2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اره گلم.6ماه فریزبودن...وای امپول اره. من همون چندروزی هم ک میزدم..جاش سفت وکبود ودردناک میشد...شیاف ...

اینبار برم میگم فقط شباف مصرف میکنم اخه واقعا سخته هم یکی بیاد هرروز تزریقش کنه هم از یه ور دیگه هم باید دردشو تحمل کرد،،،به هر حال عزیزم ممنونم بابت جوابت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم.مرکز ماهم گفت اونایی که فریز انتقال دادن تا هفته ی ۱۱ دارن.من از دوشنبه کمش کردم.روزی دو ...

تهوع چندروز شدید داشتم دوروز دمیترون خوردم دیگه بهترشدم..الان دارم ولی کم..بیشتر ب بو حساسم...

خاکستری جون من الان شیاف گذاشتم انگشتم خونی شد بخدا دیگه ترسییدم.. از اول این بارداری ی روز دلم خوش نبوده ک لذت ببرم هرروز ی مشکل همش استرس.دلم مییخادبشینم گریه کنم..ولی هیچی نمیگم ک مامانم ناراحت نشه...خدایا خودت کمکم کن.  توروخدا برام دعاکنید میترسم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تهوع چندروز شدید داشتم دوروز دمیترون خوردم دیگه بهترشدم..الان دارم ولی کم..بیشتر ب بو حساسم... خاکس ...

الهی دورت بگردم غصه نخور.شیافت روغنیه؟چون شیاف من عین قرص خشکه.من با دستکش میذارم همیشه.بعضی وقتا قبلش یکم دستمو خیس میکنم که اذیت نشم.شاید واژنت زخم شده در اثر مصرف شیاف

یا اینکه حساسیت داری.زنگ بزن به دکترت حتما بپرس.اصلا نگران نباش.بخدا میفهممت.منم تازگیا یه قسمتایی از شکمم،یا لگنم یا پهلوم تیر میکشه.یهو یه حالی میشم.مامانم همش میگه چته میگم هیچی.نمیخوام غصه بخوره.امروز هم خیر سرم میخواستم برم دکتر زنان بگم برام ایزوپرین تجویز کنه که دکترم نبود

ولی اصلا خودتو ناراحت نکن.اون فندق هیچیش نمیشه.زنگ بزن به دکترت باهاش مشورت کن فردا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوشبحالت من هفته 11 ام ولی تهوع بیچارم کرده، فدای سر نی نیم، اون سالم باشه من تحمل میکنم  

واقعا تهوع ادمو اذیت میکنه اما ماها بخاطر نی نی حاضریم هرچیزیو تحمل کنیم.توی نت سرچ کن شاید چیزایی باشه که کمکت کنه.هرچند این دورانو باید بگذرونیم عزیزم.من حساسیتم به بو و ویارم نسبت به یه سری غذاها کم نشده اصلا اما تهوعم یکم بهتره.میگذره گلم.فقط و فقط به سلامتی نی نیت فکرکن😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
در حقیقت نوعی اندومتریوز تخمدان هست،که طی دوران عادت ماهیانه خونریزی می کنه و به دلیل اینکه به صورت ...

پس اون آندومتریوزی نیست که لگن و رحم و روده هارو درگیر کنه،من تا حالا نداشتم یه جا توی نت نوشته بود بعد از پانکچر ممکنه بوجود بیان به خاطر اون سوزنهایی که حین تخمک کشی استفاده میکنن

الهی دورت بگردم غصه نخور.شیافت روغنیه؟چون شیاف من عین قرص خشکه.من با دستکش میذارم همیشه.بعضی وقتا قب ...

نمدونم شیاف روغنیه یانه...بیشتر ب صابون شبیهه...دکترمم هم دیگه فردانیست.شنبه ک رفتم پیشش بهم امپول پروژسترون داد که تا5روز بزنم امروز اخریش زدم..چندروزی بود لکه بینی هم دیکه نداشتم دردم هم بهترشده بود فکرم راحت شده بود ک امشب باز اینطوری شد.... الان باز دستمال قهوه ای شدهمزمان حالت دردهم میگیرم...اخه من سونو رفتم هماتوم هم نداشتم..پس نمدونم دلیل این خون و لکه ها چیه... فقط توکل کردم بخدا سپردم به خودش...خودش نگهش داره برام..بادعای خیر شما دوستان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من برام سوال پیش اومده میشه راهنماییم کنین؟من دی ماه آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادم البته بجز اصلی ها که شامل سی دی مارکر ها و mthr1( نمیدونم اینو درست نوشتم یا نه) کاریونایب رو هم انجام ندادیم.چون هر کاری کردم دکتر برام ننوشت.حالا سوالم اینه آیا این فاکتور ها مشخص میکنن که باید دارو مصرف بشه یا نه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
واقعا تهوع ادمو اذیت میکنه اما ماها بخاطر نی نی حاضریم هرچیزیو تحمل کنیم.توی نت سرچ کن شاید چیزایی ب ...

اره همین که میگذره خداروشکر، همین الان هم که مینویسم تهوع دارم اصلا دارو هم برام جواب نمیده خدایا مواظب نی نیم باش

تهوع چندروز شدید داشتم دوروز دمیترون خوردم دیگه بهترشدم..الان دارم ولی کم..بیشتر ب بو حساسم... خاکس ...

عزیزم وقتی لکه بینی داری شیاف رو از عقب بزار، منم از عقب میزارم

عزیزم میدونم برا آخرین سونو که معمولا یه هفته قبل انتقال بین 8 تا 12 باشه خوبه.....

مرسی عزیزم. 😍😍

یه سوال دیگم دارم. شنیدم نزدیکی شب قبل انتقال خوبه. اما شرایطشو ندارم. میشه ۲ شب قبلش باشه؟😶😶 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها گاهی وقتا یهو پشت شونه هام میگیره.جوری که وقتی نفس میکشم تیر میکشه...نمیدونم به معدم ربط داره یا نه.کسی اینطوری بوده؟وقتی به پهلو میخوابم بیشتر حس میکنم

سلام آنا جون بالاخره طلسم شکست و من رفتم مروسه انتقال

منتهی علاوه بر ۴۰ روز مصرف پردنیزولون و اسپرین و ب کمپلکس هم خراش اندومتر هم دیفرلین برام تجویز شده

مشکل اینه مرکز بمن گفت ۴ ام بیا واسه خراش و ۶ ام دیفرلین بزن

حالا عصر رفتم مطب دکتر چوبساز اون برعکس گفت که اول باید دیفرلین بزنیم و بعد خراش بدیم! کدومش متداوله؟ اول خراش بعد دیفرلین؟ یا بالعکس 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم