2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

@تورک_آنا      

انا جونم توروخدا بیا

من باز رفتم دکتر زنان به هم ریختم!خودم اینجا سه ساعت مشاوره میدم ولی با یه حرف این دکتره داغون میشم

من عکس‌ ازمایش غربالگریمو فرستادم و گفتین نرماله.وقتی دکتر دید گفت ریسک سندروم کلا منفیه برات و مشکلی نیست اما عدد papp بالاست و باید دو هفته دیگه بری ازمایش کوادمارکر نمیدونم چی بدی!

وای‌انا جون اصلا به هم ریختم.گفتم مگه شما نمیگی بقیه موارد خوبه گفت چرا‌ ولی نباید این عدد بالا باشه.هرکی بالا باشه میفرستیمش برای ازمایش

گفت اینجا دقت ازمایشگاهش پایینه برای این ازمایش باید بری بندر.بعدم گفت‌اگه‌تا دو هفته دیگه‌درد و خونریزی نداشتی بخاطر هماتومت برو بندر.وگرنه با قایق و اتوبوس دریایی ها نباید بری چون حرکاتش ریسکه برات

گفت نهایتش همینجا ازمایش بده.ولی دل تو دلم نیست.یعنی بچم مشکلی داره؟وای خدا.اصلا از وقتی از مطب اومدم بیرون دارم‌توی نت سرچ میکنم درمورد این عدد papp ولی هیچی دستگیرم نشد.فقط گفتن کم بودنش باعث مشکله!

اصلا نمیدونم نرمالش باید چند باشه ؟

هرکی میدونه توروخدا کمکم کنه.واسه من زده  ۱۱ فکرکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بهم گفت برای هماتوم و جفتت استراحت کن اما نه استراحت مطلق!توی بارداری چیزی به اسم استراحت مطلق نداریم.باید استراحت نسبی داشته باشی

بعد گفت شیاف داری گفتم اره.گفت یه دونه ۴۰۰؟ گفتم نه ۱۰۰!

دوباره براش توضیح دادم که شیافم فرق داره کلا و از اولش همینو داشتم گفت نه باید سیکلوژیست ۴۰۰ هرشب استفاده کنی.چون تو الان تهدید به سقط شدی با این هماتوم.

بعدم گفت استرادیولتو قطع کردی؟گفتم نه ولی کم کم قطع میشه.گفت از فردا کمش کن و بعد قطع کن.بیشتر از هفته ی ۱۳ استرادیول تجویز نمیکنیم!وای چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭

شیافو واقعا زیادش کنم؟از شیاف خیلی میترسم.گفت خیلی کمه دز شیافت با توجه به هماتومت.گفت دو هفته دیگه مولتی ویتامین اینا استفاده کن.خلاصه هردفعه میرم میزنه داغونم میکنه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم.کاش ادم به دوتا دکتر خوب دسترسی داشت.چقد بدبختیم اخه تو این خراب شده گیر افتادیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میتونم بگم خااااااک بر سر اون دکتر بیشعور عزیزم بچه سالمه

بخدا خیر سرش متخصص بارداری پر خطره.کاش دسترسی داشتم به دکترای بهتر.فردا زنگ میزنم به مرکز هرجور‌شده التماسشون میکنم وصلم کنن به یه دکتر زنان😭

دوستانی که با دکتر طرازی ویزیت میشید اگه جواب سوالم رو میدونید ممنون میشم جواب بدید.من بعد از ...

عزیزم برا من که ننوشت همونا رو قبول کرد اسفند ویزیت شدم ازمایش و اینا برای مرداد و آبان ماه بود

البته من آبان ماه دوبار تو ابن سینا باهاش ویزیت شدم 

@تورک_آنا       انا جونم توروخدا بیا من باز رفتم دکتر زنان به هم ریختم!خودم ا ...

عزیزم من هنوز تو مرحله سرچ غربالگری نرفتم و اطلاعاتم کمِ

اما مگه نمیدونی دختر ، بعضی از دکترها تو استرس دادن به مریض استاد ن

پس توکل کن به خدا زیر دلت رو هم خاموش کن اون بچه طفلی دور از جونش مُرد انقدر تو دلت جوشید

به مامانت بگم گوشی رو ازت بگیره ها

هیچی نیست ببین کی بهت گفتم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
 دوستانی که با دکتر طرازی ویزیت میشید اگه جواب سوالم رو میدونید ممنون میشم جواب بدید.من بعد از ...

من با ایشون ویزیت نشدم

اما اگر تاریخ آزمایش هاتون خیلی دور باشه معمولا مجدد ازتون میخوان

آزمایشگاه های معتبر پاتوبیولوژی برید یا بیمارستان های نازایی.

سلام نمیدونم این تاپیک پاسخگو. داره یا نه  من ۳۲سالمه باپروییدی منظم و بدون سابقه فامیلی  ...

عزیزم اولا هفت دهم اصلا کم نیست

شما از نظر لوله ها برسی شدی؟

اسپرم همسر در چه وضعیتی هست؟

وقت رو برای طبیعی باردار شدن تلف نکن 

دکتر خوب زیاد داریم

بستگی داره بخوای چقدر هزینه کنی ، شلوغی و خلوتی برات مهم باشه 

تا حالا ای وی اف کردی؟

عزیزم من هنوز تو مرحله سرچ غربالگری نرفتم و اطلاعاتم کمِ اما مگه نمیدونی دختر ، بعضی از دکترها تو ا ...

چیکار کنم عزیزم.اصلا خیلی خوشحال بودم که ازمایشم مشکلی نداره توقع نداشتم همچین چیزی بشنوم.کلی سوال اماده کرده بودم درمورد جفت و هماتومم بپرسم یهو گفت باید بری بندر ازمایش پیشرفته تر بدی ته دلم خالی شد

اصلا هرچی میخواستم بپرسم یادم رفت

میدونم این ازمایش برای مطمئن تر شدن خودمونه ولی اعصابم به هم ریخته...توروخدا دعا کن نی نی م صحیح و سالم باشه.هنوز با جفت پایین و هماتوم کنار نیومده بودم که این حرفو زد!

چیکار کنم عزیزم.اصلا خیلی خوشحال بودم که ازمایشم مشکلی نداره توقع نداشتم همچین چیزی بشنوم.کلی سوال ا ...

عزیزم ..اول آروم باش و استرس ب خودت نده..مطمین باش فسقلت سالمه سالمه..من هنوز از این چیزا سر درنمیارم..فقط بد ب دلت راه نده...اون ازمایش هم واس اطمینان کامل هست..مگه ندیدی دوستان اینجا حتی بهشون ریسک سندروم داون میدن و سل فری میدن و بچه سالمه ..پس تو هم خودتو نگران نکن....

درباره استرادیول هم من از هفته 8شروع کردم ب کم کردن و تا هفته 11کامل قطع میشه..شیاف هم خب نمیدونم عوض کردنش مشکلی ایجاد کنه یانه...با انا جون مشورت کن...فقط خودتو ناراحت نکن ک واس جوجت خوب نیس عزیزم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@تورک_آنا   آنا جان ساعت هشت و نیم امشب باید 3 تا آمپول دکا میزدم که پنج شنبه صبح تخمک کشی بشم، اما به جای 3تا دکا، به علت شباهت آمپولا 2تا دکا زدم و یه دونه اورگالترون، دو ساعت بعد یعنی ده و نیم شب متوجه شدم و دکای سوم هم زدم، الان مشکلی پیش نمیاد؟ خیییلی نگرانم، به دکترم هم تا فردا بعد از ظهر دسترسی ندارم، اگه جوابم زودتر بدید ممنون میشم، دوستان اگه کسی هم زودتر پیامم دید و اطلاعی داشت جواب بده، ممنون

عزیزم ..اول آروم باش و استرس ب خودت نده..مطمین باش فسقلت سالمه سالمه..من هنوز از این چیزا سر درنمیار ...

نفسی بخدا خودم به دوستم کلی دلداری دادم که براش ریسک رو متوسط زده بودن.ولی نمیدونم چمه.بغض کردم بخدا.بیشتر بخاطر اینکه دکتر خوب دور و ورم نیست.غصه م همش از اینه.با این همه سختی باردار میشیم بعد بخاطر بی احتیاطی یا اطلاعات کم دکتر بخواد اتفاقی برای بچمون بیفته واقعا سخته

درمورد شیاف نمیدونم چیکار کنم.نمیفهمم چی درسته چی غلط.اگه بخوام بیشترش‌ کنم دز بیشتر پروژسترون توی این هفته ها برای بچم خطرناک نیست؟الان دو هفته ست من شبی یه شیاف ۱۰۰ میذارم.بعد بخوام از فردا شبی یه دونه ۴۰۰ بذارم زیاد نیست؟دکتر گفت نه زیاد نیست چون هماتوم داری تهدید به سقطی

گفتم امپول پرولوتون چی؟نزنم؟گفت برای زیر ۱۶ هفته تجویز نمیکنیم چون باعث سقط بچه‌میشه!کلا هرچی من میگم یه حرفی میزنه!گفتم ایزوپرین بده برای جلوگیری از درد و انقباض و این شرایط جفت و هماتومم گفت نه الان فایده ای نداره.ماه اخر میدیم!اسیر شدم بخدا.گریه م گرفته

اصلا انگار دلشون نمیسوزه.نمیدونن با چه بدبختی نی نیامونو به دست اوردیم که انقد راحت نظر میدن

نفسی بخدا خودم به دوستم کلی دلداری دادم که براش ریسک رو متوسط زده بودن.ولی نمیدونم چمه.بغض کرد ...

عزیزم تو.فقط بسپار به خدا...درسته دکترت خیلی بی منطقه ک دم ب دقه ب هر بهونه ای اسم سقط میاره 😡ولی وقتی دکتر دیگه دم دستت نیس چاره ای نداری دیگه..در مورد تجویزاش هم.نمیدونم هر دکتری ی مدل تجویز داره دیگه.  مثلا من قبل از سونو قلب ک لک بینی وخونریزی مختصر داشتم امپول پرولوتون برام تجویز کردن و 3بارزدم..

درباره شیاف هم من دیدم دوستانی ک الان 8ماهشونه و هنوز روزی یه دونه سیکلوژست دارن پس فک.نکنم چیز بدی باشه تو سن حاملگی تو

عزیرم تو فقط خودت بسپار بخدا و بگو مواظب میوه دلت باشه.  مطمین باش خودش هواتو داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹