2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045613 بازدید | 684476 پست
من شنیدم هرچی نزدیکتر به هفته ی ۱۳ بری جنسیت رو بهتر میتونن حدس بزنن.و خب کلا مثل اینکه روال کار سون ...

در هرصورت تو سونو ان تی جنسیت رو نمیگن  اگر هم بگن احتمالی میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در هرصورت تو سونو ان تی جنسیت رو نمیگن  اگر هم بگن احتمالی میگن

میدونم عزیزم.دست من نیست که.روال کار مزخرفشونه.خسته شدم از دستشون بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها یه مشکل جدید هم پیش اومده.من شیاف اندومترین استفاده میکردم هرروز سه تا که هرکدوم ۱۰۰ میلی گرم بوده!

الان تموم کردم زنگ زدم یزد گفته این شیاف دیگه نیست.هیچجا هم گیرت نمیاد.شیراز هم پرسیدم گفتن نیست.به جاش سیکلوژیست ۴۰۰ رو بهم معرفی کردن.میدونم شیاف خوبیه‌ولی دوزش بیشتره خب.مخصوصا الان که من باید شیافمو کم کنم.یعنی از امروز من دوتا ۱۰۰ باید استفاده کنم.ولی این هردونه شیافش ۴۰۰ میلی گرمه!بچه ها چیکارکنم؟؟!مشکلی پیش نمیاره این تغییر دز؟!مرکز هم الان جوابمو نمیدن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه مشکل جدید هم پیش اومده.من شیاف اندومترین استفاده میکردم هرروز سه تا که هرکدوم ۱۰۰ میلی گرم ...

من از روز اول سیکلوژست استفاده کردم اوایل روزی سه تا 400 میلی الان یه هفته اس شده روزی یدونه، از دکترت بپرس

من از روز اول سیکلوژست استفاده کردم اوایل روزی سه تا 400 میلی الان یه هفته اس شده روزی یدونه، از دکت ...

اینکه از روز اول سیکلوژست داشتی بهتره عزیزم.من‌چون یهو میخوام تغییرش بدم نگرانم که دزش بالا و پایین میشه و خطرناکه

نمیدونم

دسترسی به دکترمم ندارم.فقط مشاورا جواب میدن

چرا واستاد ؟؟؟

گفت جنین ضعیف بوده،،،فعلا هم نرفتم ببینم دلیل اصلیش چی بوده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها من الان ۱۱ هفته کامل هستم یعنی فردا میشم ۱۱ هفته و ۱ روز مرکز ما گفته وارد هفته ی ۱۱ که شدی ...

عزیزم من ۱۲ هفته و ۴ روز وقت سونو گرفتم.دکترم گفت ۱۱ هفتت تموم بشه بهتره.درمورد شیاف اندومترین خداروشکر اینجا هست و دکترم گفته تا بعد سرکلاژباید مصرف کنم یعنی تا ۱۵ هفتگی.البته شرایطمون باهم فرق داره.

اما قبلشم میگفت تاسه ماهگی باید استفاده کنی.به دکترت اعتماد کن عزیزم به نظرم تحت نظر یه دکتر خوب برو.دکترای مرکز هرکدوم یه چیزی میگن.

نگران نباش توکل به خدا عزیزم.❤❤❤

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
گفت جنین ضعیف بوده،،،فعلا هم نرفتم ببینم دلیل اصلیش چی بوده

قلب تشکیل شده بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کی زدی و چندتا؟ دفه ی بعد ی کی باید تزریق کنی بنظر من آی وی آی جی داری پرد میتونی قطع کنی

همون روزی ک آزمایش بارداریم مثبت شد روز هشتم فروردین ماه . باید ششم اردیبهشت بازم بزنم . یعنی دگه پردنی رو قطع کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کی زدی و چندتا؟ دفه ی بعد ی کی باید تزریق کنی بنظر من آی وی آی جی داری پرد میتونی قطع کنی

۴ تا