2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم اولا هفت دهم اصلا کم نیست شما از نظر لوله ها برسی شدی؟ اسپرم همسر در چه وضعیتی هست؟ وقت رو ...

نهعکس رنگی نگرفتم این ماه میرم 

Sdfa ۲۵%ک دکتر گفت دارو میدم دوماه بخوره 

نه من تاحالا ای وی اف نشذم عزیز

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
@تورک_آنا       انا جونم توروخدا بیا من باز رفتم دکتر زنان به هم ریختم!خودم ا ...

قربون دل نازت عزیزم چیزی نیست ایشاله.....

استرس و غم خوب نیست .....اون جوجه اذیت میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرمنده امروز صبح دیدم اما نگران نباش انشالله خیری تو این کارت بوده و خدا برات اینطوری تجویز کر ...

ممنون آنا جان، توکل بر خدا، ان شاالله هر چی خیر هست پیش بیاد، حتما دکتر را در جریان میزارم، ممنون که هستین با ما با مشغله ی زیادتون😍

ینی هیچ راهی نیست ذخیره تخمدان یکم بره بالا ک اقلا به یک برسه؟؟؟من پریام کاملا منظمه

بخدا از دیشبه من نخابیدم اینکه دکتر بمن گفت حتی ای وی اف هم باید با تخمک اهدایی باشه 

دیشب عین جهنم بود خونمون شوهرم هم حالش گرفته بود طفلی من غریبم تو تهران نمیتونم مشکلمو ب مامانم بگم میشینه غصه میخوره بخدا الانم تا شوهرم رفت پریدم ب گوشی دنبال چندتت متخصص دیگه هستم ببینم اونا چی میگن دکتر دیروز ب من گفت روز اول پری این  امپولو. بزنم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
عزیزم papp.a :  11.00 IU/L MOM 2.00 free-B-hcg: 50.50 IU/L MOM 1.58

عزیزم مهم مام هست که به نظرم جای نگرانی نداره.... 

به نظرم اگه میخوایی آز دیگه ای بده یه دفعه همون سلفری بده چون ممکنه کواد مارکرا رو بدی بازم مورد دار بزنه.... 

من چند نفر از دوستان یادمه آز غربال اولشون نرمال بود دومیو دادن یعنی همین کووادمارکرارو ریسک نشون داده.... 

میترسم اینو بدی بدتر استرس بگیری اگه راه داره و امکانش هست همون سلفری رو بده تازه سلفری رو الانم میتونی بدی و تا دو هفته دیگه جوابش میاد خیالت راحت میشه.... 

دکتر من که کلا این کووادمارکرارو رو ندیدم بنویسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم توکلت بخدا باشه.چیزی نیست. ماها کل این نه ماه رو باید استرس بکشیم...  خدا خودش هوای جوجه ...

عزیزم مطمئنی؟

تو غربال اول مگه چکاپم نداشتی اونجا نوشته دکتر یعنی از قلم افتاده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی فقط رو تایم عمل تاثیر داره؟ 

اگه بذاره فقط رو تایم عمل اثر میذاره نگران نباش..... 

شایدم چون دو تاشو زودتر زدی تایم عملت تغییر نکنه اما احتیاطا بهشون بگو که برنامه تو درست بچینن.... 

بچه ها واسه لاپراسکوپی باید همراه داشته باشیم؟؟ اخه من کسی رو ندارم ببرم بمونه پیشم که😔 

عزیزم من داشتم اما خوب من سه روز بیمارستان بودم..... 

اما در کل فکر نکنم اجباری باشه..... 

من چون مشکل انعقادی داشتم اصلا نمیذاشتن تو تخت باشم همش راه میرفتم.... 

یعنی عملا همراهم نداشتم میشد... 

ایول عزیز دلم  نگران نباش چع خوب روز سیزده هستی من دارم لحظه شماری میکنم دوازدهم برم ازمایش � ...

چقدر زود میری آزمایش. به من گفت روز 17 برو

این چند روز آخر خیلیییییی تحملش سخته و دیر میگذره

ان شالله شما هم مثبت میشی

چشم فداتشم.ان شاالله تموم‌منتظرا مامان شن.ولی همش فکرمیکردم صدای قلبشو که بشنوم و بگن قلبش تشکیل شده ...

رسیدین به حرف من که میگفتم انرژی نگه دارین برا بعد؟؟؟

تازه کجاشو دیدی اینا در مقابل بعد زایمان چیزی نیستن.... 

بذار بغلش کنی تازه میفهمی استرس یعنی چی..... 

یه تب بکنن جونت بالا میاد.... 

رنگ پی پیش فرق کنه جونت بالا میاد.... 

خلاصه حالا حالا کار داری.... 

ممنون عزیزم، کمی نگران اون اولگارترون اضافی که زدم هم. هستم که یه وقت اثر بدی رو عمل تخمک کشی نداشته ...

نگران اون نباش..... 

اتفاقا شایدم خوب بوده زدنش و ریسک های ریتم کم میکنه.... 

خیلیا بعدپانکچر چند تایی داشتن که زودتر حالشون خوب بشه..... 

عزیزم مطمئنی؟ تو غربال اول مگه چکاپم نداشتی اونجا نوشته دکتر یعنی از قلم افتاده؟ 

آره عزیزم چکاپ داشتم اما نگاه کردم گزینه تیروئید نیست. دیشب متوجه شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اما از من جوون تری خواهر. من دیگه سنو نمیگم🙈🙈🙈

از منم جوونتره... 

اما خوب من 14 سالمه میدونی که.... 

فدای تو که انقد وقت میذاری واسه جواب دادن

فدات عزیزم.... 

کمترین کاریه که ازم برمیاد....