2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فشارتو چك كن ممكنه از افت فشار باشه عزيزم براى منم پيش اومده هميشه فشار پايينم

اتفاقا خودمم همین حدسو زدم... 

تابحال که سابقه نداشتم. البته یکم ک راه میرمو اب بیشتر میخورم خوب میشم.حتما با دکتر مشورت میکنم☘🌻🍀

مرسی عزیزم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

عزیزم مبارکت باشه😍😗😘❤ ان شاءالله صحیح و سلامت بغلش بگیری❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

به به مبارک باشه خانمی التماس دعا خوشبحالت کی عیدیتو از دست امام حسین گرفتی انشااله قلبش برات ۱۲۰ سال بزنه و باعث افتخارت بشه 

بچها اگه کسی میتونه راهنماییم کنه من بعد از منفی شدنم قرص دوفاستون میخوردم که پریود شدم به موقع الان روز ۱۴ پریودم همش لکه بینی دارم خیییلی میترسم،،،،،،برای ۳ ماه بهم دوفاستون داده امروز دوباره باید بخورمش ولی با این وضعیت نمیدونم چکار کنم تا چهارشنبه به دکترم دسترسی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن تا حالا سابقه ی لکه بینی هیییییییچ وقت نداشتم 

عزيزم مباركت باشه ، ان شا الله قلب قشنگش ١٢٠ سال برات بتپه خانمي . خيلي خيلي گواراي وجودت عزيز دلم . ...

ممنونم عزیزدلم.ان شاالله خودت هم نی نیتو به سلامتی بغل بگیری و خدا بچه هاتو برات حفظ کنه😘😘❤ ان شاالله تمام منتظرا طعم شیرین مامان شدنو بچشن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@هاانا    

@بارانبهاری    

@مرجان_و_لوبیاش    

@روستا۷۱    

@آینووووش3    

از همتون واقعا ممنونم دوستای خوبم.ان شاالله هرکی بارداره به سلامتی بارشو زمین بذاره

و هرکی هم منتظر نی نی هست به زودی خدا دلشو شاد کنه به بهترین شکل😘❤

از اینکه همیشه کنارمین و قوت قلبین واقعا ممنونم

از انا جونمم از ته دل ممنونم ❤

خداحفظتون کنه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

چه لحظه ی قشنگی رو دیدی عزیزم مبارکت باشه    

خاکستری جان من و شما هم پانکچرمون با هم بود هم با یه هفته تفاوت انتقال داشتیم وقتی مثبت شدی من خیلی انرژی گرفتم ولی هیچکدوم از جنینا نموندن واسم  

تو این لحظه های قشنگ دعا کن منم مشکلمو بفهمم  

اوکی ممنون آنا جون دعا کننین همه چی خوب باشه برامون

شک نکن همه چی خوب پیش میره..... 

لایق باشم همیشه دعاگو هستم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شما میدونید این قرص چه تاثیری میزاره؟؟؟؟ آخه نگران شدم من هرماه فولیکول غالب دارم.اصلا علا ...

عزیزم خوب شما ذخیرت خیلی بالاست...... 

عزیزم پلی کیستیک با اون کیستی که تو ذهنت هست فرق داره..... 

یعنی شما فولی ریز زیاد داری..... 

عزیزم اتفاقا اکثر دوستان با ذخیره بالا متفورمين یا گلوکوفا»ژ و سایر مشابهاتش داشتن رو کیفیت تخمک تاثیر میذاره..... 

خیالت راحت استفاده کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها.... من امروز سرگیجه دارم.از اول بارداری نداشتم اما امروز دچار شدم😢 بنظرتون از چیه؟؟؟؟

خوب دیگه همش تعریفشونو کردی و گفتی بچه های خوبین و مامانشونو اذیت نمیکنن گفتن بذار نازمونو زیاد کنیم...... 

سلام بچه ها.... من امروز سرگیجه دارم.از اول بارداری نداشتم اما امروز دچار شدم😢 بنظرتون از چیه؟؟؟؟

عزیزم زنگ بزن به دکتر بگو ولی فکر نکنم چیز بدی باشه..... 

خوش اخلاقه ها ولی با فیلم گرفتن و حضور همسر تو اتاق به شدت مشکل داره. یه خانم دیگه هم خواهش کرد شوهر ...

دکتر منم معمولا تا وقتی سونو واژینال خیلی با اومدن همسر موافق نیست ولی برا من یادمه وقتی سونو کرد خودش یهویی گفت به منشی بگین همسرشم بیاد منم سریع روسریم از سرم باز کردم رو پاهام انداختم که دکتر معذب نشه..... 

فکر کنم دلش نیومده بود بعد این همه انتظار برا این لحظه همسرم نباشه...... 

بچه ها یکی از دوستامون بود. کاربریش نازنین بود چندوقت پیش گفت دوقلوهاش زود ب دنیا اومدن..من همش تو ف ...

عزیزم آخرین خبری که از خودشون بهم داد حالشون خوب بوده..... 

مرجان جون...من دو روزه لکه بینی بیشتر دارم دکتر برام امروز انوکسا رو قطع کرد. اسپرینم ک همون اول لکه ...

عزیزم من تا غربال دیگه نداشتم شون ولی خوب آب زیاد میخوردم..... 

هم برا خونرسانی هم برا ی بس ن س دن چون به خاطر استراحت مطلق بودن تحرکم کم شده بود.....