2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
یعنی از حالا بخورم  15 روز مونده پری شروع کنم به خوردن؟ اگه هایپر بشم چی میشه بده؟ هایپر یعنی چ ...

اره عزیزم هرچه زودتر شروع کنی بهتره.ببین گلم هایپر شدن به معنی تحریک بیش از حد تخمدانه...وقتی با امپول و دارو تخمدان رو تحریک میکنن که فولیکول بیشتر و درنهایت تخمک بیشتری رشد کنه این اتفاق می افته و عوارضش واقعا ادمو اذیت میکنه.برای من عوارضی نداشت ولی بودن بچه هایی که مجبور بودن هرلحظه زیر سرم باشن و از درد واقعا عذاب میکشیدن...شنیدی میگن فلانی شکمش آب اورده؟!این همون داستانه....واسه اینکه این اتفاق نیفته میگن قبلش پروتئین زیاد مصرف کنین...بازم بستکی به ذخیره ی تخمدانت داره.اگه عددش بالاست بیشتر در معرض هایپر شدن هستی

(البته من چیزی که خودم فهمیدمو برات توضیح دادم شاید توضیح علمیش فرق داشته باشه)

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واقعا راهی نداریم دیگه...مجبورم الکی دلداری بدم به خودم😂 عزیزم با دل مهربونت فقط دعا کن نی نیم صحی ...

تا جایی ک تجربه نشون داده دقیقا کاراییش بیشتر استرسه و دق مرگ کردن خانومای باردار

متاسفم به این سیستم که وقتی امکانات ازمایش و ارزیابی دقیق رو نداره میاد اینو همگانی میکنه یه پولی واس خودش درمیاره ولی ب چ قیمتی به قیمت کباب کردن مردم، ما همون نسلی دهه شصت هفتادی هستیم که بچگیمون یه جوری موش ازمایشگاهی بودیم الانمونم اینجوری

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم هرچه زودتر شروع کنی بهتره.ببین گلم هایپر شدن به معنی تحریک بیش از حد تخمدانه...وقتی با امپ ...

خاکستری جون همسرت قبل از شروع میکرونون مکمل ها و داروهای هورمونی مثل کلومفین داشتن؟؟ تستسترون یا هر هورمونی؟

...
اره عزیزم هرچه زودتر شروع کنی بهتره.ببین گلم هایپر شدن به معنی تحریک بیش از حد تخمدانه...وقتی با امپ ...

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی من اصلا تخم مرغ نمیخورم خیلی کم کم چون اهل صبحونه نیسم برم بخورم وای خوبه شماهستین حتما از فردا میخورم

...... 
تا جایی ک تجربه نشون داده دقیقا کاراییش بیشتر استرسه و دق مرگ کردن خانومای باردار متاسفم ...

وای بخدا واقعا درست گفتی!معلوم نیست این دستگاهاشون چیه...فقط پول به جیب میزنن...خیلیا اصلا با امنیو بهشون گفتن باید سقط کنی اما خودشون مقاومت کردن و بچشون صحیح و سالم به دنیا اومده!

اصلا نیمفهمم داستان چیه...درسته واقعا داشتن بچه ی معلول عذاب برای خود بچه و خانواده ست ولی بعید میدونم این ازمایشا واقعا جای درست حسابی انجام شده باشه و جواباش قطعی باشه!بخدا دو روز همش دارم سرچ میکنم.همه جور داستانی خوندم!بیچاره طرف براش توی غربالگری زدن ریسک ۱:۳۵ 

مثلا فقط بخاطر اینکه سنش بالای ۳۵ هست...بعد رفته امنیو و گفتن سالمه 😐 خب نصف جون شد مادر بدبخت ! اون بچه ی طفل معصوم پر پر میشه اون تو!

چه وضعشه.بخدا اگع برمیگشتم از اول حتی سونو ان تی رو نمیرفتم🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عشقم بخدا مخم داره سوت میکشه.باورت میشه هیچجا رو ندارن؟!اینجا یه ازمایشگاه بیرون داره یه دونه توی بی ...

بله اومدم قشم و از نزدیک اونجا رو دیدم

خدا از سر تقصیر این مسئولا نگذره که فقط حرف میزنن

قشم جزیره به اون زیبایی با اون مساحت چرا نباید مثل جاهای گردشگری دیگه مون باشه 

واقعا سختِ خدا به داد برسه 

خدا نگهدار خودت و بچه نازنین ت باشه عزیزم

من تهرانم اگر فکر میکنی کاری از دستم بر میاد بهم بگو انجام میدم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خاکستری جون همسرت قبل از شروع میکرونون مکمل ها و داروهای هورمونی مثل کلومفین داشتن؟؟ تستسترون یا هر ...

عزیزم شوهرم ازمایش هورمون که داد همه چیزش اوکی بود

بهش الکارنتین و ویتامین ای و ولمن داده بود فکرکنم...کلومیفن یادم نیست عزیزم...ولی خودش هم یه مکمل دیگه سفارش داد که اعتقاد داشت خوبه!وای اسمشو اصلا یادم نمیاد

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی من اصلا تخم مرغ نمیخورم خیلی کم کم چون اهل صبحونه نیسم برم بخورم وای خ ...

فداتشم.اره حتما بخور خیلی خوبه.ولی سعی کن روزی یه دونه فقط زرده بخوری.بیشتر سفیده بخور.چون زرده کلسترولتو میبره بالا

بله اومدم قشم و از نزدیک اونجا رو دیدم خدا از سر تقصیر این مسئولا نگذره که فقط حرف میزنن قشم جزیره ...

دورت بگردم که انقد خوبی.همین که گفتی بی نهایت ممنونتم😘

اره بخدا وقتی میرم بیرون و طبیعتشو میبینم واقعا زورم میگیره انقد جاهای بکر داره ولی اصلا رسیدگی نمیکنن بهش!ساحلش داغون!بدون هیچ امکاناتی.بیمارستان ساختن یدون یه دکتر خوب!هرکی میخواد دوره هاشو بگذرونه میاد اینجا روی ما مردم بدبخت تست میکنه😄

ایشالا دفعه ی دیگه که اومدی بیا پیش خودم با نی نی نازت😍

امیدوارم به زودی تیکر بارداریتو ببینم مهربون

وای بخدا واقعا درست گفتی!معلوم نیست این دستگاهاشون چیه...فقط پول به جیب میزنن...خیلیا اصلا با امنیو ...

خیلی از این مواردی ک میگی تو فامیلمون از نزدیک دیدم، میمن زیر برگه ی ازمایشات نوشته صرفا برای چی چیه و تشخیصی نیست

...
خیلی از این مواردی ک میگی تو فامیلمون از نزدیک دیدم، میمن زیر برگه ی ازمایشات نوشته صرفا برای چی چیه ...

اره واسه من نوشته این ازمایش صرفا جهت غربالگری هست و جنبه ی تشخیصی ندارد 😐 ماها مسخرشونیم

اره واسه من نوشته این ازمایش صرفا جهت غربالگری هست و جنبه ی تشخیصی ندارد 😐 ماها مسخرشونیم

افرین، دیدی خودشونم مرخص کردن ک مسئولیت حقوقی نداشته باشه تشخیصات مسخره شون

...
افرین، دیدی خودشونم مرخص کردن ک مسئولیت حقوقی نداشته باشه تشخیصات مسخره شون

گند بزنن بهشون.کاش همون نسل مامانم اینا بچه زاییده بودم .فقط سونو تعیین جنسیت میرفتم😂