2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
یکیم گفتین صفر شده بود؟یعنی قبلا حرکت و مورفولوژی صفر نبود؟

ببین عزیزم روز اولی که رفتیم ابن سینا یک بود..... 

بعد وارد پروسه شدیم یه مدت بعد صفر شد..... 

البته من زیاد بهشگرمی دادم فکر کنم بی تاثیر نبود و چون طبع خودشم گرم بود براش خوب نبوده..... 

دیگه کمتر بهش گرمی دادم و با کمپرس یخ و خنک ن. هداشتن و مکمل دوباره شد یک البته بین صفر و یک نوسان می‌کرد..... 

اما یادمه چند تا از دوستان با صفر جواب گرفتن.... 

البته بگما این صفر مطلق که نیست یعنی زیر یک که بشه میگن صفر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جعبشو که نیوردم با خودم.اومدم سفر. اما روی ورقش نوشته 005EXp0220 یعنی ماه دوم سال دوهزار و بیست؟&n ...

به هر حال تا 2020 جا داره نگران تاریخش نباش بازم احتیاطا از داروخونه بپرس یا اگه نگرانی برندشو تغییر بده..... 

من جدیدا یه برندی خریدم ظاهرا خوبه بهم ساخته..... 

من کلا بهم نمیساخت گفتم این برند رو امتحان کنم اگه بازم بدنم کبود نشد این دفعه رفتم دکتر بهش بگم برام بنویسه تا با ویزان بخورم..... 

چون سری قبل دکترم میگفت با ویزان باید آسپرین بخورم اما چون قبلا خورده بودم بدنم کبود میشد دیگه نتونستم بخورم..... 

دیگه دیدم این برند میگن خوبه منم گفتم امتحان کنم..... 

اصلا طعم بدی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جعبشو که نیوردم با خودم.اومدم سفر. اما روی ورقش نوشته 005EXp0220 یعنی ماه دوم سال دوهزار و بیست؟&n ...

سلام دوست جونیا ، اینجا کسی هست که مرکز صارم رفته باشه؟؟

بله عزیزم از دوستان هستن..... 

سلام عزیزم بنظر من اول بستگی به حال و شرایط خودت داره و این که کارت چجوریه نشستن طولانی یا نه. و اگر ...

من نگفتم بهشون از برگه استعلاجی که نوشته icsi متوجه شدن. بعید میدونم دکترا الکی بنویسن عمل کیست و... چون کار سرپایی با کار بستری فرق داره چون موقع میکرو گفتم که بنویسید عمل لاپاروسکوپی گفتن نمیشه تو که بستری نشدی...

اره کارم نشستنیه و طولانی ۸ ساعت تازه رییس .... عقده ایم اگه دوبار پاشم از اتاق برم بیرون داستان درست میکنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
برا همینه اکثر کسایی که خودشون یا همسرانشون تزریق میکنن بهتره تزریق شون چون با دلسوزی و آروم تزریق م ...

آنا جون قربون زبونت.....تزریقاتی که من رفتم پریشب اصلا مواد رو نذاشت قاطی بشه وارد سرنگ کرد و تزریق.....شوهرم عصبی شد بهش گفت خانم این مواد 1 میل هست و برای اینا مهم شما بیشترش رو هدر دادی و الکی بدنش رو سوراخ.....

شوهرم گفت عضلانی هم خودم میزنم برات  ...باور کن نه قاطی کرد و حتی ته شیشه هم موند.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آنا جون قربون زبونت.....تزریقاتی که من رفتم پریشب اصلا مواد رو نذاشت قاطی بشه وارد سرنگ کرد و تزریق. ...

اگه همسرت میتونه برات بزنه چه کاریه بری تزریقات بیرون خواهر؟اونا که دلشون برات نسوخته قربونت

اگه همسرت میتونه برات بزنه چه کاریه بری تزریقات بیرون خواهر؟اونا که دلشون برات نسوخته قربونت

اره واقعا....اون بیزبون کارش نیست اما بخاطر من میخواد بزنه.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی غلظت خون داره؟  اگه داره احتمال داره رو کیفیت اسپرم تاثیر بذاره البته حدسمه دقیق نمیدونم. ...

نه عزیزم  کاش غلظت داشت....این فاکتور(apcr ) مهم اگر کم باشه و دارو مصرف نکنه دچار ترومبوز میشه دور از جون.....دیروز مشخص شد تا آخر عمر باید وارفارین بخورن😭

عزیزم بوده کسی که با دو تا جنین سه قلو هم باردار شده.....  با یه جنینم مامان داشتیم.....  ...

ممنون.ان شالله که خدا کمک میکنه.تغذیه قبل از انتقال رو میخوام شروع کنم.رعایت کنم.به نظرت ماه رمضونو چیکار کنم؟هم عذاب وجدان میگیرم اگه بخورم.هم اینکه میگم نکنه بدنم ضعیف بشه.؟؟؟؟40روز دیگه انتقاله

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نگین جون چرا تیکر بارداری نداری ؟؟؟

سلام عزیزم، همش گفتم صبر کنم برا ان تی که میرم دکتر بعد تیکر میذارم😊 دیروز دکترم ان تی رو انجام داد ولی من اصلا نتونستم بپرسم جنسیت الان مشخصه یا نه،

حالام میترسم بچه م ناراحت شه جنسیتش رو اشتباه بزنم😅

الحمدالله❤
یعنی عملا هر دو روز 1/٢٧ برابر شده......  پس باید گفت به این حساب کتاب‌ها نیست خدا بخواد همه ا ...

سلام عزیزم آره روندش همینطور بود واقعا همچی دست خداست و بس...

دیروز دکترم ان تی رو انجام داد بعدم بخاطر تهوع شدیدی که داشتم بهم دمیترون داده از دیشب که خوردم بهتر شدم ولی خیلی سردرد دارم بنظرتون ربطی به این قرصه داره؟

یه سوال دیگه قرص پریناتال تقویتی هستش؟ راجبش چیزی نگفت وقتی داروهامو گرفتم دیدم اینو هم داده

الحمدالله❤

اگه تاریخ داره اما بد دلی نخور

ممکنه خوب نگهداری نکرده باشن

آ اس آ که هزینه ای نداره یکی دیگه بگیر

من دیروز رفتم امپول بگیرم دکتره کمی آشنا بود گفت نمیخواد حشاب کنی بردار زود برو بزن

منم برداشتم دویدم رفتم که بزنم تو راه تاریخشو دیدم نوشته ۴/ ۲۰۱۹ 

خداروشکر همیشه حواسم به تاریخ هست

برگشتم پسش دادم گفت من حواسم به تاریخ بود تا ۳۱ هست گفتم نه دکترم زنگ زدم گفت نگیر!

پسش دادم گلی گشتم تا بالاخره ایرانیشو پیدا کردم زدم.

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام عزیزم آره روندش همینطور بود واقعا همچی دست خداست و بس... دیروز دکترم ان تی رو انجام داد بعدم ب ...

نگین جون ببین دمیترون بهت میسازه یانه...من چندروز پیش بس تهوعم شدید بودوحالم بدبود خوردم...یبوست شدیییید شدم وحشتناک.. خیلی اذیت شدم..معذرت میخام دیگه بس بهم فشار امد خیلی دردو خونریزی از پشت داشتم هیچی هم افاقه نکرد برا یبوستم..پس مواظب خوردن این قرص باش. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹