2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم. هچینگ یعنی اینکه به شکاف کوچولو به پوسته میدن تا راحتر جنین بتونه اونو بشکافه مثلا برای ...

کار خوبی میکنی همینطورم هست عزیزم منم چون نمیدونستم پرسیدم چقدر پیچیدست این کار خدا و خیلی شگفت انگیز😊

انشاءالله نی نیتو بغل میگیری ❤😘جان جان👼

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها امروز تو مترو یه خانمی بچشو بسته بود به شکمش و آدامس میفروخت،خدا انقد ناناز بود نی نیه

گفتم خداکنه طوری بشه که درامد داشته باشن و  دیگه مامانش نیاد آدامس بفروشه انگشتاشو با انگشت اشارم گرفتم اونم انگشتمو گرفت وای خدا چقدر خوب بود اون حس😍

دلم میخواست بغلش کنم😘😘😘😘😘

خواستم براشمام بگم این حس خوب امروزمو😊

یوقت نگین میاد تو تاپیک چرت و پرت میگه ها😁

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
موقعی ک ضخامتم کم بود دکتر گفتش ک خونرسانی ب رحم هم کمه . این خونرسانی ب رحم ربط ب ضخامت داره ؟ یعنی ...

راستش عزیزم خودم دقیق نمیدونم ولی از همسرم پرسیدم میگه بله ربط داره هرچی ضخامت بیشتر باشه رگ های خونی بیشتره و خونرسانی بهتر انجام میشه ولی فقط تا دوهفته اینطوره چون بعد از تشکیل شدن جفت مراودات کلا از طریق جفت انجام میشه. شما الان چند هفته ای؟

راستش عزیزم خودم دقیق نمیدونم ولی از همسرم پرسیدم میگه بله ربط داره هرچی ضخامت بیشتر باشه رگ های خون ...

ممنونتم . الان فردا میشه شش هفته و چهار روز

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
راستش عزیزم خودم دقیق نمیدونم ولی از همسرم پرسیدم میگه بله ربط داره هرچی ضخامت بیشتر باشه رگ های خون ...

الان شانزده روز از پری گذشته

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی هیچکس انجام نداده اینجا؟ 

من سونو هیستر انجام دادم درد نداشت مثل انتقال جنینه یا مثل معاینس خیلی درد نداره فقط یه جا که همون دستگاه معاینه رو میزارن درد داره 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
خب قربونت بشم شما الان جفتت تشکیل شده دیگه چه نگرانی از بابت ضخامت داری؟

یعنی دیگه الان ضخامت ربطی نداره ب تغذیه جنین ؟؟

میگم اینبار ک دیگه داروهای ضد سقط استفاده میکنم منظورم مشکل ایمنی و انعقادیه دیگه بارداریم درسته ؟

اینم از شوهرت سوال بگیر من اصلا هیچ علایمی ندارم ن سینه درد ن تهوع و ن ویار و هیچی . فقط دسشویی رفتم کمی بیشتر شده همین 

راستی همسرتون دکتر هستن ؟؟

بچه ها من واژنم تیر میکشه..بنظرتون طبیعی هست این اول کاری؟امشبم ی جورایی دل درد گرفتم حالت پری دارم..تو دلم یهو تیرمیکشه..خودمو بچمو سپردم بخدا فقط. التماس دعا دارم ازتون🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اووف خواهر درد یکی دوتا نیست که از ی ور باردار نمیشم و باید ای وی اف کنم از یک طرفم باردارم بشم میوف ...

بنظرم بیاپیش دکترعارفی یادکترطرازی 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم من اولین بار تو مرکز ابن سینا دکتر جعفری بهم دارو داد دیگه بعد از اون تو شهر خودمون میرم ...

اره اما ./۱ برای من و الان دیگه نمیخورم تا برم دکتر ابن سینا تو صادقیه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم