2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
خانوما شمایی که پانکچر کردید دوماه دیگه انتقال داشتید برای انتقال دکتر بهتون استرادیول داد یعنی کسی ...

به من که هر بار دادن استرادیول رو .تازه روزی 3تا هم دادن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسي پري جون، ميگم دوش آب گرم الان چن روز قبل پانكچر مشكلي داره؟ گرماش برا تخمك ضرر داره مثل برا اسپ ...

گرما مشکلی برا تخمک نداره. من تا قبل از اچ سی جی هر شب روغن سیاه دونه میزدم به شکمم . پیاده روری میکردم . اما بعد اچ سی جی یکم مراعات کردم چون درد تخمک و احتمال هایپری داشتم. از آزاد شدنش میترسیدم که خدارو شکر آزاد نشدن. مایع منی هم فک کنم شبیه سفیده تخمرغه بیرنگه . اما من تفاوتشو با ترشحات تخمک گذاری تشخیص میدم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینه هام فیبروکیستیک دوست ندارم بخورم راهی نیست

نمیدونم والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقيقا چهار روز قبل پانكچره امروز😱 يعني خراب شد؟ اخه يكي دو ماه بود اصلا اقدام نداشتيم فك كنم ا ...

مهیا جان بهت پیشنهاد می کنم اگه پانکچرت ۴ روز دیگست امروزم شوهرت تخلیه ی اسپرم داشته باشه.بهترین زمان نداشتن نزدیکی ۳روز قبل از پانکچره و چون می گی یه مدت طولانیه تخلیه نداشته اتفاقا براش خوب هم هست چون باعث میشه تولید اسپرمای تازه بالا بره

سلام عزیزم آره همونم😅 میبینم که شما هم تیکر دارشدی خداروشکر عزیزم مامان شدنت مبارک😍

گلپ پیشرفت بتاهات چجوری بودش ؟؟

من فردا شش هفته و چار روز میخوام برم ب سونو قلب

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلپ پیشرفت بتاهات چجوری بودش ؟؟ من فردا شش هفته و چار روز میخوام برم ب سونو قلب

گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جون من تیروئیدم همیشه رو 3 /3.4 و اینجوریاست یعنی ممکنه به خاطر این انتقاللام منفی میشه؟به نظرت ...

عزیزم anti tpo تون چنده؟

تیروئید من اول همین ۳.۴ یا ۳.۵ بود، تو شهر خودمون همیشه میگفتن تو رنج نرماله البته پیش غدد نمیرفتم همون دکتر زنان میگفت خوبه، حدود یه سال پیش رفتم ابن سینا دکتر داخلیشون آزمایشمو دید تازه anti tpo هم حدود ۵۰۰ بود گفت خوب نیست و باید زیر ۲ باشه و دارو داد،

دیگه از اون موقع تو شهر خودمون میرم متخصص غدد.

شماهم بنظرم حتما به دارو احتیاج دارین پیگیری کن عزیزم

الحمدالله❤
گلپ پیشرفت بتاهات چجوری بودش ؟؟ من فردا شش هفته و چار روز میخوام برم ب سونو قلب

مبارک عزیزم ان شاالله تاپ تاپ قلبشو ببینی کیف کنی😍

واسه من خیلی عجیب بود خیلی کم میرفت بالا مثلا ۴۷۰ بود دوروز و نیم بعدش میشد ۶۸۰ و همینطور یواااش میرفت بالا، نمیدونم واقعا چرا اینطوری بود، خداروشکر تاالان به خیر گذشته ان شاالله بقیه ش هم به خیر بگذره😊

الحمدالله❤
نگران نباش عزیزم بعضی بچها حتی خونریزی ها ی خیلی شدیدی داشتن اما خداروشکر مشکلی پیش نیومده این استرس ...

ممنونم عزیزم!یه خورده اروم شدم!انشالله به حق فاطمه زهرا تمام خانومای حامله بچه هاشونو سالم بغل بگیرن

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
عزیزم anti tpo تون چنده؟  تیروئید من اول همین ۳.۴ یا ۳.۵ بود، تو شهر خودمون همیشه میگفتن تو رن ...

پایین بود فکر کنم 6یا 9

سلام دوست جوناااااا. بله دردونه رو اوردم خونه اون مرکزی که پانکچر شده بودم گفتن کیفیت جنین BC هستش و ...

بسلامتی عزیزم😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی