2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
دختر به خدا کتک لازمیا.....  با این همه انرژی که به وروجکات میدی و از الان دور از جونشون گورشو ...

🙈 معذرت

آخه نه حلقه م تنگ شده نه سينه سنگين حتي يه اپسيلون بزرگ تر نشده اصلا دردم نداره

...

آنا جون و دوستان عزیز

من نمیتونم واسه انتقالم برگه استعلاجی ببرم ادارم 

رییس عنترم یک زن ..... عقده ایه همون چهار روز که واسه میکرو استعلاجی گرفتم کلی زر پشت سرم زده 

وای به اینکه بخام واسه انتقال دو هفته استعلاجی ببرم تهش هم منفی بشه کل اداره رو پر میکنه

بنظرتون ۴ روز استراحت کافیه از مرخصی شخصیم استفاده کنم یا یجوری تنظیم کنن که بیفته اخر هفته دو روز مرخصی دو روزم بخورم به تعطیلات؟ ۴ روز کافیه یا حتما باید دو هفته بمونم خونه؟؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙈 معذرت آخه نه حلقه م تنگ شده نه سينه سنگين حتي يه اپسيلون بزرگ تر نشده اصلا دردم نداره

سلام

من رفته بودم مرکز واسه سونوی صدای قلب جنین یه استرسی داشتم که گفتنی نیست اصلا. همونجا یهو دکتر تغذیه رو دیدم. رفتم پیشش گفتم ازمایشم مثبت شده تو نوبت سونو نشیتم دارم میمیذم از استرس. با تعجب منو نگاه کرد گفت نکن این کارو با خودت. ببین تو انقدری نمیتونی استرس رو تحمل کنی رو زمین بند نیستی اون بچه الان یه بند انگشته اون چجوری اینهمه استرس رو تحمل کنه. ظلم نکن بهش. انقدر من غصه خوردم که با بچم دارم چیکار میکنم. تصمیم گرفتم واقعا واقعا تلاش کنم بهش استرس ندم. واقعا حقش نیست زجر بکشه. اینو گفتم تو و بقیه دوستامون بخونن و بیشتر بفکر نی نی هاشون باشن تا این نگرانی های بی مورد. و دنبال هیچ نشونه ای نباش اگه بچتو دوس داری...

ممنون💞

سلام بچه ها امیدوارم همتون مامان بشید و فرزندان صالح و سالم به دنیا بیارید ی سوال دارم من میخوام برم ...

سلام

۲.۴۸ کم نیست عزیزم البته شاید واسه سنت گفته کمه چند سالته؟

من با همین دخیره یعنی دقیقا همین ۲.۴۸ با ۸ روز دارو گرفتن ۱۶ تا فولی داشتم که ۷ تا تخمک دادم البته من بالای ۴۰ سالم تو سنهای پایینتر احتمال پوچ بودن تخمکا کمتره. دوستم با همین حدود ذخیره ۱۶ تا فولی داد که ۱۴ تا تخمک داشت البته ده سال از من کوچیکتره.

اینوفولیک تقویتیه بری تو پروسه باید روز اود تا سوم سیکلت بری سونو و امپولهای هورمونیت شروع میشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آنا جون و دوستان عزیز من نمیتونم واسه انتقالم برگه استعلاجی ببرم ادارم  رییس عنترم یک زن .... ...

سلام عزیزم بنظر من اول بستگی به حال و شرایط خودت داره و این که کارت چجوریه نشستن طولانی یا نه. و اگرم خونه. بمونی فکرو خیال کنی که بدتره. همرو در نظر بگیر. و ابنکه به حرف دیگران نباش. کاش از اول میگفتی یه عمل داری باید استراحت کنی یا مسافرت میری. حرف میکرو و بارداری رو نمیزدی که راحت تر باشی. من بعد پانکچر که اون چند روز رو رفتم سرکار. بذای اون دو هفته هم گفتم برام یه چیز دیگه نوشتن مثلا عمل کیست یا لاپاراسکوپی یا کمر درد. یجوری ماست مالیش کن به حرف کسی اهمیت نده. تو واحد ما 8 تا خانومیم الان 3تامون باید میکرو میکردیم. من که رفتم. اونیکی هم دو روز دیگه میره. سومی هنوز معلکم نیست چه کنه.

ان شاءالله برات راحت باشه

آزي جون خيلي ناراحت شدم خانمي كه منفي شدي ولي خدا رو هزاران بار شكر كه خدا بهت گلهاي بهشتي داده ، از ...

عزیزم😍😍😍انشالله خدا برات بهترین ها رو بخواد و دور و برت پر از فرشته های کوچولوی نازنین بشه

سلام خوبی عزیزم؟ منو یادت میاد؟ چخبر؟ بتای تپل داشتی الان یدونه نی نی داری؟ یا دوقلو؟ چی شده نگران چ ...

سلام عزیزدلم خوبی؟فداتشم خودت و فندق خوبین؟یه دونه ست عزیزم.سونو ان تی باید برم از پنجشنبه تا حالا منشی منو سرکار گذاشته.فردا میرم ان شاالله.دعا کن همه چی خوب باشه عزیزم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@سهیلا_جون1    

والا بخدا.دیگه شوهرم که انقد خونسرده داشت حرص میخورد امروز😂ببخشید بچه ها.شما رو هم انداحتم توی فکر.دعا کنین همه چی خوب باشه.جنسیت واقعا برام هیچ فرقی نداره

تا الان که ۹۰ درصد گفتن پسره😂خودمم میگم فقط صحیح و سالم باشه.مامانم گفته دختره😑ان شاالله همه چی خوب باشه. قسمت خودت و تک تک منتظرا بشه این لحظه ها خانمی.هرشب دعا میکنم برای تموم منتظرا😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزدلم خوبی؟فداتشم خودت و فندق خوبین؟یه دونه ست عزیزم.سونو ان تی باید برم از پنجشنبه تا حالا م ...

خب دختر اینکه ناراحتی نداره. منم نگران بودم زمانش بگذره. نمیخواستم برم تهران بزور رشت یجا نوبت گرفتم که دکترش متخصص سونوگرافی بود. گفت تا هفته 14 میشه انجام داد اصلا جای نگرانی نداره. تروخدا نگران نباش. سالمه جوجمون

خب دختر اینکه ناراحتی نداره. منم نگران بودم زمانش بگذره. نمیخواستم برم تهران بزور رشت یجا نوبت گرفتم ...

چشم عزیزدلم.منم نگرانم بگذره و دقیق نشون نده!شنیده بودم هفته ی ۱۲ بهترین زمانه.ولی الان دیگه ۱۳ هستم.تو رفتی همه چی خوب بود عزیزم؟دکتر گفت نی نیت پسره؟

چشم عزیزدلم.منم نگرانم بگذره و دقیق نشون نده!شنیده بودم هفته ی ۱۲ بهترین زمانه.ولی الان دیگه ۱۳ هستم ...

اصلا اشکال نداره یه هفته دیگه هم بری بازم اشکال نداره تن و بدن اون فندق تو دلتو بیخودی نلرزون تروخدا. اره مال من خداروشکر سالمه. گفت به پسر مشکوکم. حالا هفته ی دیگه منم سونو دارم دیگه ان شاءالله معلوم میشه گل دختر یا شازده پسر. برای من فرقی نداره همین که خدا داده روزی هزاران بار شکر کمه