2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
منم بعد از دو سقط و بارداری پوچ خونریزیم بشدت کم شد حتی در حد یک روز و نیم..... از شدت ترس از یایسگ ...

وای خدا

من 18سالمه ممکنه تو این سن یائسه بشم؟؟؟

ذخیره تخمدان ک کم بشه چی میشه؟؟

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍
سلام مامانای حال وآینده💙🍀🌻☘ خوبین خوشین؟ من نیستم خوش میگذره بهتون؟؟؟😡😡 آنا جون ان شاءالله ه ...

خدا رو شکر که خوبی مامان خانم

زیرت رو نرم کن با پتو یا تشک پنبه ایی اینجوری لگن درد نمیگیری

من تقریبا لاغرم اگر زیاد به بقل بمونم استخون درد میگیرم اما رو تشک تخت یه تشک پنبه ایی هم گذاشتم خیلی عالی میخوابم.

این از دست من بر میومد مامان جان امیدوارم به زودی خوب و راحت بخوابی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا فرشته های نازت رو برات حفظش کنه 🙏🏻🌹با حرفت اشکم در اومد همیشه با خودم میگم اصلا میشه منم مادر ...

الهام 😬😬دم دستم بودی خفت میکردم با یه کتک حسابی مینداختم تو یه اتاق تا وقتی حامله بشی😉

خواهر گلم صددرصد به لطف خدا ایمان داشته باش.....تو هنوز سنی نداری..  .فقط دوست دارم این پست رو نگه دارم وقتی از دست شیطنت بچه هات به موکنی 😉میرسی نشونت میدادم😁

انشاله خدا در رحمتش بزودی باز میشه.... فرشته هایی بهت میبخشه بزودی .....

.همیشه در یادمی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای خدا من 18سالمه ممکنه تو این سن یائسه بشم؟؟؟ ذخیره تخمدان ک کم بشه چی میشه؟؟

نه عزیزم اصلا به یائسگی فکر نکن...خیلی عوامل سبب کم شدن خون پرئودی میشن...شرایط روحی.هورمونی....استرس.....سفر.......

من 35 سالم بود پارسال از ترس رفتم دکتر....تو که نینی هستی گلم اول راهی....فعلا خوش باش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تشکر عزیزم که بیادم بودی من برای سومین بار منفی شدم😞

الهام جون ناراحت شدم عزیزم

اما میدونی که وقتش باید برسه 

این وروجکت تپلی نبوده بعدی رو ببین چه میکنه برات انشالله😚🌸

عزیزدلم...مطمین باش اون روز میرسه طوری ک خودتم باورت نمیشه ..بخدا منم ی روزایی تو زندگیم عین تو میگف ...

هرکاری میکنم به خودم زمان بدم فکرنکنم نمیشه گاهی میخوام راه درمانو ول کنم وقتی خدا نخواد بیهوست برام نمیتونم بزور ازش بخوام 😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم اولین سعیش اینه طبیعی باردار بشی انشالله که شمام طبیعی باردار میشی.....  عزیزم صفحه 5 رو ...

ممنونم ازت آناجون تشکر خیر ببینی💖💖💕💕

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
الهام 😬😬دم دستم بودی خفت میکردم با یه کتک حسابی مینداختم تو یه اتاق تا وقتی حامله بشی😉 خواهر گلم ...

ای کاش میبودی اختیارمو دستت میدادم 😁🤕 

یه چیزی بگم اینقدر امید اعتماد داشتم به درگاه خدا همیشه میگفتم راضیم هرچی بخواد همونه این روزا اخلاقم مثل بچه کوچیک شده دنبال بهانه ای هستم خودمو خالی کنم 😞 از خدا میخوام منو ببخشه دست خودم نیست ،،،قربونت مهربونممم که همیشه بیادمی🌸🌺❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای کاش میبودی اختیارمو دستت میدادم 😁🤕  یه چیزی بگم اینقدر امید اعتماد داشتم به درگاه خدا همی ...

چند روزه دیگه ماه رمضانه خدا میبخشتت😆😅😅😅😅پس عیبی نداره کفر گفتنات🤗

امروز که دیدم یکی از دوستان دیگه اینجا بعد از ای وی اف منفیش الان طبیعی بارداره شاد شدم......مطمئنم تو هم بزودی نی نی دار میشی....

ن عزیزم هنوز هیچ اقدامی نکردم برا دکتر رفتن. مرسی گلم بابت جواب دادن با حوصلت😢 من بعد سقطم دوره ه ...

من ذخیرم ۴صدمِ هنوز به یئاسگی فکر نمیکنم این چه فکر بیهوده اییِ که داری دختر

برای تقویت تخمک که پر باشه یعنی پوچ نباشه باید آنتی اکسیدان استفاده کنی 

تو قرص هاویتامین ایی و سی بهترین هستن

البته ویتامین ایی باید دکتر تجویز کنه حتما چون اضافه ش دفع نمیشه .

و کلا میتونی مولتی ویتامین روزانه بخری 

اون موردی نداره

پودر اینفولیک و قرص ابووست  هم برای تخمک خوبه

شما اگر ذخیرت رو بگی بهتر راهنمایی ت میکنم

این موارد به غیر از ویتامین سی و مولتی ویتامین های روزانه باید زیر نظر پزشک تجویز بشن

@خاکستری    

گل دختر احتمالی ت مبارک باشه.خدارشکرحالش خوبه.مابقیع جریانات هم با استراحت برطرف میشه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
@خاکستری     گل دختر احتمالی ت مبارک باشه.خدارشکرحالش خوبه.مابقیع جریانات هم با استراحت ...

سهیلا جونم ممنون عزیزدلم.ان شاالله انتظار توام همین زودیا به پایان برسه و همینجا مامان شدنتو جشن بگیریم گلم😘من برای مامان شدنت دعا میکنم توام دعا کن این قضایا به خیر و خوشی تموم شه و نی نی‌م اذیت نشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ذخیرم ۴صدمِ هنوز به یئاسگی فکر نمیکنم این چه فکر بیهوده اییِ که داری دختر برای تقویت تخمک که پر ...

نمیدونم خیلی میترسم 😢😢

این قرصا دوقولو زایی ام میاره؟؟

و مردا برا تقویت چی بخورن😢😰

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍
نمیدونم خیلی میترسم 😢😢 این قرصا دوقولو زایی ام میاره؟؟ و مردا برا تقویت چی بخورن😢😰

نه نمیاره تقویت میکنه

آقایون هم ویتامین سی و ایی