2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
شوهر من ازواسپرمه. یعنی تعداد اسپرماش صفره. میره رویان برای مداوا. به نظرتون نتیجه میگیریم.؟ کسی بود ...

عزیزم بله مامان با این شرایط زیاد داشتیم..... 

آزو اسپرم انسدادیه یا غیر انسدادی؟

بیوپسی کردن؟ 

از ب ی ض ه اسپرم گرفتم تا حالا؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله مامان با این شرایط زیاد داشتیم.....  آزو اسپرم انسدادیه یا غیر انسدادی؟ بیوپسی کردن ...

تقریبا دو سال پیش بیوپسی کرده و اسپرمی موجود نبوده. قبل از عید آزمایشات هورمونی داد و هورمونهاش به شدت مقدارشون کم بود و برای سه ماه دکتر تزریق آمپول HCG را تجویز کرد. دکترش گفت ممکنه دو سال زمان ببره. به نظرتون جواب میگیریم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا دو سال پیش بیوپسی کرده و اسپرمی موجود نبوده. قبل از عید آزمایشات هورمونی داد و هورمونهاش به ش ...

عزیزم بیوپسی به روش میکرو تسته بوده یا معمولی؟ 

البته نمیدونم اصطلاحش درسته یا نه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فرقشون چیه؟

عزیزم دقیق نمیدونم اما اینکه تو بیوپسی اسپرم نباشه دلیل نمیشه بگین کلا اسپرمی نیست چون خوب بافت رو از یکی دو جا میگیرن و ممکنه از جای دیگه میگرفتن نتیجه فرق می‌کرد..... 

تو میکروتسه فضای بیشتری زیر میکروسکوپ بررسی میشه و بهترین بافت برای بیوپسی برداشته میشه..... 

عزیزم دقیق نمیدونم اما اینکه تو بیوپسی اسپرم نباش دلیل نمیشه کلا اسپرمی نیست چون خوب بافت رو از یکی ...

ضمنا اونطور که من متوجه شدم شرط تسه نرمال بودن بودن آز هورمونیه..... 

یعنی اول باید از نظر هورمونی همسرت درمان بشه بعد برین سراغ بیوپسی..... 

انشاله خیره و خدا بهترین رو بدات رقم میزنه😍😍😍 اون بارای قبلی سنت سن الان نبوده جسمت جسم الان نبو ...

مرسی عزیزم توکل به خدا انشالله که اینبار جواب بگیرم و دیگه راحت بچسبم زندیگمو بکنم 😂😂وااای چقدر خندیدم😂😂راست میگی کاش میشد بخریم پدرمون درومد😂😂

بچه ها امروز پهلوهام تیر میکشه.مخصوصا پهلوی سمت چپم چون اکثرا به پهلوی چپ میخوابم.نمیدونم بخاطر اونه یا نه.وقتی راه میرم بیشتر درد دارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به نظرت امیدی هست با این آمپولا؟؟

همیشه امید هست عزیزمممممم..... 

بچه ها امروز پهلوهام تیر میکشه.مخصوصا پهلوی سمت چپم چون اکثرا به پهلوی چپ میخوابم.نمیدونم بخاطر اونه ...

اگه با استراحت یا تغییر پوزیشن بهتر میشه جای نگرانی نیست..... 

گلم رفتی یزد مسافرخانه رزرو کردی؟  اخه من قبلا میرفتم تهران میرفتم خونه خالم این سری نمیتونم ب ...

عزیزدلم یزد چون اکثرا برای این مشکلات ناباروری میان و کلا دکترای خوبی در زمینه های دیگه هم داره خیلی سوییت و خونه ی تمیز اینا گیر میاد.من اوایل ازدواج یکی دوبار رفتم و مصمم نبودم برای ای وی اف.رفتیم هتل.هتلهای خوبی هم داره

اما ایندفعه دو سه باری که رفتیم سوییت میگرفتیم.البته سوییتهای تمیز.چون شوهرم و خودمون کلا حساس بودیم.و وسیله هامون کلا باهامون بود.خداروشکر هردو سه بار خونه های خیلی تمیزی گیرمون اومد که صاحبخونه هم طبقه ی بالا یا یک‌قسمت حیاط زندگی میکرد

منظورم اینه اگه خونه ی اینجوری گیرت بیاد بهتره.اما هتل ممکنه هزینه هاتون بالاتر بره.

ببین سوییتهای کوچیک اما تمیز گیرتون نمیاد؟

البته خب شبی ۱۰۰ به بالا حساب میکردن!ما چون کل دو هفته رو موندیم فکرکنم به چی کمتر حساب کردن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم