2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام آنا جون پی آر پی خیلی تو مثبت شدن انتقال تاثیر داره؟ چند سیکل انجام میشه؟ من که خراش دادم لازم ...

عزیزم دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم ی کی دو روز قبل انتقال بود..... 

دقت نکردم دو تاشو با هم دوستان انجام دادن یا نه.... 

دقیق نمیتونم چیزی بگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی بوده زودتر از ۱۲ انتقالش پریود بشه؟؟ روز ۹ مثلا؟

عزیزم بله بودن دوستانی زودتر لک و خونریزی داشتن ولی مامان بودن.... 

مامان ستایش یادمه از روز 5 شروع شد به لک و حتی خونریزی داشت اگه اشتباه نکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه انتقالت با بيهوشي بوده؟

اره. تو ای یو ای اذیت شدم. دکتر نتوست با کتتر ای یو ای انجام بده از کتتر انتقال جنین استفاده کرد. من بدنمو منقبض میکنم😁😁

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
وااای ک  چقد این لحظه ها سخته من برا اطرافیان زباد دیدم..اتفاقا منم از این قضیه پریدن تو گلوی ب ...

آره جدی بگیرینش چون ممکنه آدم تجربش کنه.... 

پس تو اون شرایط باید بتونیم درست عمل کنیم..... 

دوستان مادر شوهر من یادمه سریع دست کرد تو پوشکش نشیمنگاهشو فشار داد چند بارم بهم گفته من دقیق دستم نیومده. اگه توجیه علمیشو میدونین بگین شاید بهتر بتونم بفهمم چطوری عمل میکنه.... 

من چند تا ویدئو هم دیدم اما اونطوری که باید هنوز نمیدونم امیدوارم هیچ کدوم تجربش نکنیم اما بدونیم خوبه..... 

من یه مدلشم میدونم که با شدت تو صورت بچه فوت کنیم خودش یه رفلکسی نشون میده و جواب میده البته فکر کنم برا شرایطی که خیلی شدید نباشه جواب میده مثلا من چند باری برا بچه ها انجام دادم جواب داده..... 

شدید فوت میکنم تو صورتشون انگاری که بترسن یهویی میپرن و همه چی نرمال میشه اما خوب توجیه علمی اینم نمیدونم..... 

هر کسی راهکاری داشت بگه که همه بدونیم.... 

خب با وجود پروژسترون میشه مگه پریود شد؟ حتما لانه گزینیه. من که هیچ حسی دیگه ندارم. هفته اول یه جورا ...

عزیرم بله بعصیا با وجود پروژسترونم پریود شدن اما تعدادشون کمه.... 

آره جدی بگیرینش چون ممکنه آدم تجربش کنه....  پس تو اون شرایط باید بتونیم درست عمل کنیم.....&nb ...

ممنون ازتوصیه هاتون

اناجون من از اول بارداری پوست بدنم ب شدت خشک شده پوسته پوسته میشه مخصوصا دستام تا آرنج و کف پاهم دیگه خشکی زده  ؛چی میتونم استفاده کنم؟

اخه من از اول بارداری هیچ مواد ارایشی استفاده نکردم..حتی کرم مرطوب کننده هم میترسم جذب پوستم بشه وبرا جنین ی وقت بد باشه...خاستم ببینم نظرتون کلا راجع ب وسایل ارایشی چیه..؟مثلا ضد افتاب واس صورت میشه استفاده کرد؟یا بدنم رو با چی چرب کنم واس خشکی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب با وجود پروژسترون میشه مگه پریود شد؟ حتما لانه گزینیه. من که هیچ حسی دیگه ندارم. هفته اول یه جورا ...

عزیرم بله بعضیا با وجود پروژسترونم پریود شدن اما تعدادشون کمه.... 

منم هیچ حسی ندارم اینم که خبلی دیگه زیاده شبیه لانه نیس شر شره

عزیزم خوب شاید با ترشحات آبکی ناشی از بالا رفتن استروژن قاطی میشه و به نظرت زیاد میاد.... 

عزیزم خوب شاید با ترشحات آبکی ناشی از بالا رفتن استروژن قاطی میشه و به نظرت زیاد میاد.... 

آنا جون همه اینایی که آی وی افی هستن قبل از شروع داروها برا پانکچر ال دی دارن؟ 

من قراره دهم سیکلم برم برا عکس رنگی .میتونم از الان ال دی بخورم؟ حداقل یه ماه جلو بیفتم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم تلفنی‌جواب میدن ولی وصلت میکنن به یه دکتر زنان توی همون مرکز به دکترای ای وی اف وصل نمیکنن و ...

خوب به هر حال طبق شرایطمون باید به دکتری وصل کنن که کارو خراب نکنه..... 

البته اینو نمیگم که حس کنی قرار نیست خوب پیش بره..... 

منظورم اینه چرا باید کاری کنن تو الان آرام‌ نداشته باشی..... 

باید بدونی به کسی وصلت میکنن که میتونه همه جوره به حرفش اعتماد کنی و تو دلت نگی خوب این که تجربه آی وی آی نداره از کجا میدونه چی به چیه..... 

بحث روانی منظورمه.... 

چون ناخودآگاه فکر میکنی فقط کسی که آی وی اف میکنه شرایطت رو میتونه درک کنه و تجویزش قابل اعتماد..... 

اینو باید در نظر بگیرن.... 

آها مرسی عزیزم ببخش من فک کردم گفتی این آز چیه که توضیح دادم 😁🙈

عزیزم فدات نه بازم خوبه در موردش صحبت کردیم خوب شد.... 

من دقیقا در مورد تفسیرش اطلاعات ندارم..... 

یعنی از جوابش دقیقا به کجا میشه رسید و چطور میشه حلش کرد رو نمیدونم..... 

چون خودمم تجربه شو نداشتم اطلاعاتم کمتره..... 

من اطلاعاتم یا از تجربیات خودمه یا از تجربیات دوستان..... 

که به ندرت دیدم کسی تست پی سی تی انجام بده یا بیاد در موردش حرف بزنه برا همین اطلاعاتم کامل نیست.... 

سلام بچه ها خوبید

دکترم به من لتروزول داد و روز ۶ و ۸ و ۱۰ هم آمپول داد

برام منوگونال نوشته بود اما پیدا نکردم گفت هزچی پیدا کردی بزن منم منوتروپین زدم

وقتی لتروزول میخوردم احساس میکردم تاثیرشو ولی این امپولا نه

دیروز آخریشو زدم که دکتر سونو کرد و یه امپول دیگه اضافه کرد و گفت بازم روز ۱۳ بیا سونو

بچه ها این آمپولو میزدید خس افسردگی نداشتید؟

من میخوام بشینم گریه کنم بیخود

همش خوابم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812