2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

خداروهزار مرتبه شکر 

خاکستری جون برای ماهم تو این حال خوبت دعا کن 😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
ای جوووونم😍چقد دلم ضعف رفت براش گفتی پاهاشو تکون میداد..خداروشکر عزیزم..خیالت راحت شد خداحفظش کنه ب ...

فدات بشم.بخدا خودم ذوق مرگ شدم وقتی دکتر گفت ببین این پاهاشه داره تکونش میده.وای اشکم دراومد.ممنون عزیزدلم.بخدا کلی خیالم راحت شد

خیلی زود خانومی.ان شاالله به زودی توام تکون خوردناشو هم میبینی هم احساس میکنی.ممنونم از دعاهای خیر همتون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خیلی خوشال شدم ان شالله همیشه برات بمونه صحیح و سلامت . برا منم دعا کن ک شنبه اینجا با دست پر بی ...

فدای دلت.میفهمم بخدا.منم علائمم کم شده بود همش میگفتم برم قلبشو ببینم

اما به دیگران نمیگفتم چرا انقد عجله دارم.بخدا تا دکتر گفت خداروشکر قلبش هم میزنه انگار دنیارو دادن بهم

اصلا فکرای منفی نکن عزیزدلم.همون خدایی که معجزشو گذاشته تو دلت برای بار دوم با تپش قلب بچه ت معجزه و بزرگیشو نشونت میده.من مطمئنم همه چی برات خوب پیش میره.فقط و فقط ارامش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

اینم بگم من دو سال پیش یه آزمایش بتامثبت داشتم بعد منفی شد زود  البته اینو همون اول گفتم به دکترم،گفت پروندتو دیدم اون سقطتم ممکنه به خاطر همین بوده   که جنینو پس زده حالا آزمایش بده مطمئن شیم 

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه ایشالله به سلامتی قلبش برات ۱۰۰ سال بزنه💖 واقعا لحظه قشنگی هست.... من ...

ممنونم عزیزدلم.اره واقعا لذتبخش ترین لحظه ی زندگیم بود.ان شاالله قسمت تک تک منتظرا شه.

نمیدونم خانمی.من تقریبا اخرای هفته ی ۱۰ هستم اخه

واسه همین حرکتاش مشخص بود.بهش گفتم یعنی خودمم باید حس کنم حرکاتشو؟گفت نه هنوز خودت ممکنه حس نکنی زوده

ولی قشنگ تکونای پاهاشو دیدم.ان شاالله توام میبینی و حس میکنی تکونای فندقاتو😍

خداروهزار مرتبه شکر  خاکستری جون برای ماهم تو این حال خوبت دعا کن 😙😙😙😙

حتما حتما.هر ثانیه برای تک تک منتظرا دعا میکنم این حس و حال خوبو تجربه کنن.ان شاالله خودت هم به زودی تجربه میکنی این لحظه های قشنگو

فدای دلت.میفهمم بخدا.منم علائمم کم شده بود همش میگفتم برم قلبشو ببینم اما به دیگران نمیگفتم چرا انق ...

منم بخاطر همین میترسم اصلا علایم بارداری ندارم اون دوتا سقطای قبلیم هم علایم نداشتم ک سقط فراموش شده داشتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

خدارو ١٠٠٠ بار شكر🙏🏼💕ازته قلب خوشحال شدم

انشالله اين حس عالى به زودى زود نصيب همه منتظرها🙏🏼💕🌸

عزيزم مباركت باشه ، ان شا الله قلب قشنگش ١٢٠ سال برات بتپه خانمي . خيلي خيلي گواراي وجودت عزيز دلم . ان شا الله خدا در توان همه شما كه الان باردار هستيد بچه شير به شير ببينه و خيلي زود مثل من و آنا جون دوباره زودي ني ني بياد توي دلتون 😍😍😍

وایییی عزیزم خیلی خوشحال شدم هر چی اینجا بیشتر اینارو میشنوم انگار خدا بیشتر شادم میکنه و برای خودمم امیدوارتر میشم خدارو شکر حفظش کنه برات ۱۲۰ سال😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنونم عزیزدلم.اره واقعا لذتبخش ترین لحظه ی زندگیم بود.ان شاالله قسمت تک تک منتظرا شه. نمیدونم خانم ...

الهی آمین این لحظه شیرین قسمت همه منتظرا بشه🙏

الهی بگردم قربون خدا بشم🙏

من فقط صبح ها از ضعف با درد کردن زیر دلم یه جوری مثل گرفتگی بیدارمیشم وقتی سیر میشم دردشم خوب میشه😂

ان شالله دوهفته دیگه برم ان تی اونجا قشنگ ببینمشون😍

خوش به حالت دیدیشون😀

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
مغز ها رو بخور....خوراک آهن دار بخور ...گوشت چرخی بزن رو توری کباب کن با یه کوچولو نمک بخور. ....خوب ...

چشم مریم جون☘🌻🍀 ان شاءالله جون گرفتن نی نی خودت😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀