2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
فاطمهههههههه واقعا یک ماه فقط؟؟!!!!!!!!!  کاش شماهمسایه من بودی،من رهم درست می کردی......بخدا ...

الهی به حق شش ماه امام حسین شماهم به زووی مادر بشی عزیزدلم❤❤❤❤

من مامان شدم🥲
اره خلفیه گلی جون. من اخر نفهمی خلفی و قدامی بد و خوبش چیه؟

خلفی و قدامی اصلا بد و خوب نداره. انگار یکی مو مشکی باشه یکی بلوند. دو مدل از یک اتفاق طبیعی هستن

درست و غلط رو نمیدونم اما معمولا جفت خلفی پسره و قدامی دختر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلفی و قدامی اصلا بد و خوب نداره. انگار یکی مو مشکی باشه یکی بلوند. دو مدل از یک اتفاق طبیعی هستن د ...

چه جالب ممنون عزیزم از راهنماییت. تو سونو غربالگری بهم گفتن احتمال داره پسر باشه. من گفتم شاید جفت پشت مونده نی نی جاش تنگه من درد دارم. چه فکرایی میکنیم ما😂😂😂

اشنا دارم تو مرکز عزیزدلم میگم بنویسن برام  یه چیز دیگه اینکه بهم میگن امکان داره رحمت اسپرم ش ...

عزیزم فکر کنم آپکا بود نمیدونم..... 

حالا سی دی مارکرا م بده پس کلا نسخه 3 و 4 بعلاوه apca رو انجام بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۱ سال عزیزدلم اشتباه تایپی بود😃 ببین وقتی شروع کنی و سایز کم کنی خوشت میاد و ارادت قوی میشه بخدااا ...

هزاران افرین واقعا تو یه قهرمانی کار خیلی بزرگی کردی. واقعا جایزه بزرگ باید بگیری. چقدرم برای سلامتیت خوبه. افرین افرین. منم خودمو کشتم با دوتا دکتر تغذیه تو 3ماه نزدیک 5 کیلو کم کردم. از 65 شدم 60. بعد میکرو مثبت شد. هر روز ورزش میکردم یه روز استخر و شنا یه روز زومبا و تردمیل و دوچرخه

فدات بشم  چقد انرژی مثبتین شما  خوشحالم که اومدم تو تاپیکتون  الهی به حق علی  ...

فدات عزیزم..... 

خونه خودته خوش اومدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
طبعت همسرت و خودت چیه؟؟؟  بهتره طبعتونو بدونی و طبق طبعتون بخورین من همسرم طبعش گرم بود و گرمی ...

سرده چون همش تاسردی میخوره میگه چایی نباتم بده خودمم وقتی ماهی میخورم انقد بدنم درد میگیره که بی جون میشم فک کنم سردم چون الان این چیزای گرم میخورم طوریم نشده که فک کنم گرمیم شده

...... 
آنای عزیز درمورد غربالگری دوم میشه یخورده راهنماییم کنی چه تاریخی انجام میشه؟ چیا داره هم سونو هم آز ...

عزیزم والا دکتر من فقط سونو می‌نوشت...... 

دقیق یادم نیست ولی من 18 هفته و 2-3 روز رفتم..... 

فکر کنم از 18 تا 22 بود دقیق یادم نیست..... 

آزم اگه دکترت مینویسه کواد مارکر هستن..... 

چهار تا مارکر رو چک میکنه..... 

عزیزم والا دکتر من فقط سونو می‌نوشت......  دقیق یادم نیست ولی من 18 هفته و 2-3 روز رفتم.....&n ...

ممنون گلم. بهم گفت تو هفته ی 16 یه ازمایش بدم. میخواستم بدونم سونو نداره یا اینکه طبق پرونده هرکس سونو میدن. پس من تو هفته ی 16 برم از رو بدم ببرم نشون بدم ببینم چی میگه. منو همس دخترخاله پسرخاله ایم. یخورده نگرانم. میخوام سونو انومالی و چند بعدی بدم خیالم راحت بشه. ولی تاریخشو نمیدونم کی باید برم

هزاران افرین واقعا تو یه قهرمانی کار خیلی بزرگی کردی. واقعا جایزه بزرگ باید بگیری. چقدرم برای سلامتی ...

قربونت برم‌من ممنون 

دعام کن منم مادر شم 

به خاطر مادرشدن اراده کردم بخدا وگرنه همه میگفتن تو نمیتونی بسکه پرخوراک بودم بخدا 

ولی خاستن توانستن 

دعام کن کادومو خدا بهم بده 

خداروشکر که شما مادرشدی عزیزدلم دعا برای ماهم یادتون نره❤❤❤❤❤❤

من مامان شدم🥲