2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
فداتشم تو بیشتر راهو رفتی خیالت راحت عزیزم.نی نی ت سالم سالمه.سابقه کم کاری یا پرکاری داشتی؟

خدا همه جوجه هارو حفظ کنه💙

والا خانوادم ک ندارن. خودم سبار آز دادم... ک دوبارش تو رنج بوده. (اولی و سومی)یبارش یدرصد بیشتر از رنج... (دومی) ک دکتر غددم رفتم گفت ده روز قرص بخوری بسه.

اخرین بار قبل انتقال آز دادم که هفت دهم بود.دکتر گفت خیلی خوبه.

...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن عددش بالاست؟و اینکه جواب سونو ان تی low risk بوده؟

اره همش low risk بود.عکس ازمایشمو چند صفحه قبل برای انا جون گذاشتم.دکتر زنانم گفت فقط عدد papp یکم بالاست

توروخدا اطلاعاتی دارین دربارش.؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدا همه جوجه هارو حفظ کنه💙 والا خانوادم ک ندارن. خودم سبار آز دادم... ک دوبارش تو رنج بوده. (اولی ...

اوووه گفتم حالا چی شده.اصلا چیزی نیست عزیزم.درسته یکمی توی بارداری برای بعضیا عددش بالاتر میره،اما برای من حتی پایینتر هم اومده بود!البته من کم کاری داشتم و قرص میخوردم.اما منظورم اینه نگران نباش ان شاالله وروجکت حالش خوب خوبه و به سلامتی میاد بغلت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره همش low risk بود.عکس ازمایشمو چند صفحه قبل برای انا جون گذاشتم.دکتر زنانم گفت فقط عدد papp یکم ب ...

راستش اطلاعات دقیق ندارم ولی میدونم که جواب این دوتا مارکر ppap و bhcg free هم بصورت ترکیبی با سونو ریسک رو کم یا زیاد میکنه و اگه واقعا عدد به شکلی خطرناک کم یا زیاد باشه قطعا تو جواب نهایی تاثیرگزار هستش. پس من خیلی بعید میدونم که مسئله مهمی باشه. دکترا عادت دارن برای همکاراشون کار چاق کن باشن. اگه شما رو نترسون چطوری بری دنبال صدتا ازمایش دیگه تا جیب بقیه اشون پر بشه. اصلا نگران نباش حتما برات پرس و جو میکنم. همسرم خونه نیست وگرنه حتما میپرسیدم ازش ببینم اطلاعاتی در این مورد یا نه. 

شما چندتا با هم زدین؟ تو بازو تزریق کردین؟ 

من فکرکنم دوتا دکا زدم.یه دونه اوویترول..کاراییشون مثل همه.اویترول خارجی بود.دکا ایرانی.

اره تو بازو زدم عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خیالت راحت باشه گلم..نی نی جاش امنه 👼 تو به فکر سه قلوی بعدیت باش 😚😚😚🤰

هعی خواهر.فکرکنم کلا داغون شیم تا بزاییم😂

راستش اطلاعات دقیق ندارم ولی میدونم که جواب این دوتا مارکر ppap و bhcg free هم بصورت ترکیبی با سونو ...

اره واقعا همینطوره

بهم دیگه نون قرض میدن یه سری هاشون ..

میدونن که طرف هرجور شده پولشو جور میکنه میره دیگه...

هعی خواهر.فکرکنم کلا داغون شیم تا بزاییم😂

ای جانم.تا میتونی لذت ببر از بارداریت ..بعدا دلت حتی واسه استرسهای شیرین  این روزها تنگ میشه