2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
ببخشید شما غربالگری اول انجام دادید? ریسک داشتید? غربالگری دوم که همه انجام میدن  برای منم آزم ...

من غربالگری اول رو بردم نشون دادم گفت خوبه. خودمم.چون سر درنمیاوردم دیگه زیاد نپرسیدم nt چیه nbچیه. که استرسم نگیرم من قبل بارداری یخورده اطلاعات دارم تو بارداری کلا صفرم هیچی بلد نیستم. الانم تو تاریخ غربالگری دوم یخورده گیرم که فردا زنگ میزنم مطب سوال پیچشون میکنم. برای من یه ازمایش نوشت گفت هفته ی 16 یه سونوی معمولی نوشت گفت هر وقت خواستی برو

عزیزم منوپیور یا منوتروپین؟  در کل بله با یخ میتونی ببری چقدر راحت دوره شهرستانی؟  والا ...

منوتروپین گرفتم دونه ای ۱۲

منوپیور دونه ای ۷۵ بود!

نه تهرانم ۱ ساعت کشید رسیدم خونه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای توشم شروع کردم دارم باشگاه میرم🙌🏃🙋🙆💃💪💪💪ورزش میکنم😂😂😂😂😂ولی واقعا دوس دارم وزن هم ک ...

خیلی مهمه ادم از ورزش لذت ببره. من زومبا کیف میکردم. تو خونه میرقصیدم. لحظه شماری میکردم کی برم استخر شیرجه بزنم. اینا همه به ادم روحیه میده و کلا انرژی منفی از بدن میره بیرون. من تا روز قبل پانکچر استخر میرفتم یسره. مثل ماهی کیف میکردم تو اب انقدر خوشحال بودم. حالا بماند که این انرژی رو مدیون دکتر اعصاب روان بودم که تونستم استرسم کنترل کنم و دارو خوردم

آره برگش زده مرکز ناباروری ای وی اف زده

پس اگه واقعا مرکز ناباروری انجام داده باشه 20 عالیه..... 

ما با مورفوی بین صفر و 1 جواب گرفتیم شما نگیرین؟؟؟؟

شما طبیعیم ترای کنین بستگی به سن و زمان داره اگه زمان ندارین میکرو خوبه وگرنه طبیعی هم جواب میگیرین اگه مشکل دیگه ای نباشه..... 

تحرک چه طور بود؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه جالب ممنون عزیزم از راهنماییت. تو سونو غربالگری بهم گفتن احتمال داره پسر باشه. من گفتم شاید جفت پ ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره.... 

شما طول سرویکست کوتاهه استراحت لازمی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر قبلیم بهم ی بار کلومفین داد گفت بخور باین احتمال داره با بشی خوردم رفتم سونو دیدن فولی هام خیلی ...

پریود هات نامنظمه؟ تنبلی تخمدان داری؟ 

خب چرا آمپول آزادسازی نزدین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سرده چون همش تاسردی میخوره میگه چایی نباتم بده خودمم وقتی ماهی میخورم انقد بدنم درد میگیره که بی جون ...

پس حسابی گرمی بخور اما همسرت زیاده روی نکنه.... 

گرمی و سردی کنار هم بخورین چون اسپرم گرمی بیش از حد رو دوست نداره.... 

یا لاقل ب ی ض ه هارو خنک نگهداره کمپرس یخ رو هر شب یه ربع قبل خواب انجام بده از رو لباس زیر..... 

عزیزم  من تقریبا ۱ ماه کشید  یه تاپیک کامل دارم ازش عزیزدلم البته از اون موقع بازم کم کر ...

فاطمه جون

من تو اینستا نتونستم پیدا کنم آدرسی رو که گذاشتین

میشه یه بار دیگه چک کنید؟

ممنون گلم. بهم گفت تو هفته ی 16 یه ازمایش بدم. میخواستم بدونم سونو نداره یا اینکه طبق پرونده هرکس سو ...

عزیزم من سر دخترم 3 بعدی بود سونومون.... 

همون 18 هفته و 2 روز انجام دادم فکر کنم....