2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان اطلاعاتی راجب ریداکت دارید قبل و بعدش باید چیکار کرد 

عزیزم جزئیاتش رو نمیدونم اما معمولا دیدم دوستانی که ریداکت داشتم بعدش یه مدتی استراحت شون بیشتر بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🙋‍🙋🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍 دوستان من راهنمایی می ...

عزیزم نگران نکن خودتو با یه تهوع هیچی نمیشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 😘😘😘😘😘 دوستان خراش آندومتر چند قاعدگی میشه انجام بدی؟؟؟؟؟؟

والا اگه اشتباه نکنم بهترین حالت نیمه اول بعد پاکیه.... 

اما دیدم خیلیا نیمه دوم داشتن..... 

برا خود من روز 8 بود فکر کنمبرا من  لاپرا، هیسترو و خراش هر سه با هم بود..... 

حتی یادمه اول فکر میکردم دقیقا تو زمان پریودی میشه آخه چون به خاطر لاپرا که عملم با خ ز ع ل ی بود و ایشون تایم خاصی فقط ایران بودن پرسیدم اگه خراش موقع پریودی باشه میشه یا نه گفتن خوب اگه پریود نباشی اثرش بیشتره ولی اینطور نیست که موقع پری هم بی اثر باشه..... 

اما شانس آوردم زودتر پریود شدم و موقع عمل روز 8 بودم..... 

سلام بچه ها یه سوال داشتم اینکه میگن برای باردار شدن تیروئید باید زیر ۲ باشه تو بارداری هم همینطوره؟ ...

بله خوبه عزیزم..... 

مهیا جان عزیزم سرتو مشغول یه کاری بکن مثلا یه سریال قشنگ ببین الان که هوا خوبه بعداز ظهرا با شوهرت ب ...

ممنون عزيزم التماس دعا  كارخوبي كردي  دكتر عميد تجويز كرده بود نميدونم ميشناسي يا نه، انشالله كه ب اذن الله برا همه مون سبب ساز ميشه

...
خدا رو شکررر انشالله خوش خبری زین جون جنین داری یا سیکلتو شروع نکردی

عزیزم زین جون معجزه خدارو تو دلش داره..... 

به سلامتی انشاءالله❤ هچینگ ینی چی😁برام توضیح میدی  ینی بعد اینکه از فریز دراوردن رشد کردن؟ای ...

هچینگ یه جورایی تقلب رسوندن برا بلاست شدنه..... 

کمک میکنن جنین راحت‌تر به مرحله بلاست برسه و پوسته رو شکاف میدن که بتونه راحت‌تر این مرحله رو رد کنه..... 

مرسی آناجون .دوست دارم بدونم منی که مشکل ایمنی و انعقادی دارم میتونه برام کاری کنه.با مامای مطبش که ...

والا نمیدونم نظری در موردش ندارم چون اصلا نمیشناسمش..... 

فقط اسمش از جریان روشانیلو جون یادم مونده.... 

ممنون عزیزم ولی بیشتر درمورد ال دی نگرانم اگه نخورم مشکلی پیش میاد؟گفت بخور پریود که شدی بیا تا امپو ...

بله احتمالش هست مشکلی پیش بیاد.... 

با دکترت مشورت کن چون اونه که میدونه چرا تجویز کرده..... 

خانوما کم عوارضترین قرص ضدبارداری جایگزین ال دی چیه؟بجز یاز ویاسمین

عزیزم.من ال دی بهم نمیساخت ی دوره روکین خوردم خوب بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله خوبه عزیزم..... 

قبلا روزی یه دونه لووتیروکسین۵۰ میکرو میخوردم tsh ۲.۳ بود دکتر گفت زیر ۲ باشه بهتره بعد هفته ای یک روز رو دوعدد میخوردم که شد ۰.۸ و گفتن خوبه، و داروم رو ادامه دادم ولی الان (تو بارداری) دوباره برگشته به ۲.۳ ، چون میترسم بازم بره بالاتر گفتم شاید باید دوز دارو بیشتر شه، پس فعلا همین خوبه دکتر نرم😊

الحمدالله❤
قبلا روزی یه دونه لووتیروکسین۵۰ میکرو میخوردم tsh ۲.۳ بود دکتر گفت زیر ۲ باشه بهتره بعد هفته ای یک ر ...

نگین جون شما همونی ک بتات یواش میرفت بالا؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم آره همونم😅 میبینم که شما هم تیکر دارشدی خداروشکر عزیزم مامان شدنت مبارک😍

ممنون عززیزم اره ب لطف خدا😊 ..خانومی دیکه خبری از خودت ندادی یا دادی و من ندیدم؟..چندهفته ای گلم..تیکر نداری