2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم مبارکت باشه ، به سلامتی بیاد بغلت ،توضیح میدی چیکارا  کردی این‌چند وقت؟ دارو‌نخوردی دیگه؟

گلم پایین توضیح دادم لطف کنین بخونین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه م وقتی رفت امد میکنم سیکلم به هم میریزه خیلی ضعیف میشم گفتم اگه سه روز پشت سر هم بمونم سوئیت کرا ...

عزیزم ببین برداشت بد نکنیا تجربه خودمو میگم واقعا بارداری با بچه کوچیک سخته چرا الان میخوایی همچین کاری بکنی؟؟؟؟ 

البته اگه دوست داشتی بگو..... 

من که دومیو سورپرایز شدم و طبیعی باردار شدم انصافا با اینکه خود بارداری دومم راحت بود اما واقعا با یه بچه کوچیک سخت بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تبریک میگم و ان شالله نی نیهات به سلامتی بغل بگیری، عزیزم فک میکنی چه کارایی انجام دادی که به ...

ممنونم گلم تو صفحه۸۶۰۶ توضیح دادم . این ماه اصلا هیچ کاری نکردم طبیعی اقدام داشتم و اصلا هم فکرش نمیکردم ک باردار باشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ببین برداشت بد نکنیا تجربه خودمو میگم واقعا بارداری با بچه کوچیک سخته چرا الان میخوایی همچین ک ...

سه سالش سنم میره بالا سخت تر میشه شکر خدا الان همه کاراشو خودش میکنه فقط اینکه نمی تونم ببرمش بیمارستان نمی دونم کجا بزارمش 

عزیزم من یه سری روز 11-12 لک دیدم بعد رفت تا بعد سونوی قلب سه روز بعد سونو تقریبا 7 هفته بودم به خون ...

خدا برات نگهشون داره!انشالله زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشن!برای منم دعا کن انشالله نی نیم سالم دنیا بیاد!من هرروز لکه بینی دارم برای همون میترسم،یه روز صورتیه یه روز قرمز!شیاف هم استفاده میکنم با ایزوپرین و هفته ای یکی امپول پروژسترون اما هرروز لک بینی دارم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
والا من اونجا رفتم اما حتما کلینیک آندومتریوزش که طبقه همکفه برو نری بالا وگرنه میندازن تو سیکل نرما ...

بعد چطور تشخیص دارن شما آندو متریوز دارین؟

خدای مهربونم شکرررررت .
سه سالش سنم میره بالا سخت تر میشه شکر خدا الان همه کاراشو خودش میکنه فقط اینکه نمی تونم ببرمش بیمارس ...

خوب خوبه..... 

دختر من 14-15 ماهه بود من طبیعی باردار شدم..... 

واقعا سخت بود..... 

نتونستم از پوشک بازش کنم چون خورد به بارداریم.... 

بعدشم با یه بچه کوچیک سخت شده هنوزم با اینکه 2/5 سالشه ولی پوشکش میکنم..... 

ولی بقیه کاراشو الان شکر خدا خودش انجام میده..... 

انشالله کارات خیلی راحت پیش برن و دردونت اذیت نشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا برات نگهشون داره!انشالله زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشن!برای منم دعا کن انشالله نی نیم سالم دنیا بی ...

نگران نباش به خیر میگذره..... 

بله بعد از شستشو😔😔😔 یعنی خیلی اوضاعش بده؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم نگفتم بده.... 

ولی بهتره روش کار کنین..... 

مال مام اینطوری بود تحرک کلا صفر بود با سه ماه داروی درست و تغذیه درست و مناسب طبع و خنک کردن ی ض ه ها بهتر شد..... 

حتی تحرک تند به 5 رسید..... 

تحرک کندم 20 یا 25 شد..... 

والا تصمیم گیری سخته.....  میتونی قبلش يه پانکچر داشته باشی اگه کیفیت تخمک ات خوب بودن که فبها ...

آره پیشنهادتون خ به ولی انشأالله که همون بار اول خوب باشه نیازی به اینکه تکرار کنم نباشه اصلا🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ببین عزیزم خوب طبق حرف بعصی دوستان که میگن برداشتن لوله میتونن تو خونرسانی اثر بذاره خوب قبل برداشتن ...

آره درست می گید ممنون از راهنماییتون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏