2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
نه عزیزم چک‌نشدم  اسم ازمایش چی هست خودم بگم برام بنویسن عزیزم  پیاده روی که خیلی میکنم& ...

فاطمه جان😍😍😍😍😍

زود تند سریع 😂😂😂😂😂😂به ماه یادبده چطور وزن کم کنیم.

۴۰کیلو وووووو😇😇😇😇به من چاقالوهم رمز موفقیت ر بگو خواهش میکنم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آزی جونم.خیلی ییییی ناراحت شدم ازمنفی شدنت،اصلا دلم گرفت ناجور.اماازخدابرات معجزه غافلگیرانه ش ر میخ ...

@آزي۲۵۷۷۶

آزی به جای بارداربشی 😍😍😍😍😍  زدم باردارشم😂😂😂😂😂اجازه ویرایش هم نمیده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسخه 3 و 4-5 تا آیتم از نسخه 4 انعقادی هستن....  اینا و چک کن ممکنه مشکل انعقادی داری و نمیذار ...

ممنون عزیز دلم 

حتما این لیست به مرکز ناباروری میدم تا برام چک کنن

من مامان شدم🥲
فاطمه جان😍😍😍😍😍 زود تند سریع 😂😂😂😂😂😂به ماه یادبده چطور وزن کم کنیم. ۴۰کیلو وووووو😇😇😇😇 ...

فدات شم من😃😃😃

پیاده روی و کالری شماری و کم خوردن 

و البته مهم تر از همه اینکه 

میگفتم من باید کم کنم تا مادر شم 

ولی نشدم 

دکترم گفت ۲۵ کیلو ولی من ۴۰ کیلو کم کردم

من مامان شدم🥲

[QUOTE=88146975]فدات شم من😃😃😃 پیاده روی و کالری شماری و کم خوردن  و البته مهم تر از همه اینکه  میگفت ...[/QUOT

فاطمه جان 

چندکیلو بودین؟ قدتون ر هم میگین؟😍😍😍😍

[QUOTE=88146975]فدات شم من😃😃😃 پیاده روی و کالری شماری و کم خوردن  و البته مهم تر از همه اینک ...

بله عزیزم زمان شروع ۱۰۳ بودم عزیزم البته وزن اصلیم ۱۰۵ بود 

در حال حاظر ۶۵ کیلو هستم با قد ۱۷۶

من مامان شدم🥲
بله عزیزم زمان شروع ۱۰۳ بودم عزیزم البته وزن اصلیم ۱۰۵ بود  در حال حاظر ۶۵ کیلو هستم با قد ۱۷۶

فاطمه فاطمه فاطمه ههههه  

توچندمدت این وزن رکم کردین.؟! واقعا ایول دارین....😂😂😂😂😂😂😂😂😂ازچه کالری شماری استفاده کردین؟ یه کم بیشتر توضیح بدین خواهش میکنم😘

ذخیرت خوبه. ال دی میخوری یک ماه.بعدش پری میشی.هر کس یه جوریه.من زودتر از یک هفته پرس شدم. ولی زمان ...

دکتر قبلیم بهم ی بار کلومفین داد گفت بخور باین احتمال داره با بشی خوردم رفتم سونو دیدن فولی هام خیلی بزرگ شدن که احتمال تبدیل به کیست شدن زیاده بهم سوزنم نزد که متاسفانه کیست شده

...... 
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....  عزیزم ذخیرت خوبه نگران نباش.....  بعد ال دی معمولا 3 ...

عزیزم ممنون ی سوال دیگه هم داشتم این که شوهرم شکل اسپرمش فقط 20 درصد سالمه به نظرتون این 20 درصد خوبه یا بد ی دکتری بهم گفت شوهرت مشکل داره باید بره چک بشه  نگران شدم یکی هم میگفت میشه با ابن با دارشد معلوم نیس کی درست میگه کی غلط من الان صبح ها ناشتا دارم عسل وسیاهدانه +گرده نخل و عسل میخورم به شوهرمم میدم هم خودم هم شوهرم میخورن ی روز درمیون باشگاه میرم و 4 مغزم میخورم و پدر اینوفولیک به نطرت ن کافیه برای آماده شدن یا چیزی غلطی هس که دارم مصرف میکنم ممنون میشم جواب بدین

...... 
آزی جونم.خیلی ییییی ناراحت شدم ازمنفی شدنت،اصلا دلم گرفت ناجور.اماازخدابرات معجزه غافلگیرانه ش ر میخ ...

مرسی عزیز دلم انشالله که دعای قشنگت اول برای خودت براورده بشه ❤️❤️❤️

سلام مامانی خوش اومدی.....  همه چی روبراهه انشالله.....  وروجکمون چطوره؟ ملق میزنه؟&nbs ...

سلام انا جونم. ممنونم عزیزم. خوبیم ما خداروشکر. الان یه ماهه من صربه و تیر تیر حس میکنم همش میگم چقدر زود حس کردم. ولی خب من حس شکمیم خیلی قویه. اون وقتام که تخمدانم کیست میزد همون اول بسم الله خودم قبل سونو تشخیص میدادم دکتر میگفت تو چجوری اینو حس کردی. ولی الان این وروجک واقعا داره خودنمایی میکنه. یه هفته میرم سرکار دوهفته میام خونه ی مامان میخوابم. میشینم حالم بد میشه یهو دردم میگیره دیگه زمین گیر میشم. یهویی حالم بد میشه. جونم برات بگه الانم که با کمپوت زنده فشارم هی 9 یا 10. هی غش میکنم با اب کمپوت زنده میشم

@آزي۲۵۷۷۶ آزی به جای بارداربشی 😍😍😍😍😍  زدم باردارشم😂😂😂😂😂اجازه ویرایش هم نمیده

به فال نیک بگیر انشالله هم نوشتت هم نیتت هر دو تحقق پیدا میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فاطمه فاطمه فاطمه ههههه   توچندمدت این وزن رکم کردین.؟! واقعا ایول دارین....😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

عزیزم 

من تقریبا ۱ ماه کشید 

یه تاپیک کامل دارم ازش عزیزدلم البته از اون موقع بازم کم کردم 

ببین فقط اراده باید داشته باشین و نخورین همین 

من خیلی هله هوله خور بودم ولی دیگه نخریدم تا نخورم 

اگه مهمونی شام دعوت بودم‌ناهارو سبک مخوردم‌مثلا نون و پنیر یا تخم مرغ ابپز 

اکثرا میوه میخوردم غذاهای که کالری منفی دارن مث کدو و گوجه و قارچ اینجور چیزارو باهم بخار پز میکردم میخوردم اگه گشنم میشد 

هویج و کاهو شسته داشتم تا دلم ریزه خواری میخاست هویج میخوردم  سعی میکردم از بیسکویت های استفاده کنم با کالری کمتر مث ساقه طلایی 

همیشه یه واحد لبنیات داشتم مث شیر  روش دارچین میریختم میخوردم که سوخت و ساز ببره بالا 

من همه چیز میخوردم اما کم  مثلا پنه الفردو با اینکه بمب کالری میخوردم اما در حد دو قاشق 

یا پیتزا در حد دو برش 

شاید قبلنا یه پیتزا میخوردم 

از کالری شماری مانکن و کرفس استفاده میکردم

اگه اینستا دارین به پیج خانمهای چالش ۲۸rooz برین خیلی کمکتون میکنن 

و در اخر اراده باید داشته باشین قربونت برم و بخاین 

من پیاده رویم ترک نمیشد حداقل روزی ۱ ساعت خوشگلم 

من مامان شدم🥲
@آزي۲۵۷۷۶ آزی به جای بارداربشی 😍😍😍😍😍  زدم باردارشم😂😂😂😂😂اجازه ویرایش هم نمیده

چه جالب من متوجه اشتباه تایپیت نشدم اما گفتم انشالله دعات اول برای خودت بگیره. اینو نشونه خوب بگیر حتما یه چیزی توش هست منخیلی به نشونه ها اعتقاد دارم