2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
رفتم درمانگاه اگه قسم نخورم سه ثانیه ای برام زد!

برا همینه اکثر کسایی که خودشون یا همسرانشون تزریق میکنن بهتره تزریق شون چون با دلسوزی و آروم تزریق میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم احتمالا همون آزمایشهای 4 گانه هستش هفته چند هستید الان? منم فردا میبرم دکتر نشون مید ...

اره تو دفترچم نگاه کردم تو نت سرچ کردم همون 4گانه هستش. الان 15 هفته و 2 روزم

دکتر جنتی ویزیتش چه روزایی هستش؟،چطور میتونم وقت بگیرم؟

عزیزم صفحه 5 اطلاعاتش هست..... 

فکر کنم هر روز باشه مطبش..... 

ابن سینا میره اما روزای ابن سیناشو نمیدونم ما مطبش میرفتیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شکل اسپرم شوهرم که گفتن 20 درصد سالمه خوبه؟ 

گفتم که بیست خوبه..... 

اینجا بحث صفر و یک و نهایت 4-۵ درصد هست..... 

بچه ها منشیه بهم نوبت نداد برای امروز.گفت فردا بیا ساعت ۱۲ ظهر.نمیدونم چه داستانیه که این سونو رو فق ...

سلام خوبی عزیزم؟ منو یادت میاد؟ چخبر؟ بتای تپل داشتی الان یدونه نی نی داری؟ یا دوقلو؟ چی شده نگران چی هستی؟

تورک_آنا#   عزیزم شوهر من فاکتور ۵لیرش کمه ایا این تاثیر داره در دور از جون منفی شدن؟

یعنی غلظت خون داره؟ 

اگه داره احتمال داره رو کیفیت اسپرم تاثیر بذاره البته حدسمه دقیق نمیدونم..... 

بچه ها منشیه بهم نوبت نداد برای امروز.گفت فردا بیا ساعت ۱۲ ظهر.نمیدونم چه داستانیه که این سونو رو فق ...

میگفتید باباجان منشی عزیز

میدونی بااین نحو نوبت دادنت یه ملت ر تونی نی سایت مچل کردی!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂البته مامنتظر تعیین جنسیت هستیم😆😆😆

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
حرفت کاملا متینه. دیگه همه ی تلاشمو میزارم برای طبیعی. هرچی خدا بخواد همون میشه

آزي جون خيلي ناراحت شدم خانمي كه منفي شدي ولي خدا رو هزاران بار شكر كه خدا بهت گلهاي بهشتي داده ، از صميم قلبم برات دعا ميكنم كه باز هم از باغ گل بهشتيش برات دسته گلهاي زيبا بفرسته ، من خودم هم عاشق بچه هستم و حتما باز هم تلاشم رو براي داشتن حداقل يكي يا دو تا بچه بيشتر ميكنم .

البته قبلش دعا ميكنم كه همه دوستان نازنينم از نعمت داشتن گلهاي بهشتي محروم نباشن و قسمت و روزي همه عزيزان بشه .

سلام.هشت هزار صفحه.چند تا رو بیشتر نتونستم بخونم.

تو سیکل میکرو هستم با ذخیره پایین.4تا تخمک گرفتن که دوتا جنین یکی خوب یکی متوسط فریز کردن برام.

کسی بوده با همینقدر باردار بشه؟شماهایی که چند وقته عضو تاپیکید و سابقه ها رو میدوتید.چنین چیزی دیدین؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم دکتر من خراش رو حین هیسترو میده بدون بیهوشی تجربشو ندارم اما شنیدم دوستان میگن درد داره اما چق ...

خیلی خیلی

حس کردم مته توی رحمم داره کار میکنه ببین دیگه چه حسیه

البته من تازه عمل شدم پس هیسترو لازم نداشتم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ان شاالله بامثبت شدنت همه این دردها ازیادت میره. میتونم بپرسم دکترتون کیه وچقدرهزینه برای خراش ازتو ...

دکتر چوبساز تو گاندی ۲۰۰ تومن شد هزینش

قبلشم گفتم اگه میشه بیهوش کنید گفت لازم نیست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ممنون ی سوال دیگه هم داشتم این که شوهرم شکل اسپرمش فقط 20 درصد سالمه به نظرتون این 20 درصد خوب ...

در مورد سياه دونه هم برا خودت هم برا همسرت حواستون باشه كه پرولاكتين بالا نداشته باشين چون سياه دونه پرولاكتينو بالا ميبره

...