی کردم رژیم هایپری را کم و بیش رعایت کنم، الان هم درد دارم ولی اون عوارض وحشتناک هایپری نیست خداارو شکر فعلا