2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان گلم ی سوال برام پیش اومد وقتی سه تاجنین یا بیشترمیذارن داخل رحم اگه یکی بگیره یا دوتا بق ...

عزیزم بستگی داره اون دوتا اصلا گرفته باشن با نه..... 

مثلا ممکنه کلا نگیرن که معمولا اینطوری جذب میشن.... 

بعضا ممکنه بگیرن ولی نتونن به رشد ادامه بدن..... 

اونام یا جذی میشم یا موقع زایمان از بدن خارج میشن..... 

بعضا هم ممکنه با خونریزی خارج بشن و برا قویتره هم به لطف خدا هیچ اتفاقی نمیفته.... 

به ایناش فکر نکن مهم اونی هست که میگیره و به لطف خدا صحیح و سالم میگیری بغلت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جا بود اسم منم بنویس. سلامتی دردونم💙

عزیزم اسمتو ته لیست مینویسم چون اولویت با منتطراست اگه 30 تا پر نشد اسمتون رو وارد لیست میکنم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام نمیدونم این تاپیک پاسخگو. داره یا نه  من ۳۲سالمه باپروییدی منظم و بدون سابقه فامیلی  ...

سلام عزیزم..... 

به خونه خودت خوش اومدی..... 

عزیزم بله اینجا هر کسی در حد توانش به دوستاش کمک میکنه.... 

عزیزم به نظرم با این ذخیره حتی یه درصدم به اهدایی فکر نکن..... 

با ذخیره یک صدم هم دوستات دارن تلاش می‌کنن با تخمک خودشون مادر بشن، یا اگه اشتباه نکنم یکی از دوستان با ذخیره یک دهم یا سه دهم طبیعیم مامان شده..... 

عزیزم از من بهت چند تا توصیه برا اینکه ذخیرت هدر نره... 

اولا همسرت حتما مرکز ناباروری آز اسپرم بده..... 

خودتم با کلومفین و این مقولات ذخیرت رو هدر نده مگه مشکل تخمک گذاری داری که بخوایی از این داروها استفاده کنی؟ 

ببینی من دو سال تموم الکی با این داروها ذخیرم هدر دادن و هر ماه 2 تا 2 تا تخمک هدر رفت..... 

تازه بعد دو سال فهمیدم ای بابا کار از یه جای دیگه خراب بوده و اسپرم مشکل داشته پس اول از هر چیزی همسرت به آز اسپرم تو مرکز ناباروری بده..... 

بعد بر اساس‌ اون تصمیم میگیری چیکار کنی..... 

سلام عزیزم اگه لیستتون جا داشت اسم منم بنویسید برا سلامتی نی نی م ، خدا خیرشون بده... ممنون

عزیزم اسمتو آخر لیست مینویسم. اگه تا آخر امروز لیست جا داشت اضافه می کنم چون اولویت با منتظراست..... 

ممنون از پاسختون  الان زنگ زدم مطب دکتر طرازی تیرماه وقت داد😔😢😔😢😔😢😔 من وضعیتم حاده دکتر ...

عزیزم نگران نباش تیر که دیر نیست عوضش میدونی یه دکتر خوب خواهی داشت.... 

من خودم سالهاست پیشش میرم الان دو تا وروجک ناز دارم حتی دیگه برا چکاپ های معمولیم ترجیح میدم برم پیش خودش..... 

عزیزم یعنی تخمک آزاد نمیکنی؟؟؟ 

متوجه نشدم نظورت از سندرم ال هاش بالا چیه؟ 

دوستانی که با دکتر طرازی ویزیت میشید اگه جواب سوالم رو میدونید ممنون میشم جواب بدید.من بعد از ...

عزیزم خوب اسپرم ابن سینا می‌فرسته معمولا..... 

همه مدارک رو فکر کنم قبول کنه آز هورمونی اگه 6 ماه بگذره معمولا مجدد مینویسه..... 

بقیه آزاتم بسته به وجود مشکل نیاز بدونه تکرار میکنه نه که احتمال زیاد قبول میکنه ولی در کل اگه برا ایمنیا مشکلی داشتی اگه سرم لازم باشی مجبوری تکرار کنی چون بیمه تایید نمیکنخ چون نباید بیشتر از 6 ماه بگذره اون زمان که اینطور بود.... 

بچه هاا من آمپول اشتباهی زدم، دوتا دکا زدم با یه الگارترون چون شبیه هم بودن، دکا هم باید سر ساعت هشت ...

عزیزم من دقیقا متوجه نشدم چیو اشتباه زدی و چی به چی بوده.... 

یعنی سه تا باید دکا میزدی؟ 

بچه هاا من آمپول اشتباهی زدم، دوتا دکا زدم با یه الگارترون چون شبیه هم بودن، دکا هم باید سر ساعت هشت ...

اما یا چیزی بگم حالا هر چی شده و اشتباه دی تو دلت بگوحتما حکمتی داشته این اشتباه روکردم فقط با مرکز تماس بگیر اگه نیاز بود یه تغییراتی بدی ولی در کل به خودت بگو حتما حکمتی داشته..... 

@تورک_آنا       انا جونم توروخدا بیا من باز رفتم دکتر زنان به هم ریختم!خودم ا ...

عزیزم به نظر من که جای نگرانی نیست مهم مام ها هستن که نسبت به شرایطت با شرایط مشابهت مقایسه شده و اگه اشتباه نکنم مام mom های آزت حدودای یک و خورده ای بودن که فکر کنم یه جا خوندم که حتی تا 2، 2/5 هم جای نگرانی نیست..... 

عزیزم من که میگم نگرانی نداره ولی اگه من جات بودم برا راحتی خیالم تست تکمیلی ترم میدادم..... 

ببین مثلا من آزم خوب بود و دکترم با توجه به سنم توصیه کرد سلفری بدم منم دادم چون دوست داشتم باقی بارداریم با استرس کمتر بگذره..... 

من بهت قول میدم همه چی عالیه اما به نظرم حتی اگه میتونی یه دفعه سلفری رو انجام بده خیالت راحت بشه..... 

هزینش بالاست اما دیگه لااقل راحتی و هی هر روز هر روز اعصایتو به هم نمیریزن.... 

بهم گفت برای هماتوم و جفتت استراحت کن اما نه استراحت مطلق!توی بارداری چیزی به اسم استراحت مطلق نداری ...

عزیزم ببین به نظرم بدم نیست کنار شیافت میخوایی یه سیکلو 400 هم بذار خیالت راحت‌تر بشه..... 

اگه خودم آندومترین استفاده کرده بودم محکمتر جوابتو داده بودم و میگفتم اصلا شک نکن و همینو استفاده کن اما بازم طبق تجربه دوستان بعید میدونم مشکلی باشه.... 

سایز هماتومتم فکر کنم هر از گاهی چک کنی بد نباشه اگه کوچیکتر دیدی داره میشه که خیالت راحت‌تر میشه.... 

کاش آزهای انعقادی رو داده بودی که لااقل میفهمیدی آسپرین و انوکسان لازمی یا نه..... 

بخدا خیر سرش متخصص بارداری پر خطره.کاش دسترسی داشتم به دکترای بهتر.فردا زنگ میزنم به مرکز هرجور‌شده ...

یه کاری اگه میبینی تلفنی درست و حسابی جواب نمیدن نمیتونی همسرت رو با مدارک بفرستی بره یزد؟؟؟؟؟ 

@تورک_آنا   آنا جان ساعت هشت و نیم امشب باید 3 تا آمپول دکا میزدم که پنج شنبه صبح تخمک کشی بشم ...

عزیزم شرمنده امروز صبح دیدم اما نگران نباش انشالله خیری تو این کارت بوده و خدا برات اینطوری تجویز کرده.... 

به نظر من که موردی نداشته اما به مرکز اطلاع بده که در جریان تایم تزریق باشن برا وقت پانکچر اگه نیاز بود بالا پایین کنن.... 

عزیزم نگران نباش تیر که دیر نیست عوضش میدونی یه دکتر خوب خواهی داشت....  من خودم سالهاست پیشش ...

ممنون ک جواب دادی عزیز

من هر ماه فولیک بالغ دارم این ماه روز سیزده پری فولیک ۱۵میل داشتم حتی کیت هم استفاده میکنم کاملا دو. خط میشه 

امروز. بار. اولی بود. ک رفتم بخاطر ذخیره تخمدان دکتر ک منو. واسه مشاوره معرفی کرد  دکتر ال یاسین  و مرکز نازایی امید  تو برگه معرفی نوشته

Amh0.7

Lh35.5

Fsh10

Sdfa25%

شما پیش کدوم دکتر رفتین ک جواب گرفتین ؟؟؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
 نفسی بخدا خودم به دوستم کلی دلداری دادم که براش ریسک رو متوسط زده بودن.ولی نمیدونم چمه.بغض کرد ...

عزیزم ببین بابت شیاب نگران نباش من خودم شیافامو تا 15-16 داشتم برا من که دو تا 400 بودن نگران این‌ نباش..... 

بقیه حرفاشم والا چی بگم من پرولوتون رو از 12 هفته داشتم سر هر دو بارداریم..... 

ایزوپرین که بازم داشتم.... 

به نظرم برا راحتی خیالت یه 400 بذار بعد چند هفته پرولوتون هم بهت میده بعد یواش یواش اگه هماتوم رفت شیافارو کم میکنی.... 

پرولوتون رو من حتی سر پسرم که هماتوم نداشت تا 36 هفته داشتم....