2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم تاریخشو یه چک بکن هم رو جعبه هم رو پوست خود قرص.

جعبشو که نیوردم با خودم.اومدم سفر.

اما روی ورقش نوشته 005EXp0220

یعنی ماه دوم سال دوهزار و بیست؟ 

یا ماه ۵اش؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اشکال نداره یه هفته دیگه هم بری بازم اشکال نداره تن و بدن اون فندق تو دلتو بیخودی نلرزون تروخدا ...

دقیقا بخدا منم جنسیتش اصلا برام فرقی نداره.روزی هزاربار خدارو شکر میکنم بابت داشتنش و هرلحظه برای تموم منتظرا دعا میکنم.ولی من دلم میخواس زودتر برم خیالم بابت سلامتیش راحت شه.من یکم عجولم برای سونوها.خدا هم هردفعه نشونم داده باید صبورتر باشم🙈سونوی قلب رو ۱۰ هفته و ۴ روز رفتم😁خوردم به تعطیلی.بال بال میزدما😂 دعا کن برام دوستم.خداروشکر فندقت صحیح و سالمه.ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری .سونوی بعدیتم جنسیت وروجکو صد در صد میفهمی😍

الان چند هفته ای عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جعبشو که نیوردم با خودم.اومدم سفر. اما روی ورقش نوشته 005EXp0220 یعنی ماه دوم سال دوهزار و بیست؟&n ...

فکرکنم تا ماه ۲ سال ۲۲۰ وقت داره...اونکه قبل از Ex نوشته یه چیز دیگه ست.به هرحال تاریخ داره عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فکرکنم تا ماه ۲ سال ۲۲۰ وقت داره...اونکه قبل از Ex نوشته یه چیز دیگه ست.به هرحال تاریخ داره عزیزم

ممنون.

به قول شما ، در هر حال وقت داره. ولی چرا انقد بد مزس؟ قبلیام هیچ مزه ای نداشت.

ممنون. به قول شما ، در هر حال وقت داره. ولی چرا انقد بد مزس؟ قبلیام هیچ مزه ای نداشت.

نمیدونم گلم.من تا حالا استفاده نکردم و چیزی نمیدونم درموردش.شاید بخاطر شرکتش باشه!مارک قبلی گیرت نمیاد؟

نمیدونم گلم.من تا حالا استفاده نکردم و چیزی نمیدونم درموردش.شاید بخاطر شرکتش باشه!مارک قبلی گیرت نمی ...

یادم نیست قبلی رو‌.

ولی فردا میرم یه چیزی غیر از این میگیرم ، مقایسه کنم.

من بعد دوبار منفی تو رویان حالا تصمیم گرفتم تو شهر خودمون ادامه بدم ولی همسرم منو مردد کرده میگه شنیدم صارم خیلی خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام.هشت هزار صفحه.چند تا رو بیشتر نتونستم بخونم. تو سیکل میکرو هستم با ذخیره پایین.4تا تخمک گرفتن ...

عزیزم بوده کسی که با دو تا جنین سه قلو هم باردار شده..... 

با یه جنینم مامان داشتیم..... 

با گرید سی هم مامان داشتیم..... 

پس خدا بخواد شک نکن که نشد نداریم..... 

به خونه خودت خوش اومدی انشالله جشن مامان شدنت رو بگیریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🙈 معذرت آخه نه حلقه م تنگ شده نه سينه سنگين حتي يه اپسيلون بزرگ تر نشده اصلا دردم نداره

چه ربطی داره؟؟؟؟؟ 

تازه بعضی دوستان وزنم کم میکنن چه توقعاتی داریا..... 

دختر گل و مامان مهربون عزیز دلم فقط و فقط + فکر کن..... 

ببین الان وظیفت تغذیه وروجکات با انرژی + هست..... 

تورو خدا براشون کم نذار تا شرمنده شون نشی..... 

تو وظیفه خودت رو انجام بده باقیو بسپار به خدا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون و دوستان عزیز من نمیتونم واسه انتقالم برگه استعلاجی ببرم ادارم  رییس عنترم یک زن .... ...

عزیزم دکتر من که همون 3-4 روز اول میگفت کافیه خیلی از دوستان بعد‌ش سر کار رفتن..... 

سلام من رفته بودم مرکز واسه سونوی صدای قلب جنین یه استرسی داشتم که گفتنی نیست اصلا. همونجا یهو دکتر ...

آره به خدا..... 

بعد مادرا میزنن تو سرشون که چرا بچه مون بیش فعال شده.... 

چرا دور از جونشون اوتیسم دارن..... 

به خدا خودمون میکنیم..... 

من میگم ما وظیمونو درست انجام بدیم بعد لااقل میدونیم اگه خدای نکرده نشد لااقل وجدانم ن راحته کم نذاشتیم..... 

سلام عزیزدلم خوبی؟فداتشم خودت و فندق خوبین؟یه دونه ست عزیزم.سونو ان تی باید برم از پنجشنبه تا حالا م ...

شک نکن خوبه به لطف خدا..... 

سلام دوستان. من آسپرین شرکت داروسازی امین گرفتم تازگی.مزه خیلی بدی داره. آسپرین قبلی هام اینجوری ن ...

نمیدونم عزیزم..... 

من خیلی تجربه استفاده شو ندارم....