2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
سلام بچه ها  من هفته دیگه انتقال جنین دارم فردا میتونم برم دندونپزشکی؟؟؟؟

والا دقیق نمیتونم نظر بدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم لطف کردین مطمئن هستین انجام نمیدن ؟ دکتر رستمی خیلی طول میکشه تا نوبت بدن؟

عزیزم بعید میدونم انجام بدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشکل انعقادی که منم دارم....  با تخمک خودمم باردار شدم....  نمیدونم منظورت دکترت چ ...

اناجون من اون سمتی که زمین خوردم و‌اندومتریوز خفیف هم داشت حالا فقط دوتا تخمک داره،، درحالی ک اون یکی پنج تا داره، حالا خیلی نگرانم که چرا، پادمهر اخه گفت چیزی نیست و‌سونو چیز جدی نشون نداد حالا این قضیه ی دو تا شدن تخمکش رفته رو‌مخم یعنی با اینکه پادهر گفت اصلا چیز قابل اعتنایی نیست میتونه بازم به خاطر اون باشه یا طبیعیه که ممکنه یه تخمدان سالم بی دلیل تعداد کمتری بده مثلا؟

...
ببخشید یه سوال دیگه با هزینه بار اول چند بار انتقال میدن ؟ یعنی اگه نگرفت چند بار نمی خواد هزینه کنی ...

عزیزم خوب اینو تعداد جنین‌های مطلوبیت تعیین میکنه.... 

اولا باید ببینی چند تاجنین کلا تشکیل میشه.... 

فرض کن ده تا جنین بشه کلا.... 

از اون ده تا بستگی داره چند تاجنین دلخواه بشه و از پروسه تعیین جنسیت سالم در بره..... 

خلاصه هیچ کسی نمیتونه جواب سوالت رو درست بده..... 

حتی دکترت!!!!!! 

بله امروز رفتم سونو. هم شدم  خداروشکر کیست نداشتم دکتر گفت اندومترم سه میلی متر هست و اینکه بخ ...

خدارو شکر پس چیزی نیست.... 

اره زدم

بازم داری سرم رو؟؟؟؟ 

بچه ها من به امید خدا دو سه روز بعد پانکچر داشته باشم احتمالا، ولی از امروز استرس ناجوری اومده سراغم ...

عزیزم انشالله تپل ترین جنینا منتظرته.... 

اناجون من اون سمتی که زمین خوردم و‌اندومتریوز خفیف هم داشت حالا فقط دوتا تخمک داره،، درحالی ک اون یک ...

عزیزم نظر قطعی نمیشه داد.... 

یا مشکل از تخمدان هست یا به دارو این مدلی جواب داده..... 

من الان هفته شش هستم ب منم گفتش ک کم کم ولی میترسم بیشتر از پردنیزولون ک قطع کنم

من اون قرص رو نداشتم نمیدونم اگه برای انعقاد خون هست گمونم تا آخر بارداری باید مصرف بشه بازم بیشتر تحقیق کن

انا جونم یه سوال دارم درمود قرص ایزوکسوپرین  دوستم دکترش براش تجویز کرده و‌گفته از زایمان زودر ...

بله خاکستری جان من مصرف میکنم از 7 هفته مصرف کردم تا الان که ده هفته ام، چون انقباض داشتم این قرص هم برای زایمان زودرس هم برای جلوگیری از سقط هست

عزیزم بله برا من بیست روز تاخیر داشت.....  انشالله برا شما از بارداری باشه.....

نه بی بی منفی بود

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مرسی از پاسخت عزیزم، به زحمت افتادی دنبال کاغذا گشتی برام، خدا برات جبران کنه این محبتی رو ک در حقم ...

فداتشم خانمی.کاری نکردم که.وظیفم بود.ببخش شاید گاهی وقتا روزا رو دقیق یادم نیاد.تاریخا رو قاطی میکنم

عزیزم آمپول من پیورگان بود.روزی ۲۲۵ واحد

البته من ذخیرم نسبت به سنم پایین بود.۲۳ سالم بود و ذخیرم ۱/۴ بود

تو با ذخیره ی خوبت شک نکن همه چی خوب پیش میره برات.راستی به قول انا جونم ۸ تا نی نی مگه کمه؟مطمئنم بقیه ش به کارت نمیاد دیگه.من با ۱۲ تا تخمک ۵ تا جنین تشکیل شد که سه تاش هنوز فریزه.امیدوارم برای توام نیازی به فریزات نباشه و انتقال اولت مثبت شه.فقط ارامش ارامش ارامش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من دقیق یادم نیست کیتجویز کرد امامی ونم قبل غربال بود.....  فکر کنم بین قلبو غربال بود د ...

انا جونم من فردا میشم ۱۱ هفته ‌و ۱ روز

یعنی دارم وارد هفته ی ۱۲ میشم.حالا اگه بخوام این قرص رو بخورم ضرر داره؟یعنی حتما باید توی اون دوران خورده بشه؟اخه بعضی وقتا یه درد و گرفتگی توی شکمم و کمرم و پهلوم دارم.میگم کاش اون قرصو میخوردم.چون شنیدم اکثرا برای ای وی افی ها تجویز میشه.نظرتون چیه انا جون؟توی هفته های مثل الان من خوردنش نیازه اصلا یا نه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله خاکستری جان من مصرف میکنم از 7 هفته مصرف کردم تا الان که ده هفته ام، چون انقباض داشتم این قرص هم ...

عزیزم دکتر برای چه مدت بهت داده؟بنظرت تو هفته های بالاتر هم میشه خورد؟مثلا من یازده هفته کامل هستم