2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
Sm-paجون خودمم از روزی میترسم که دیر شده باشه و حسرت گذشته رو بخورم ،دو روز قبل به اصرار همسرم   ...

عزیزم هشت دهم خیلی به یک نزدیکه اوضاع خوبه هنوز اصلا بد به دلت راه نده

انشالله به سلامتی دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
به به عزیزم.....  به سلامتی عزیزم دیگه داری به لطف خدا به مامان شدن نزدیک میشی.....  عزی ...

خدا رو شکر

امیدوارم به زودی به اون چند تا قرص هم دیگه احتیاجی نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم هنوز هیچ اقدامی نکردم برا دکتر رفتن. مرسی گلم بابت جواب دادن با حوصلت😢 من بعد سقطم دوره ه ...

منم بعد از دو سقط و بارداری پوچ خونریزیم بشدت کم شد حتی در حد یک روز و نیم.....

از شدت ترس از یایسگی افتادم پی درمان.....

متاسفانه ذخیرم رفته بود زیر یک ونیم...

در مورد یایسگی هم دکتر گفت اگر ارثی باشه مثلا خاله مادر مادر بزرگ خواهر اینا در سن زیر 40 یایسه شده باشن احتمالش برامنم هست.....

نگران نباش......من الهی شکر الان بهتر شده خونریزیم مثلا سه روز کلا😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
راستی یه چیز دیگه.چرا جواب این بی بی چکها یه کم بعد عوض میشه😀 آخه صبح منفی بود بعد که صبحونه خوردم ...

😍😍😍😍😍😍

مامان شدنت مبارک گلم😊😊😊😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم هشت دهم خیلی به یک نزدیکه اوضاع خوبه هنوز اصلا بد به دلت راه نده انشالله به سلامتی دوستم

چطوری خانم....

چکارا کردی......افتادی تو را انتقال بسلامتی؟

به خدا قسم ولی دلم میگیره به خدا میگم خدایا من بچه دارم و دلم اشوبه خودت به اونی که بچه نداره رحم کن ...

خدا فرشته های نازت رو برات حفظش کنه 🙏🏻🌹با حرفت اشکم در اومد همیشه با خودم میگم اصلا میشه منم مادر بشم خیلی دل شکسته ام این راه واقعا منو خرد کرده خواهر برام دعاکن 😞 با قلب شکسته ام برای شما عزیزم و بقیه دوستان دعامیکنم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان آزمایش کاریوتایپ که دادین چند روزه آماده شد؟ من  اوایل اسفند انجام دادم  بعد یک ما ...

یک ماه طول میکشه

حتما انجام بدید 

اگر از اقوام مشکل کروموزمی ندارن خیلی احتمالش کمه مشکلی داشته باشید

برای  آزمایشگاه نامه ببر که پانکچر داری معمولا زودتر میدن 

اگر دیدی با پانکچر تداخل داره انتقال نده فریز کن اینطوری خیالت راحترِ

آنا جون اگه واقعا یه همچین مواردی باشه پس ماها که پروژسترون بعد از انتقال داریم و ازمایش که منفی میش ...

عزیزم بحث انتقال با طبیعی فرق داره..... 

تو انتقال شما دقیقا لحظه ای که لقاح اتفاق میفته رو میدونی..... 

اینکه جنینات چه ساعتی تشکیل شده..... 

اما طبیعی قضیش فرق داره..... 

ممکنه تخمک‌گذاری و لقاح دیرتر اتفاق بیفته برا همین وقتی پروژسترون تم دز میزنی که پریود بشی باید مطمئن بشی که باردار نیستی..... 

خوب بعد انتقال که پروژسترون داریم 14 روز بعد انتقال آز میدیم حتی تکرارش میکنیم و بعد دارو رو قطع میکنیم یعنی دیگه احتمال بارداری تقریبا صفره.... 

اما تو طبیعی مثلا ابن دوستی که من امروز تاپیکو میخوندم روز 46 سیکل منفی بوده و ن ز د ی ک ی داشته و بازم دیده خبری نشده 58 سیکل آز داده بتاش 2371 شده..... 

معلومه که کلا تخمک‌گذاری و لقاحش خیلی دیرتر اتفاق افتاده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر امیدوارم به زودی به اون چند تا قرص هم دیگه احتیاجی نباشه

عزیزم ایمیلمو داری؟ 

تو امضام هست.... 

میتونی برام یه ایمیل بزنی البته اگه برات مقدوره یه کاری باهات دارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا فرشته های نازت رو برات حفظش کنه 🙏🏻🌹با حرفت اشکم در اومد همیشه با خودم میگم اصلا میشه منم مادر ...

عزیزدلم...مطمین باش اون روز میرسه طوری ک خودتم باورت نمیشه ..بخدا منم ی روزایی تو زندگیم عین تو میگفتم یعنی اصلا ممکنه من بچه دار بشم.یا گاهی دبگه خیلی ناامید میگفتم حس میکنم تو سرنوشتم بچه ای نیست ک نمیاد...ولی دیدی ک خدا با لطفش بعد از اینهمه سال شرمندم کرد...ک هنوزم گاهی حس میکنم خوابم.. پس تو هم مطمین باش این حس شیرین رو بزودی تجربه میکنی الهامی جونم😙🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی بگردم الهام جان...💔💔 ان شاء الله به زودی زود خدا معجزه شیرینشو بهتون نشون میده و این روزای تل ...

سلامممممم دوست گلم پیامت رو تازه دیدم خوبی ؟خوشحال شدم دیدمت اومدی 😍😘دلتنگت بودم 🌸

نمیدونم چی بگم دلخوش بودم چندقدمی نزذیکترم به مادرشدنم ولی همش یه بازی بود برام بجز غم چیزی ندیدم با خودم درگیرم اینروزا حتی فکرکردن به درمان دوباره دیوانم میکنه 😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من تو سونوی صدای قلب فهمیدم ولی خب انقدر برام بی اهمیت بود کلا یادم رفت به دکتر بگم. دکتر خودش جواب ...

آفرین دختر 😘

اره عزیزم فکر کنم چون جفتم پشت مونده خودش جلو مونده همه ی تکوناشو میفهمم.از هفته ی 14 دیگه قشنگ حس ک ...

من هم سر دخترم كه جفتم خلفي بود حركاتش رو خيلي زود حس كردم از هفته ١٦ ديگه كاملا حس ميكردم ولي اين بار جفتم قدامي هست و تازه از هفته ٢٠ حس كردم حركات رو باز هم به شدت براي دخترم نيست البته دخترم كلا از توي شكم بازيگوش بود مثل الان البته نه بازيگوش اذيت كن ولي كلا وروجكي هست براي خودش ولي فكر كنم داداشش آرومتر باشه . 

سلام زيزي خوبي؟ شما با دكتر پادمهر جراحي اندومتريوز شدي و بعدش پانكچر شدي؟ از كيفيت تخمكا راضي بود د ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟😍من قبل عملم پانکچر شدم

دکترم که خیلی راضی بود ولی چون همسرم نتونست نمونه بده و مجبور شدن با بیوپسی ازش نمونه بگیرن از ۲۵ تا تخمک ۸ تا جنین شد🐣

عملم راستش سخت بود چون اندو آپاندیس و روده هامو و لوله هامو و تخمدانامو درگیر کرده بود

خدا جونم شکرت...