2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

@تورک_آنا    

دکترعارفی ،برام خراش نمیده،میگه چون یکبارخراش برات انجام شده اما اثری برات نداشته انجام نمیده.گفتم من چندسال پیش خراش دادم.میگه خراراش اگه بدم شایداثرعکس داشته باشه برات وخوب نباشه برات😵😵😵😵😵😵😵

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام اینجا کسی هست با اسپرم صفر باردار شده باشه؟؟؟؟؟؟

روشناجان

دوستانی که شرایط شما رداشتن،پستت ر بخونن جوابت ر میدن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان.روند درمانی ما تغییر کرد و قرار شد لنفو تراپی کنیم.از روز همون آزمایشی که 3 سال پیش داد ...

خدا رو شكر كه به كمك خودش راه درست پيش پاتون گذاشته شد،، انشالله ب زودي خوش خبر هستين، ميشه لطف كنين ب مام توضيح بدين چ ازمايشي بود كه نشون داد بايد لنفوتراپي بشين و لنفوتراپي چيه؟

...

🔴🔴🔴

سلام دوستان با کسب اجازه از تورک آنا جان و حمایت ایشان بلاخره بعد. از ماهها صفحه ای در ا ی ن س ت ا گ ر ا م  تشکیل شده برای برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات مفید تجربی و علمی در زمینه میکرو اینجکشن و آی وی اف

قراره در. این صفحه از ترجمه و گردآوری مطالب مفید استفاده کنیم لطف میکنید برای حمایت از آن درجهت ارتقا سطح اگاهی خود و دیگران فالو کنید و. به دیگران معرفی کنیم 

انشالله استارت خوبی در این اپلیکیشن پر مخاطب باشه

pregnancy_with_microinjection

لطفا در قسمت سرچ ای ن س ت ا ،سرچ کنید و به ما بپیوندید

ممنون از لطف شما 

@تورک_آنا   بلاخره تشکیل دادم انشالله با کمکهای همه دوستان مفید واقع بشه مخصوصا برای کسانی که اول راه هستند.

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
فدات بشم ممنون عزیز.  فقط لکه میبینم یه کم استرس دارم نکنه مشکلی باشه.  سر حامگی ها قبلی ...

سللام عزیزم خیلی خوشحال شدم براتتت تبریک میگمم خدا  حفظش کنه براتون  🌹🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهی هزارمرتبه شکر عزیزدلم...واااای که چقد خوشحال شدم برات محدثه جووون😍انشاءالله که ایندفعه صحیح و ...

ممنونم عزیزم. انشاالله نی نی شماهم سالم بیاد بغلتون. دعام کن عزیزم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
وااااا بسمه الله !!این حرفا چیه دختر؟زمان بوعلی سینا هم این کارها رو واسه تشخیص بارداری نمیکردن. از ...

عزیزم کجایی منتظرت هستیم ان شالله که خوش خبر باشی

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سللام عزیزم خیلی خوشحال شدم براتتت تبریک میگمم خدا  حفظش کنه براتون  🌹🙏🏻

ممنون خانمی. انشاالله قسمت خودت باشه به زودی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
@آزی25776 ‍  چ کردی آزمایش دادی اومدم اینجا ک خوشحالیتو ببینم

عزیز دلم ممنون از لطفت. راستش میخوام شنبه ازمایش بدم. اخه بی بی چک دیشب هم منفی بود پس حتی در صورت بارداری هم عددش باید خیلی پایین باشه. برای همین گفتم یهو بزارم شنبه برم ازمایش. 

فدات بشم ممنون عزیز.  فقط لکه میبینم یه کم استرس دارم نکنه مشکلی باشه.  سر حامگی ها قبلی ...

نگران نباش دیدی که خیلیامون داشتیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک_آنا#   خانم گلم انشاله بهتر شدید و همسرت جواب آزهاشون نرمال باشه...... به سوال فکر ...

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم حدودای 60 70 بود نفری البته سهم خودمون..... 

سهم شرکتم هست.... 

بازم غیر این بود میپرسم میگم..... 

البته من فکر میکردم خیلی بیشتره چند مدت پیش به همسرم گفتم یه تومنی هست گفت نه بابا..... 

فکر کنم گفت این حدوداست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     لنفوسیت تراپی همون پی آرپی یه ؟؟؟؟

عزیزم والا یه لنفو شنیدم شبیه پی آر پی هست نه دقیق مثل خودش ولی اون لنفوتراپی که من میدونستم فرق داشت...... 

لنفو تراپی که من میدونستم در صورت سازگاری از خون همسر میگیرن یه کارایی روش انجام میدن بعد به بیمار تزریق میکنن اینطوری بدن مادر با ژن همسرم آشنا میشه.... 

اما یه لنفوتراپی هم شنیدم خون خود بیمار رو میگیرن یه کارایی رو‌ میکنن به رحم تزریق میکنن اما دقیق نمیدونم..... 

@تورک_آنا     توگروه کسایی بودن که انتقال دومرحله ای انجام داده باشن؟ مثبت شدن همشون؟ اگ ...

عزیزم بله بودن اما دقیق اسمشون یادم نیست از قدیمیا اگه اشتباه نکنممامیمرسان بود..... 

اما چند تایی بودن مامان شدن..... 

تک و توک یادمه منفی بشن اکثرشون + شدن.....