2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عصری سرم از گریه داشت می ترکید خیلی سخته  بازم خدا رو شکر

هیییی خدا خودت یه نیم نگاهی به ماهاام بنداز واقعا دیگه خسته ایم 😔انشالله به حق فاطمه زهرا بارداری محیا جون همه ی مااینجا همدیگه رو درک می کنیم همه این روزهارو داشتیم انشالله خدا خودش معجزه کنه برای همه ی منتظرا آمین ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینطوره که گفته  نه درد میفهمی نه جای نگرانی داره انتقال هم بیهوشی نداره و از درد خبری ...

مرسی عزیزدلم خداروشکر خیالم راحت شد انشالله همه چی عالی پیش بره برای هممون 😄😍 

خوب کاری کردی بعضی دکترا فقط دوست‌دارن استرس بدن.بنظر من سلفری بهترین گزینه بوده برات.خداروشکر که مش ...

قربونت برم عزیزم،انشاالله خودتم خیلی زود فندقتو در آغوش بگیری صحیح و سلامت

ولی جالبه بدونی وقتی برگه جوابو دیدم که نوشته low risk و احتمال ابتلا ۱ به یک میلیارد و خورده ای، هی یه گوشه ذهنم مشغول بود که وقتی احتمالش صفر نیست پس هنوز احتمالش وجود داره!😒 یعنی میخوام بدونی با تمام وجود استرساتو درک میکنم ولی هیچ خیری ازشون ندیدم جز اینکه دو ماهی درگیر افسردگی پس از زایمان شدم! سر هر کدوم از مسایل جدیدی که توی بارداری بهشون برخوردم کلی استرس گرفتم حتی شبهای آخر قبل از زایمان خواب میدیدم بچم سندرم داره!!! بعدش میدونی چی شد؟ بعد از به دنیا اومدن بچم گفتن ممکنه مشکل داشته باشه! یه دو ماهی مردم و زنده شدم، شیرم کم شد،بچم وزن نگرفت و هزار مشکل دیگه،در حالیکه خدا رو هزار مرتبه شکر ماشاالله بچم هم سالم بود هم آنچنان باهوش بود و هست که هر کی میبینه براش مایه تعجبه،میدونی همه اونا فقط امتحان خدا بود تا بهم بگه قبل از پیش اومدن اتفاقای بد منتظرشون نباشم و به خدا اعتماد کنم، اینو بدون که هر مرحله بچه دار شدن میتونه پر از استرس یا پر از اتفاقای تازه و رشد دهنده و لذت بخش باشه، فقط ما باید انتخاب کنیم که میخوایم چجوری مدت عمرمونو بگذرونیم

ببخشید طولانی شد😌

وای انا جون الهی بگردم.یعنی تصورش کردم دلم ریخت اره واقعا سخته.من عاشق بچه هام.وقتی بچه های فامیل م ...

آره واقعا سخته..... 

راستی دوستان توروخدا از الان مطلب برا این بخونین و یاد بگیرین چطوری بچه هاتون دور از جون دچار خفگی شدن نجاتشون بدین..... 

ضمنا تو این شرایط بتونین مدیریت کنین..... 

هیچ وقت اون صحنه یادم نمیره دخترم حدودا ده روزه بود نمیدونم داشتیم بهش قطره می‌دادیم یا چی یهویی پرید تو گلوی دخترم یعنی رفت دیگه..... 

اصلا نفس نمی‌کشید کبود شد من مردم دیگه..... 

شانس آوردیم مادر شوهرم بود..... 

خیلی خیلی شانس آوردیم بود..... 

اما تا دخترم دوباره نفس بکشه من و همسرم مردیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم واژینال میذارم پس.کلا دکتر زنان من همش میگه رکتال.حتی اندومترین بهم میگفت رکتال بذار.ولی من میتر ...

به نظرم اینکارو نکن چون میبینی بالا پایین میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مننونم که به یادم هستی راستش شر شر ترشحات قهوه ی دارم شدیییید فک کنم پری داره خودشو جر میده بیا ...

وای مگه پروژسترون نداری محیا؟ روز چندی ؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
والا دکتر گفت میرین ن ز د ی ک ی انجام میدین بعد ۲ ساعت دراز می کشی بعدش هم سریع خودتو به حالت درازکش ...

عزیزم میدونم تست چه مدلیه منظورم جزئیات دقیقشه..... 

میدونم اسپرمهای موجود در مایع موکوس گرفته شده از بدنت رو چک میکنن ببینن زندن یا نه اما اینکه چی دقیقا باعث مرگ اسپرم میشه نمیدونم.... 

برا همین گفتم یه تستی هست به اسم آنتی بادی ضد اسپرم پرسیدم که اونو چک کردین یا به اون میتونه مرتبط باشه یا نه.... 

یعنی شاید دنبالش باید این تست رو میدادی.... 

آره واقعا سخته.....  راستی دوستان توروخدا از الان مطلب برا این بخونین و یاد بگیرین چطوری بچه ه ...

وااای ک  چقد این لحظه ها سخته من برا اطرافیان زباد دیدم..اتفاقا منم از این قضیه پریدن تو گلوی بچه ها خیلی میترسم..شوهرم ک وحشتناک فوبیای این قضیه رو داره. .واقعا باید یاد بگیریم چطوری مدیریت کنیم درآینده😥

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا دارم، روز ۹

خب با وجود پروژسترون میشه مگه پریود شد؟ حتما لانه گزینیه. من که هیچ حسی دیگه ندارم. هفته اول یه جورایی رحمم تیر میکشید مخصوصا روز ۷ . بعدش کلا از بین رفت

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خب با وجود پروژسترون میشه مگه پریود شد؟ حتما لانه گزینیه. من که هیچ حسی دیگه ندارم. هفته اول یه جورا ...

منم هیچ حسی ندارم اینم که خبلی دیگه زیاده شبیه لانه نیس شر شره

...
منم هیچ حسی ندارم اینم که خبلی دیگه زیاده شبیه لانه نیس شر شره

خدا به هممون رحم کنه. درکت میکنم عزیزم. گاهی به خدا میگم دلت برای ما بسوزه  یه رحمی کن از دست این دارو و درمان راحت شیم . روزای انتقال واقعا سخته قبلا که دوستان میگفتن درک نمیکردم الان میفهمم..