2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر خدا جون براش انتقال داده...... 

ای جووونم خداروهزار مرتبه شکر 

پس اینکه انتقالش چند سری کنسل شد حکمتی داشته 

خدا میخواسته سوپرایزش کنه 😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام سلام ما اومدیم😍😍رفتم قلب یکی ی دونم رو دیدم🐣..الهی قربونش برم تا دیدمش اشکام سرازیر شدقلبش م ...

ای جونم خداروشکر عزیزم...دعا کن منم فردا عصر همین حسو تجربه کنم‌

ان شاالله ۱۲۰ سال قلب مهربونش بتپه😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از چندم پری استفاده کردین؟؟من امروز 11پری هستم و شکم درد و کمر درد دارم احساس میکنم انگار دوباره میخ ...

دقیقا یادم نیست از دوم یا سوم پری میخوردم.یکم حافظم داغون شده😁

نمیدونم گلم توی نت سرچ کن ببین عوارض دارو هست یا نه

ولی در کل یه سری عوارضا داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب گلم دیگه شکرخدا لکه بینی نداری ؟

چرا هنوزم یکم دارم..ولی دکتر گفت مشکلی نیست دیگه توکل بخدا کردم🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من اولین بار صدای قلبشو تو سونوی ان تی برام گذاشتن هفته ۶ فقط روی مانیتور تپش قلبشو نشون داد. صدا پ ...

ای جانم.من چیزی نمونده تا سونو ان تی فکرکنم‌تحمل میکنم😁

کلی نقشه کشیده بودما.حیف😑

ای جونم خداروشکر عزیزم...دعا کن منم فردا عصر همین حسو تجربه کنم‌ ان شاالله ۱۲۰ سال قلب مهربونش بتپه ...

فدات عزیزم انشاءالله تو صدای قلبشم میشنوی و خیلی بیشتر از من هیجان زده میشی😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فکر کنم تو سن بارداری بذارن.....  زود بود فکر کنم نباید میذاشتن......

سن بارداری یعنی کی عزیزم؟من تا فردا وارد هفته ی ۱۰ میشم دیگه!

فدات عزیزم انشاءالله تو صدای قلبشم میشنوی و خیلی بیشتر از من هیجان زده میشی😍😍

اخ فقط قلبش بتپه همه چی خوب باشه دیگه هیچی نمیخوام

سونو واژینال شدی نفسی؟

اخ فقط قلبش بتپه همه چی خوب باشه دیگه هیچی نمیخوام سونو واژینال شدی نفسی؟

اره واژینال بود...

سلام به به انشاله 120 سال با افتخار و سلامتی بتپه

ممنون عزیزم..بزودی قسمت خودت 😘

نفس جان صدای قلب دلبندتو شنیدی یا فعالیت قلبیشو دیدی  خیلی جالبه منم دقیقا 6 هفته و 2 روز بود ...

نه صداشو.نذاشت فقط فعالیتشو دیدم...عزیزم.چیز خاصی برامن ننوشت فقط عکسشو داد و سن حاملگی

چرا هنوزم یکم دارم..ولی دکتر گفت مشکلی نیست دیگه توکل بخدا کردم🙏

ان شالله ک مشکلی نیست و قطعا هم نیست مشکل . تهوع یا ویار چیزی هم داری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله ک مشکلی نیست و قطعا هم نیست مشکل . تهوع یا ویار چیزی هم داری ؟؟

فعلاک نه..دوروزه گاهی یکم تهوع فقط..

گلم.تو هم دیگه بتا نده چون.میبینم.باهاش استرس میگیری ومنتطر بمون تا سونو بری ب امید خدا