2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
ممنون عزیز دلم  حتما این لیست به مرکز ناباروری میدم تا برام چک کنن

عزیزم بعید میدونم به این راحتی بنویسن برات..... 

معمولا بعد چند تا منفی با سقط می‌نويسن..... 

باید یه جورایی دورشون بزنی و در مقابل عمل انجام شده قرار بدی..... 

حالا شایدم شانس آوردی واست نوشتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بعید میدونم به این راحتی بنویسن برات.....  معمولا بعد چند تا منفی با سقط می‌نويسن.....&n ...

اشنا دارم تو مرکز عزیزدلم میگم بنویسن برام 

یه چیز دیگه اینکه بهم میگن امکان داره رحمت اسپرم شوهرتو غریبه بدونه و بکش 

چه آزامیشایه عزیزدلم که توش مشخص میشه؟

من مامان شدم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم زمان شروع ۱۰۳ بودم عزیزم البته وزن اصلیم ۱۰۵ بود  در حال حاظر ۶۵ کیلو هستم با قد ۱۷۶

واقعا تبریک میگم به همتتت..... 

انشالله با همین سرعتی که وزن کم کردی مامانم میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش میکنم.شما تهران هستین؟

بله عزیزم..... 

عزیزم ممنون ی سوال دیگه هم داشتم این که شوهرم شکل اسپرمش فقط 20 درصد سالمه به نظرتون این 20 درصد خوب ...

عزیزم اولین سوالم جوابش خیلی مهمه همسرت مرکز ناباروری آز داده؟؟؟؟؟ 

واقعا تبریک میگم به همتتت.....  انشالله با همین سرعتی که وزن کم کردی مامانم میشی.....

فدات بشم 

چقد انرژی مثبتین شما 

خوشحالم که اومدم تو تاپیکتون 

الهی به حق علی 

همه خانمها باردار شن و طعم مادرشدن بچشن 

من مامان شدم🥲
عزیزم ممنون ی سوال دیگه هم داشتم این که شوهرم شکل اسپرمش فقط 20 درصد سالمه به نظرتون این 20 درصد خوب ...

طبعت همسرت و خودت چیه؟؟؟ 

بهتره طبعتونو بدونی و طبق طبعتون بخورین من همسرم طبعش گرم بود و گرمی باعث شد شرایطش بدترم بشه..... 

بعد که بیشتر خنکی خورد شرایطش بهتر شد..... 

سلام انا جونم. ممنونم عزیزم. خوبیم ما خداروشکر. الان یه ماهه من صربه و تیر تیر حس میکنم همش میگم چقد ...

عزیزم جفتت خلفیه؟؟؟

میخوام تکلیفمو بدونم اگه واقعا استراحت مطلقی هستم پرونده کارمو ببندم فقط مواظب باشم بخوابم. اگه مشکل نیست پس این درد با یخورده نشستن نیم ساعته یا 5 دیقه راه رفتن از کجا میاد.سرویکس تو 13 هفته 31 بود

عزیزم  من تقریبا ۱ ماه کشید  یه تاپیک کامل دارم ازش عزیزدلم البته از اون موقع بازم کم کر ...

فاطمهههههههه

واقعا یک ماه فقط؟؟!!!!!!!!!

کاش شماهمسایه من بودی،من رهم درست می کردی......بخدا درحسرت وزن کم کردن.دهنم آب افتاد .واقعا ارادت ایول داره.یک ماه یا یک سال؟؟؟؟

خدای من ،من ر هم به راه بیار😭😭😭من ر هم  باتن سالم لاغر کن.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فاطمه جان ان شاالله مامان میشی،زودم مامان میشی🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم باید لاغر شم.قبلا کم کردم اما مامان هم نشدم....بعدش بازم برگشت.اماحالا که تصمیم به انتقال دارم باید تو این یکی دوماه کم کنم.

اینستا ندارم.اماکاش منم لاغرمیشدم🙌🙌🙌🙌

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
رويا منم اينجا زايمان طبيعى دارم اصلا هم دكترا بهم نگفتن كه چون ميكرو كردى بايد سزارين بشى به نظرم ...

وای هانا.... با حرفت دلم آروم شد. دقیقه ای ۶۰ بار فکرم بین طبیعی و سزارین سوئیچ میکرد. پس عزمم رو جزم میکنم که طبیعی زایمان کنم. خدا رو شکر بچه سفالیک شده و تا الان هم مشکل فشار خون نداشتم. اگه همه چی تا هفته های آخر اوکی باشه منم طبیعی انجامش میدم💪

چه جالب من متوجه اشتباه تایپیت نشدم اما گفتم انشالله دعات اول برای خودت بگیره. اینو نشونه خوب بگیر ح ...

آزی جونم آن شاالله به قول آنا جونم ،هم نیتم هم نوشته م برآورده بخیر بشه.

آزی جون نری از گروه ها👧👧باش و به همه انرژی بده وخبرنی نی دارشدنت ر به زودی ان شاالله👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فاطمهههههههه واقعا یک ماه فقط؟؟!!!!!!!!!  کاش شماهمسایه من بودی،من رهم درست می کردی......بخدا ...

۱ سال عزیزدلم اشتباه تایپی بود😃

ببین وقتی شروع کنی و سایز کم کنی خوشت میاد و ارادت قوی میشه بخداااا 

فقط باید بخای 

من برا غذا اوایل گریه میکردم کم کم که دیدم لباسهام سایز باز میکنن کیف میکردم 

سایزم‌از ۵۶ شد ۳۸ 

بخدا اصلا الان دوست ندارم چاق شم با اینکه همه میگن اسکلت شدی 

ولی خودم راضیم

بازم کمکی ازم بررمیاد در خدمتم 

حتما به اون تاپیک کاهش وزنم یه سر بزن کمکت میکنه

من مامان شدم🥲