2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
راستی یه چیز دیگه.چرا جواب این بی بی چکها یه کم بعد عوض میشه😀 آخه صبح منفی بود بعد که صبحونه خوردم ...

عزیزم خوب بتات پایین بوده دیر نشون داده..... 

مبارکه عزیزم..... 

به ندرت پیش میاد + کاذب بشه..... 

انشالله که بتای تپلی منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم پیگیر باش.....  تیروئدتم چک کن....

یه کم کاری خفیف تیروئید از دو سال پیش دارم که به خاطرش لووتیروکسین 50 هر روز میخورم.تیروئیدم تحت کنترله آخرین آزمایشم مال 4 ماه پیشه که بعدی رو برا خرداد نوشته بود ولی اگه ایشالا باردار بشم بلافاصله میرم آزمایش میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بله دکتر با حوصله ایه و علمش به روزه....  لااقل تجربه من اینو میگه.....  نه اینکه ...

ممنونم ازت،من دیگه فعلا نمیتونم سمت انتقال و اینا برم چون ناامید شدم و فکرمیکنم بازم برم سراغش بی فایدست، و نمیتونم دیگه ریسک کنم و اون همه خرج کنم،میخوام نظر یه دکتر دیگه رو بدونم ،ببینم چی میگه و نظرش درمورد وضعیتم چیه،راستش برای دکتر رفتن خیلی حس خوبی ندارم و بزور باید خودمو وادار کنم تا همت کنم برم

و بیشتر اصرارم به خاطر ذخیره پایینمه و میترسم،

میشه آدرس دقیق و شماره مطبش رو بهم بدی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تورک آنای عزیز سلام من این سوال رو هم از دکتر های نی نی سایت پرسیدم دکتر ویدا یوسفیان که جواب منو ...

عزیزم ببین من جات باشم الان که دو روز زدی شاید ادامه بدی بهتر باشه بالاخره اگه زدنش خوب نباشه دیگه زدی و حالا دو روز بیشترم فکر نکنم فرقی بکنه اما اگه خوب باشه کاملش کنی بهتره.... 

بازم ببین دلت چی میگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نیلاسمان عزیز ممنون ازت.آره قبلا سابقه ریفلاکس دارم

پس احتمالا از اونه.... 

منم سابقه رفلاکس دارم و تو سیکل طبق تجویز متخصص حلق و گوشو بینیم که زیر نظرش بودم به خاطر ذات‌الریه های ناشی از رفلاکس با شروع سیکل پنتاپرازول داشتم نیم ساعت قبل صبحونه و ناشتا..... 

خیلی موثر بود تو برنگشتن رفلاکسم.... 

یه کم کاری خفیف تیروئید از دو سال پیش دارم که به خاطرش لووتیروکسین 50 هر روز میخورم.تیروئیدم تحت کنت ...

آره حتما چکش کن منم بلافاصله بعد بتای +م انجام دادم تی ای هاشم بالا رفته بود سریع دز دارومو دوبرابر کردن پایین اومد..... 

عزیزم دکترت دارویی نداد که پریود بشی؟ 

نه عزیزم فقط یه نمونه قرص بود بهم داد واسه اینکه مایع آزاد دیده شد بعداز پانکچرم و قرص دوفاستون بهم داد دفعه اول پریود شدم ولی الان ۵۰ روز بیشتر شده ولی خبری نیس بنظرشما امپول پروژستزون دارم بزنم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
ممنونم ازت،من دیگه فعلا نمیتونم سمت انتقال و اینا برم چون ناامید شدم و فکرمیکنم بازم برم سراغش بی فا ...

عزیزم اولین سعیش اینه طبیعی باردار بشی انشالله که شمام طبیعی باردار میشی..... 

عزیزم صفحه 5 رو نگاه کن حتی کروکی هم کشیدم گذاشتم..... 

شمارش اینه.... 

22315955

فعلا که شنبه، یکشنبه، سه شنبه ساعت 3 به بعدا هست زنگ بزن از الان وقت بگیر.... 

چند روز میخورم ببینم اثر میکنه.ممنون از راهنماییتون

اگه میخوری پس پنتاپروزول بیست نیم ساعت قبل صبحونه بخور.... 

انشالله بهتر نیشی..... 

ضمنا نگران نباش داروی سیفی هست..... 

منتوهر دو بارداریم کم و بیش داشتم..... 

نه عزیزم فقط یه نمونه قرص بود بهم داد واسه اینکه مایع آزاد دیده شد بعداز پانکچرم و قرص دوفاستون بهم ...

عزیزم اول آز بده بعد......

ریسک نکن بدون آز اصلا کاری نکن.... 

الان به تاپیکی بود تقریبا شرایط مشابهت رو داشت 46 سیکل آز داده منفی بوده..... 

58 سیکل از داده بتاش بالای 2000 بود.... 

ممکنه برا شماها که تنبلی دارین لقاح دیر اتفاق بیفته....