2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها منو میشناسین اومدم آرامش هستم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 امروز رفتم دکتر هم مشکل ایمنی داشتم ...

عزیزم اتفاقا منم وقتي دیدم مشکل دارم خوشحال شدم چون لااقل میدونستم اینارو حل کنم به هدف نزدیکتر میشم و شانسم خیلی خیلی خیلی بالا میره..... 

خدارو شکر که مشکلت رو شد انشالله دیگه این دفعه مامانی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سلام من پنجشنبه میرم برای انتقال. امروز رفتم سونو گفت فولی ازاد شده و شرایط رحمت هم خوبه فردا ...

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم..... 

انشالله همین یه وروجک بشه دو تا و کیف دنیارو بکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه بگی جنینتو چطوری انتقال میدی ؟؟؟ سخت نیست ؟؟؟  خودت جابه جا میکنی ؟؟؟ هزینش چقدره ؟؟ ...

عزیزم برا انتقال جنین تانک یا همچین چیزی بهت امانت میدن نگران نباش..... 

یادمه اون سالی که دوستمون از رویان به آبان انتقال داد جنیناشو، بهش با ودیعه 3 میلیون تانک رو امانت دادن بعد که بهشون برگردونده بوده ودیعه رو بهش پس داده بودن..... 

سلام  بچها من میتونم سرخود قرص متفورمین مصرف کنم،،،اخه میگن لاغر میکنه،،،من بعداز سقط اصلا وزنم ...

عزیزم خوب یه چکاپ کن..... 

تیروئید، چربی، قند و..... 

بعد اگه دکترت صلاح دونست میخوری..... 

آناجان من حواسم نبود بعد اینکه از مطب اومدیم همسرم گفت دکتر گفته نباید روزه بگیری  این به خاطر ...

عزیزم والا من که به نظرم میاد صلاح نیست بگیری خصوصا با ژن غلظت خون..... 

اگه بخوایی حتما بگیری پیشنهاد من اینه سیکلت رو عقب بندازی.... 

تورک آنا دکتر برام همه اینارو نوشت به جز آنوکساپارین  پس چرا آنوکسا نداد بهم ؟؟؟؟

عزیزم اینو روز انتقال برات مینویسه مال منو روز انتقال نوشت.... 

مگه اینکه شرایطت خیلی بدتر باشه و از قبل انتقال تجویز بشه..... 

اکثرا از روز انتقال داشتن..... 

آناجون این همه مشکل قابل حل هست ؟؟؟؟  با وجود این مشکلات یعنی باردار میشم ؟😢😢😢

مگه من نشدم؟؟؟؟؟ 

بچه ها و اناجون امروز رفتم دكتر بهم اينوفوليك و اووابوسيت داد و من جنين فريز دارم اينا خوبن؟؟

عزیزم فکر کنم دوستان با جنین فریز داشتن..... 

من کلا نداشتم اما احتمالا غیر تاثیر رو تخمک و.. کارایی دیگه ای هم دارن.... 

سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

عزیزمممممممم مم قربون دردونت بشم...... 

چه قدر برات خوشحال شدم..... 

اینم پاداش صبوریت..... 

تو سونوی قلب پاهای خوشگلشم دیدی.....

داشته برا مامان باباش نای نای میکرده!!! 

گوارای وجودتون....... 

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه ایشالله به سلامتی قلبش برات ۱۰۰ سال بزنه💖 واقعا لحظه قشنگی هست.... من ...

عزیزم خاکستری جون دیر رفته فکر کنم ده هفته یا بالاتر بوده..... 

بچه ها من دیروز دوباره رفتم پیش دکتر طر ازی‌ واسه آزمایشا مشورت کنم قبل اینکه من بگم البته خودشم داش ...

عزیزم شک نکن حکمتی داشته..... 

همین که میبینی دکترت هر کاری ازش بر میاد داره برات میکنه خودش نعمت بزرگیه.... 

انشالله این دفعه حتما حتما نتیجه + رو میگیری.... 

ممنونم عزیزدلم.اره واقعا لذتبخش ترین لحظه ی زندگیم بود.ان شاالله قسمت تک تک منتظرا شه. نمیدونم خانم ...

جفتت خلفیه یا قدامی؟؟؟ 

اگه خلفی باشه زودتر حس میکنی ولی قدامی باشه فکر نکنم تا زودتر از 20 حس کنی..... 

@هاانا     @بارانبهاری     @مرجان_و_لوبیاش     @روستا۷۱ &nbs ...

فدات بشم عزیزم..... 

دیدن شادی دوستام برام واقعا شیرینه..... 

عزیزم خاکستری جون دیر رفته فکر کنم ده هفته یا بالاتر بوده..... 

آناجون منم نه هفته بودم اصلا بهم نشون نداد😢فقط صدای قلب نازنینشونو شنیدم😍

مگه جهت جفت الان هم مشخص میشه؟

من که خیلی خنگم😂😂😂😂این سری برم ان تی از همه چیز سر در میارم🙄🙄🙄😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم خوب یه چکاپ کن.....  تیروئید، چربی، قند و.....  بعد اگه دکترت صلاح دونست میخوری... ...

چشم اناجون الاناومدم پیش دکتر ببینم چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏