2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست
عزیزم تو.فقط بسپار به خدا...درسته دکترت خیلی بی منطقه ک دم ب دقه ب هر بهونه ای اسم سقط میاره 😡ولی و ...

مرسی مهربونم

اره‌واقعا چاره ای ندارم.فقط دلخوشم به لطف خدا و دعای شما مهربونا❤

توروخدا دعا کنین تا دو هفته دیگه که این ازمایشو میدم هیچ مشکلی نباشه...خدا خودش کمکمون کنه و همه ی نی نیا رو صحیح و سالم در پناه خودش حفظ کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام و صد سللاااااااام به مامان نفسی گل گلابتون.. دوست با معرفت و مهربون خودم....عزیز دلم خیلی خیلی ...

اتریسا جان هیج وقت از خدا کم نخواه عزیزم انشالله به زودی زود هم سلامتی بهت میده هم یه نی نی نازنین. ان مع العسر یسرا و قطعا این ایه برات به زودی معنا میشه. خیلی مراقب خودت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا   آنا جان ساعت هشت و نیم امشب باید 3 تا آمپول دکا میزدم که پنج شنبه صبح تخمک کشی بشم ...

عزیزم استرس نگیر..توکل به خدا..چیزی نمیشه..فردا حتما به دکترت بگو.شاید یه اورگالوتران دیگه بهت تجویز کنن.صبح نمیتونی پیدا کنی دکترتو؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم استرس نگیر..توکل به خدا..چیزی نمیشه..فردا حتما به دکترت بگو.شاید یه اورگالوتران دیگه بهت تجویز ...

گفتن کلا همه ی آمپولا قطع ساعت هشت و نیم دکاپتیل بزن، میترسم همین زدن اورگالوتران به جای یه دونه از 3تا دکا هایی که گفتن بزن مشکل ساز باشه و همه ی زحمتام هدر بره

عزیزم استرس نگیر..توکل به خدا..چیزی نمیشه..فردا حتما به دکترت بگو.شاید یه اورگالوتران دیگه بهت تجویز ...

دکتر بعد از ظهرا فقط مطب هست، حالا برم کلینیکش شاید منشیا بتونن پیداش کنن، میترسم دیگه خیلی دیر شده باشه

نفسی بخدا خودم به دوستم کلی دلداری دادم که براش ریسک رو متوسط زده بودن.ولی نمیدونم چمه.بغض کرد ...

الهی بگردم ...چقدر این دکترت بهت استرس میده 😑 ببین به خواهرمنم گفتن که باید یه ازمایش دیگه بدی.اونم همین طور ناراحت بود و غصه میخورد.ولی الحمدلله سالم بود..یعنی من هرکیو میبینم دور و برم بهش گفتن باید تکرار شه ازمایش غربالگریت!!

راجع به شیاف هم با مرکزی که قبلا میرفتی مشورت کن و بعد استفاده کن..

دکتر بعد از ظهرا فقط مطب هست، حالا برم کلینیکش شاید منشیا بتونن پیداش کنن، میترسم دیگه خیلی دیر شده ...

نه هیچی نمیشه نترس.این امپول واسه جلوگیری از هایپر شدنه فکرکنم.نگران نباش.حالا فردا برو .منشی ها شماره دکتر و دارن .میپرسن برات.خیالت راحت میشه

الهی بگردم ...چقدر این دکترت بهت استرس میده 😑 ببین به خواهرمنم گفتن که باید یه ازمایش دیگه بدی.اونم ...

چشم سارا جونم.اره واقعا دلم خوشه دکتر انتخاب کردم برای ۹ ماهم!

خواهری برام خیلی دعا کن با دل مهربونت❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چشم سارا جونم.اره واقعا دلم خوشه دکتر انتخاب کردم برای ۹ ماهم! خواهری برام خیلی دعا کن با دل مهربون ...

عزیزم توکلت بخدا باشه.چیزی نیست. ماها کل این نه ماه رو باید استرس بکشیم...  خدا خودش هوای جوجه هامون رو داشته باشه...💙

منم امشب فهمیدم بعد مثبت شدن تیروئیدم چک نشده. فردا میخام برم آز بدم. خیلی استرس گرفتم امشب.ماه پنجم تموم شده‌.دعا کنین برام😍🌻☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم توکلت بخدا باشه.چیزی نیست. ماها کل این نه ماه رو باید استرس بکشیم...  خدا خودش هوای جوجه ...

فداتشم تو بیشتر راهو رفتی خیالت راحت عزیزم.نی نی ت سالم سالمه.سابقه کم کاری یا پرکاری داشتی؟

ان شاالله که طوری نباشه، یکی از آمپولا هم 2 ساعت دیرتر زدم متاسفانه، کلا بهم ریختم، ممنون عزیزم

طوری نیست گلم.فقط فردا حتما به دکترت بگو .شاید تایم عملتو تغییر بده یکی دو ساعت

چشم سارا جونم.اره واقعا دلم خوشه دکتر انتخاب کردم برای ۹ ماهم! خواهری برام خیلی دعا کن با دل مهربون ...

خیالت راحت باشه گلم..نی نی جاش امنه 👼

تو به فکر سه قلوی بعدیت باش 😚😚😚🤰