2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزیزم.ممنونم از حرفات مهربونم.اره خودمم همش یادم ب رویا جون میفته میگم دیدی خدا چطور براش نی نیشو حف ...

فداتشم گلم.فردا منتظر خبرای خوشگلت هستم.فقط هرکی رفته سونوی قلب میگه اون لحظه انگار بین آسمون و زمینی.لحظه ی عجیبیه.خیلی دوست دارم زودتر برم😍😍😍اون لحظه برای تموم منتظرا دعا میکنم

مواظب خودت و نی نی(هات) باش

امیدوارم فردا تبدیل شه به یکی از قشنگترین روزای تقویمت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خُب دیگه ببین وضع من خیلی خراب بود😂😂😂 خداروشکر از شما چیزی نیست و فردا خیالت تخت تخت میشه و با خ ...

فداتبشم باحرفات بهم ارامش میدی اخه امشب  دلم درد گرفته براهمین میترسم..خدا خودش مواظب جوجه هام باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم گلم.فردا منتظر خبرای خوشگلت هستم.فقط هرکی رفته سونوی قلب میگه اون لحظه انگار بین آسمون و زمین ...

اره گلم.بنظر منم خیلی لحظه قشنگیه .خود معجزست انشاءالله ک همه منتظرا تجربش کنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فداتبشم باحرفات بهم ارامش میدی اخه امشب  دلم درد گرفته براهمین میترسم..خدا خودش مواظب جوجه هام ...

آره نفسی جان مطمئن باش اون خدا از من و شما به بندش مهربون تر و دلسوزتره😊😊😊

از من یادمه دوسری سمت غروب یا سرشب بود چنان زیردلم درد کرد که همینطور سیخ شدم😂😂😂و به پهلو خوابیدم خیلی جالب خنده داربود.....به خاطر اینکه زمانه چسبیدنه جفت به دیواره رحمه این درد هم به همین خاطره

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آره نفسی جان مطمئن باش اون خدا از من و شما به بندش مهربون تر و دلسوزتره😊😊😊 از من یادمه دوسری سمت ...

خیلی ممنونم.از حرفات عزیزم😘 خدا نی نیهات برات حفظ کنه

اره همون خدای مهربونی ک بهمون هدیه داده خودشم نگه میداره انشاءالله

به سلامتی  مبااااارکت باشه واسه سیکل اولت جنین فرش انتقال دادی یا فریز؟

ممنون.عزیزم اولی هم فریز بود

آره نفسی جان مطمئن باش اون خدا از من و شما به بندش مهربون تر و دلسوزتره😊😊😊 از من یادمه دوسری سمت ...

گلم خیلللللللییییییی مبارک باشه خیلیییییییی خوشحالم که یه نفر به آرزوش رسیده انشاالله تو خونتون همیشه صداشون بپیچه ،گلللم میشه بگی انتقال ندمت بود و چه کارهایی قبلش انجام داددی ممنونم 

آنااااااااجون ،من بعد ار انتقال منفی که داشتم یه نوبت رفتم پیش دکتر برای تنظیم پریودم قرص دوفاستون داد چون تنبلی دارم ،خوردم و پریود شدم بعد امروز رو ۱۱ پریودمه ولی من همچنان لکه بینی دااااارم خییییییلییییی نگرانم میشه راهنماییم کنیین