2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
واقعا لکه بینی روحیه آدمو کلا خراب میکنه خداروشکر که بهتری عزیزم، من چون سابقه سقط دارم وقتی گفت آس ...

اره من تا سونو قلب نرفتم.هرروز هزارتا فکر بیراه میومد تو ذهنم بخاطر لکه بینی...ولی دیدم ک لطف خدای مهربون خیلی بیشتر از نگرانیهای ماهست😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دوستان اونو بهم پیشنهاد داد میگن برا بارداری پرخطر دکتر خوبیه اطلاع داری به درد من که هم مشکل ...

خیلی از فامیل های ماپیش دکتر حنطوش زاده جواب گرفتن.همه شون هم مشکل انعقادی داشتن.توفامیل همه به من میگن برم پیش حنطوش زاده.البته اکثراین فامیل باردارمی شدن طبیعی ولی سقط میشد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستای خوبم!میشه جواب منم بدین!من هفته هفتم هستم و چهارروزه لک بینی دارم روزای اول صورتی بود و اما امروز یه لخته خیلی کوچیک خون قرمز بود!کیا مثل من بودن و بچشون سالم دنیا اومده؟امپول و شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها آزمایش شوهر منو ببینین خودم  ذخیره م پایین دوتا انتقال منفی هم داشتم بیمار دکتر نصر هستم به نظرتون باز میکرو کنم یا شوهرم دارو بگیره طبیعی اقدام کنم 

من عاشق نی نی ام
عزیزم.من کلا از تحریک.تخمدان نزدیکی نداشتم.دکترم.منع کرده بود

نفسي جون همسر خان يك ماه بيشتر بود اس ذخيره داشت فك كنم، ديگه گفتيم مونده و كهنه ميشه مجبور شديم تخليه صورت بگيره، خيلي آروم، نفسي جون دكتر بهم ايندفعه روزي ١٥٠ گونال داد و از روز سوم تحريك تخمدان منوپيور دوتا، يعني سر جمع شش تا منوپيور،، نميدونم باز احتمال هايپري هس يا نه،، دكترم در مورد نزديكي هيچ چي نگفته بود خيليي ملايم انجام شد خدا بخير كنه،، شما از چند مدت قبل ذخيره كرده بودين؟

@تورك_آنا

...
نه.فقط سه چهار روز قبل پانکچر نباشه که اسپرم ذخیره بشه برای نمونه دادن روز پانکچر

دقيقا چهار روز قبل پانكچره امروز😱 يعني خراب شد؟ اخه يكي دو ماه بود اصلا اقدام نداشتيم فك كنم اس داغون بود بايد تازه ميشد خب

@تورك_آنا

...
بچه ها نزديكي بدون جلوگيري چند روز قبل از پانكچر مشكلي داره؟

نه عزیزم چه مشکلی میتونه داشته باشهمنم داشتم جمعه آخرینش بود و ۳ شنبه پانکچرم بود.  فقط حواست باشه مثل آز اسپرم ۳ روزی قبلش نداشته باش

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دکترت کیه عزیزم؟ با حرف یک پزشک که نمیشه تصمیم به این مهمی بگیری.به نظرم حتما نظر یک پزشک دیگه رو ب ...

آره عزیزم واریکوسل داشت که شش ماه پیش عمل کرد.فعلا که تغییر آن چنانی نکرده.دکترم بخشایی هست  جایی که زندگی میکنیم خیلی تعریفشو میدن.خیلی ها ازش راضی بودن.دکتر شوهرم هم خیلی قبولش داره.دکتر شوهرم که حرفش رو تایید نکرد و خیلی بهمون امید داد.ما هم به امید خدا بخاطر حرف دکتر شوهرم برا بار اول همینجا شروع میکنیم اگه جواب نگرفتیم میریم اهواز پش دکتر نقاب یا شاید هم رفتیم تهران.فعلا دکتر شوهرم خیلی بهمون امید داد.میگفت خیلی ها با همین شرایط جواب گرفتن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستای خوبم!میشه جواب منم بدین!من هفته هفتم هستم و چهارروزه لک بینی دارم روزای اول صورتی بود و ...

عزیزم اگه یکهفته اینجا بمونی و پیام ها رو بخونی میبینی اکثریت این مسئله لک و یا حتی خونریزی رو داشتن و خداروشکر مشکلی هم پیش نیومده فقط حتما با دکترت مشورت کن شاید نیاز باشه دوز داروهات تغییر کنه. 

دقيقا چهار روز قبل پانكچره امروز😱 يعني خراب شد؟ اخه يكي دو ماه بود اصلا اقدام نداشتيم فك كنم ا ...

خب خوب کردین تخلیه کردین.حالا اسپرم تازه تولید میشه برنمونه دادن روزپانکچر.روزخوبی تخلیه کردین.امادیگه نبایدتخلیه داشته باشه تاپانکچر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

خانوما شمایی که پانکچر کردید دوماه دیگه انتقال داشتید برای انتقال دکتر بهتون استرادیول داد یعنی کسی هست که استرادیول نخوره یعنی بدون استرادیول انتقالش شروع شده باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم اگه یکهفته اینجا بمونی و پیام ها رو بخونی میبینی اکثریت این مسئله لک و یا حتی خونریزی رو داشتن ...

دیروز پیشش بودم و دوباره همون شیاف رو برام نوشت و گفت فقط دراز بکش و راه نرو!توی سونو جنین سالم بود!اما امروز که لخته دیدم دنیا رو سرم خراب شد انگار اصلا داروها اثر نداره که روز به روز بدتر میشم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون