2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم ببین ماها کنار هم کاملیم......  ببین من بعضا بگذشته فکر میکنم میگم خدا یه چیزی میدونسته ...

میدونم عزیزم

همه چیزا که شما میگین درسته 

خودم میگم نکنه باری روی دوش اون باشم

و شرمنده اش بشم

وای خدا بهت رحم کرده عزیزم، چه عمل سختی داشتی😢خدا رو شکر خودت و نی نی الان سالمید، فقط هیسترو شده ب ...

آره واقعا خدا رحم کرد بله خداروشکر همه چی عالی بود

نه لاپرا نشدم ی بار دکتر گفت بهم ولی من نخواستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی این روزا میگذره به خدا بیماری و مشکلات برای همه هست فقط چون از زندگی های هم بیخبریم فکر میکنیم ...

مرسی مهربوتم میدونم

ممنون از دلداری و حرفای قشنگ شما دوستان

خوبه اینجا رو دارم

که قرقز های منو گوش میکنید و با جون دل جواب میدین

ممنونم 

انشالله یه هر چی دوست دارین برسید 😍😘😘😘😍😍😍

سلام دوستان عزیز بچه ها لازم دونستم ی موضوعی رو اینجا بگم  موقع زایمانم همسرم میگه دیدیم بعد ...

بهار جون  خدا رو شکر که دکتر خوبی داشتی و گرنه عواقب بدی ممکن بود برات پیش بیاد و رحمت به خطر میفتاد ،بازم بخیر گذشته

میدونم عزیزم همه چیزا که شما میگین درسته  خودم میگم نکنه باری روی دوش اون باشم و شرمنده اش ب ...

عزیزم عشق باشه هیچکدوم بار رو دوش دیگری نیست..... 

عزیزم 120 سال سالم و سلامت کنار هم شاد و خوش زندگی کنین اما زبونم لال دور از جونتون عاشق باشی سالهام عشقت بیمار باشه رو چشات ازش نگهداری میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
محیا بارداری؟🤩

انشالله بارداره.... 

بابا کشت مارو انتقال داده عوض حال کردن با وروجکات دنبال پانکچر مجدد و دکتر و دوا درمونده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی مهربوتم میدونم ممنون از دلداری و حرفای قشنگ شما دوستان خوبه اینجا رو دارم که قرقز های منو گو ...

عزیزم غرغر تا دلت بخواد اجازه داری بزنی ولی اجازه ناامیدی و حرفه‌ای بد بد نداری..... 

سلام عزیزم همین الان سراغتو گرفتم خوبی کدوم مرحله مامان شدنی؟😍

عزیزم ممنونم بیادم بودی

من دیروز سونو شدم و سیکل کوتاه برام شروع شده از دیروز سینافک شروع شده ،موقع سونو وکتر بهم گفت تخمدانها کوچیکن 

سلام من خواننده چندین ساله نی نی سایتم توروخدا کمکم کنین تاپنج ماه پیش با مدروکسی پریود میشدم قطعش ک ...

سلام عزیزم،منم کرمانشاهی هستم به نظرم برو دکتر تا اول سونو انجام بده ببینه واسه چی پریود نشدی اگه تونستی آزمایش تیرویید با پرولاکتین هم انجام بده چون اینها هم خودشون باعث میشن پریود نشی

درموردهزینه هم اگه تا حالا انجام ندادی میکرو و بچه نداریو سنت زیره ۴۰ سال هست خیلی کم میشینه من توی معتضدی پانکچر کردم ۳۰۰ تومن شد فریز جنین هم ۵۰۰ تومن،داروهامم خارجی بودن یک میلیون و خورده ایی شدن

سلام عزیزم،منم کرمانشاهی هستم به نظرم برو دکتر تا اول سونو انجام بده ببینه واسه چی پریود نشدی اگه تو ...

آمین به امضات عزیزم....