2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرجان جون شمام از اون هيسترو لاپارا ها انجام دادن واست؟؟؟؟ اقا من يه گيري دارم سمت چپ،، باور كنين مز ...

عزیزم من فقط هیسترو شدم.... از راه واژن.

لاپرا فرق داره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
پور مطرود فکر نکنم بزاره همون روز مرخص بشی، یه شب هستی بیمارستان، اون مشکلتم حل میکنه، نگران نباش

چسبندگيه كجا؟ داخل رحم يا بيرون تو لگن؟؟؟

اقا من اين گرفتاريو ب هركي ميگم باور نميكنه اهميت نميده

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من فقط هیسترو شدم.... از راه واژن. لاپرا فرق داره.

مرسي مرجان جون، با طرازي؟؟ هيسترو شدي يعني فقط رفت تو رحم رو نيگا كرد برگشت؟؟؟ بيرون تو لگن اون دور ورارم نيگا ميكنه؟؟ لاپارا چ ميكنه اونوقت؟

...
مرسي مرجان جون، با طرازي؟؟ هيسترو شدي يعني فقط رفت تو رحم رو نيگا كرد برگشت؟؟؟ بيرون تو لگن اون دور& ...

آره عزیزم با طرازی. هیسترو و خراش.. فقط رحمه 

لاپرا اطراف ناف سوراخ میکنن و لوله ها رو نگاه میکنن.. عمل مربوط به لوله هاس و اندومتریوز..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
پور مطرود فکر نکنم بزاره همون روز مرخص بشی، یه شب هستی بیمارستان، اون مشکلتم حل میکنه، نگران نباش

یاسی جون.  تو ک تهوع زیاد داشتی...مدام هرروز بود. یا مثلا گاهی قطع میشد؟برامن دوروزه تهوع ندارم و غذا میخورم...هی میگم این تهوعه کجا رفته دنبالش میگردم😐کلا مادر شدن چیز عجیبیه مدام فکر ادم درگیره😊..علائم باشه میگیم چراهست نباشه. دنبالش میگردیم😆

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چسبندگيه كجا؟ داخل رحم يا بيرون تو لگن؟؟؟ اقا من اين گرفتاريو ب هركي ميگم باور نميكنه اهميت نميده

فکر کنم اشتباهی ریپلای کردی محیا جون، من چسبندگی نداشتم، ولی هر دو رو به صورت تشخیصی انجام دادم

نفسی بخدا خودم به دوستم کلی دلداری دادم که براش ریسک رو متوسط زده بودن.ولی نمیدونم چمه.بغض کرد ...

عزیزم چرا با مرکزی که ای وی اف شدی تماس نمیگیری و بگی به دکتر اینجا اطمینان نداری میخوای مطمئن بشی که تجویزش کار درستی هست یا نه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یاسی جون.  تو ک تهوع زیاد داشتی...مدام هرروز بود. یا مثلا گاهی قطع میشد؟برامن دوروزه تهوع ندارم ...

منم بعضی روزا خیلی کم میشد تهوعم، دوباره فرداش یه چیز میخوردم بالا میاوردم، نگران نباش طبیعیه، حالا الان دوران خوشی ماست، به دنیا که بیاد، نگرانیها بیشتره،مریض نشه،  مدرسه، دانشگاهش، ازدواجش، همینطور تا آخر عمرمون😂😂😂

منم بعضی روزا خیلی کم میشد تهوعم، دوباره فرداش یه چیز میخوردم بالا میاوردم، نگران نباش طبیعیه، حالا ...

وااای آره...من همیشه میگم با مادر شدن رنجی ابدی برا خودمون ب جون میخریم که در عین حال شیرینه

حالا قبلا هم.شده تهوعم کم شه..بازبرگشته.الانم منتظرم تشریفش بیاره ، خودآزاری دارم کلا😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا همه جوجه هارو حفظ کنه💙 والا خانوادم ک ندارن. خودم سبار آز دادم... ک دوبارش تو رنج بوده. (اولی ...

پس مطمئن باش نمیره بالا

اگر سابقه تیروئید شدید داشته باشی احتمال داره بعد مصرف باز بره بالا برای شما اصلا مشکلی نبوده

تو رو خدا حالا که تو مرحله خوب زندگی تون هستید با آرامش به مسائل فکر کنید

مثلا بگید یه چک کنم بد نیست

نه اینکه وای استرس گرفتم نکنه تیروئیدم بالا باشه وای دیر نشده باشه ، وای وای ...

آرررررروم... ریلکس.... 

اون بالایی تا الان خواسته بقیه ش هم بسپار به خودش

(نمیگم چک نکنید)

میگم نگران نشید

میگم مثبت فکر کنید که بهتره چک کنم 

منظورم شخصی نیست

با همه مامان خوشگلام که فرشته تو دلشون دارن

فکر کنم اشتباهی ریپلای کردی محیا جون، من چسبندگی نداشتم، ولی هر دو رو به صورت تشخیصی انجام دادم

مرسي يأسي جون، والا ب خدا اينجوري نميتونم ادامه بدم ميخوام يكي ببينه اين سمت چپ چي شده اخه،،، شما رو پورمطرود انجام داد همون صارم؟ راضي بودي؟ لاپارا و هيسترو رو يه جا برات انجام داد؟؟؟ قبل از اي وي اف چرا برات انجام داد؟؟؟ ميگن بعدش احتمال چسبندگي هس؟؟؟ يا نه اين پور مطرود مطمئنه؟ گيج شدم نميدونم كجا برم

...
چشم فداتشم.ان شاالله تموم‌منتظرا مامان شن.ولی همش فکرمیکردم صدای قلبشو که بشنوم و بگن قلبش تشکیل شده ...

اوووو حالا حالاها کار داری تا فسقل جان بیاد بقلت

اینه که اگر با یه بتا منفی داغون میشیم (ناراحتی حقِ اما داغون شدن ...) یعنی خدا میدونه هنوز آماده مامان شدن نیستیم

کلا من یه تصویری از بارداری دارم ( کسی که متوجه میشه باردار شده انگار سوار یه موشک میشه و مستقیم میره بالا هیچ راه برگشتی هم نداره و باید خودش با مشکلات جدیدی که هیچ وقت براش پیش نیومده کلنجار بره و حلشون کنه برای اینکه به مقصد برسی باید هوشیار جسور و آروم باشی چون استرس مغز رو خاموش میکنه)

امیدوارم همه مامان های دنیا مخصوصا مامان های سخت کوش اینجا بچه هاشون رو (موشک هاشون رو )به سلامت به مقصد برسونن

به نظرم ما وارد دنیای اونا (نی نی ها) میشیم 

نه اونا 😉

چقدر زود میری آزمایش. به من گفت روز 17 برو این چند روز آخر خیلیییییی تحملش سخته و دیر میگذره ان ...

خب اخه من شنیدم بخواد مثبت باشع همدن روز هم مشخص میشه

بعد باز هفدهم میرم 

الکی پنج روز استرس بکشم

سختترش میکنه

میرم روز دوازدهم 😭

هر دكتر زناني انجام ميتونه بده لاپارا رو؟؟

هنو در مورد این چیزا میمرسی دختر

ایشالله جوابت مثبت ه 

انقدر از چیزای پزشکی نپرس خوب نیست

هم ادم ندونه و نفهمه خیلی بهتره

جرا باید همه جی رو امتحان کنی دختر

میگن پیگیر هر چی بشی تو همون راه میفتی

بریز دور این چیزا رو

فکر مثبت شدن ازمایشت باش