2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
مرجان حال کن ........با دخمل نازت.....واقعا خوش بحالت دخمل داری😎

قربونت برم مریمی☘

دخملی دعا میکنه خاله مریمش خیلی زود صاحب یه فرشته ناز بشه🍀😘❤🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ای جوووونم....دخملی 😍😍خداحفظش کنه...منم عاشق دخملیم. بسکه شیرینه😋😋😋

ممنونم نفسی جون☘🌻🍀

ان شاءالله نی نی خودت صحیح و سلامت باشه و هر جنسیتی که دوست داری❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان ای جان😍😍😍دخمل رو نگو که دلم میره😂عاشق دخترم من. خدا رو صد هزار مرتبه شکر. خیلی مراقب دخمل ...

واقعا هزار مرتبه شکر که وروجکم سالمه☘🌻🍀

چشم خاله جون☘ شمام مراقب دردونه های تو دلت باش🐣

سلام عزیزم انشالله که همیشه همینجور شادوخندان باشی خدا چادرزریتم واست حفظ کنه عزیزم

سپاااااااااااس فررررررراوووووووان😗😍

ان شا ءالله شمام به همه آرزوهای قشنگ قشنگت برسی ❤

زین جان اگه ای وی ای جی میزنی سعی کن حدالاقل تا ۳ ماهگی بزنی من چون بدنم واکنش شدید بهش نشون میداد ت ...

دريا دل جون شما يادتون هس چن تا تخمك داشتين موقع پانكچر و چن تاش جنين شد؟

...
😍مباركه عزيزم🌹🌹التماس دعا

ممنونم محیا جون☘🌻

چشم..

محتاجیم به دعا🌻🍀☘

عزیزم مراکز دولتی که مثل زینبیه و مادر و کودک در صورت مشکل ناباروری آی وی اف انجام میدن و تعیین جنسی ...

25 میلیون فقط برا تعیین جنسیت؟یا کلا....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خداروشکر مشکلی نداشتید واسه‌پریود شدن دارو چی داد بهتون؟

سونو کرد عزیزم گفت آندومترم نازکه و سیکل انتقالم رو شروع کرد

استرادیول رو از دیشب شروع کردم 

شما هم برو پیش دکترت باید سونو بشی 

چون احتمال کیست و فیبرم هم هست من خداروشکر نداشتم انشالله شما هم نداری

بهم گفت بخاطر پلی کیستیک بودن تخمدانم این بی نظمی ها بوده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم دکتر برای چه مدت بهت داده؟بنظرت تو هفته های بالاتر هم میشه خورد؟مثلا من یازده هفته کامل هستم

اره عزیزم این قرص تا پایان بارداری میشه مصرف کرد اگه انقباض داری حتما بخور 

اره عزیزم این قرص تا پایان بارداری میشه مصرف کرد اگه انقباض داری حتما بخور 

عزیزم. دکتر ب من نداد هر چی هم گفتم درد دارم...اخه میبینم همه شمادارین...واقعا میفهمم لازم دارم. چون گاهی دردام.خیلی زیاد میشه...خودم بخرم حداقل موقع درد استفاده کنم که اشکالی نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان عزیز. من امروز سونو شدم واسه انتقال ۵ روز دیگه وقت دادن. ضخامت ۱۱ و نیم بود زیاد نیس؟ روزی ۳ تا استرادیول دارم. دوستانی که انتقال دادین ضخامت باید چند باش؟؟. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد