2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه میتونی شوهرت بفرست حضوری بره..شاید تلفن جواب ندن

همیشه جواب میدادن اخه.باید همینکارو کنم عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه جواب میدادن اخه.باید همینکارو کنم عزیزم

حرص نخور عزیزم..انشاءالله میری قلب خوشکله هم میبینی...منم دل تو دلم نیست تا فردا ک برم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم طبیعیه خب دمای بدن میره بالا..یکی دوستام میکفت بخاطر رشد جنین ورحم جریان خون زیادمیشه ورحم داغ ...

الان رفتم تیتر رو گرفتم جوابش ۱۱۰۰۰ بودش و ۴۸ ساعت قبلش تیترم ۸۵۰۰ بودش چرا دوبرابر نشده بخاطر همین میترسم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره عزیزم خودمم بلافاصله بعدمنفی دوباره انتقال دادم..مونیکا جان اسمت تو تمام لحظات تو ذهنم بود وبرات ...

نفسی جان 

تو انتقال اول که منفی شد چند وقت بعدش دوباره انتقال دادی؟؟ 

انتقالت سیکل نچرال بود؟؟

هر دفعه چند تا جنین برات تو رحم انتقال دادن ؟

ممنون مهرآفرین جون از دیشب نگران بودم چون تنبلی تخمدانم دارم بازم ممنون الهی که ایندفعه مثبت بشی از ...

نه بابا میگم دکتر قطعی گفت این تعداد یائسه نمیکنه تازه به بچه هایی که بلوغ زودرس دارن هم میدن میبینی یه سال داره میزنه بچه، اگه چیز خطرناکی بود به بچه جماعت نمیزدن که قطعا

...

@yasbanooo      سلام یاس بانو جون خوبی؟ میگم شما داشتی برا پرولاکتینت داستینیکس میخوردی که یهو متوجه شدی بارداری؟ یعنی داستینیکس برا کسایی که پرولاکتین بالا دارن انقدر داروی موثری هس؟

...
حرص نخور عزیزم..انشاءالله میری قلب خوشکله هم میبینی...منم دل تو دلم نیست تا فردا ک برم

بخدا مردا نمیفهمن ما چی میگیم.شوهرم میگه چته چرا انقد حرص میخوری.میگم نمیدونی چه حسیه که😁

ادم دل تو دلش نیست

رفته مطب یکیشون که روی در مطبش نوشته تا ۲/۶ برنمیگرده!!!!!!

یکیشم برای دوشنبه به لطف خدا بهم نوبت داده!اونم اگه تشریف بیاره!

بخدا گیر افتادیما

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الان رفتم تیتر رو گرفتم جوابش ۱۱۰۰۰ بودش و ۴۸ ساعت قبلش تیترم ۸۵۰۰ بودش چرا دوبرابر نشده بخاطر همین ...

گلم تو روخدا اینقد ذهنتو درگیر این بتا نکن. اخه هیچ نیازی نیست اینقدر ازمایش بدی. بدتر استرس میگیری توکل بخدا کن تاوفتی بری سونو..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بخدا مردا نمیفهمن ما چی میگیم.شوهرم میگه چته چرا انقد حرص میخوری.میگم نمیدونی چه حسیه که😁 ادم دل ت ...

وای دقیقا عین شوهر من..میگه چرا اینقد عجله داری خب اخرش میری سونو دبگه هروقت شد..میگم من دل تو دلم نیس 😁😁😁چ خوب همون دوشنبه هم.خوبه پس

نفسی جان  تو انتقال اول که منفی شد چند وقت بعدش دوباره انتقال دادی؟؟  انتقالت سیکل نچرال ...

عزیرم.سبکل اولم. بهمن ماه نچرال بودک منفی شد وتا پریود شدم رفتم سبکل جدید ک با استرادیول بود هر سری دوتا جنین5روزه انتقال دادم

مریم جون شما اون موقع که پولیپ داشتی موقع نزدیکی خونریزی یا لکه بینی نداشتین؟

نه نداشتم

لکه بینی فقط قبل و بعد پری داشتم.....

که تا یکسال بعد هیسترو خوب بودم بدون لک.... بعد از بارداریهای پوچ دوباره لک میبینم البته کمتر از قبل فکر کنم باز پولیپ زدم😉....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بخدا مردا نمیفهمن ما چی میگیم.شوهرم میگه چته چرا انقد حرص میخوری.میگم نمیدونی چه حسیه که😁 ادم دل ت ...

عزیزم خاکستری جون چرا اینقدر مضطرب....

عجله نکن.....بخدا من سر پسرم فقط بیبی گذاشتم مثبت شد حتی دکترم نرفتم البته الان میگم خدایا شکرت چقدر بچه بودم😎

خدا میخواد سورپرایزت کنه فکر کنم دوتا شدن😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام خانما. سال نو مبارک. 

میشه با دلهای پاکتون برام دعا کنید عزیزان و یک صلوات بفرستید برام. ممنون میشم...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
وای دقیقا عین شوهر من..میگه چرا اینقد عجله داری خب اخرش میری سونو دبگه هروقت شد..میگم من دل تو دلم ن ...

نفس جان دلم میگه یکی بین تو و خاکستری دبل مخصوص دارید😆حالا ببینم قرعه بنام کدومتون میوفته.........تا دوشنبه ایشاله. .......

دکتر به من میگفت وقتی یک علامت هم داشتی از علائم بارداری مطمئن باش قلب تشکیل شده....از حالت تهوع گرفته تا بد غذایی و یا بدن درد....و چیزای دیگه.....

انشاله نصیب دوس

تان اینجا و ما بشه بزودی با دعای شما که لحطه اول صدای قلب رو میشنوید...

.حتما برامون دعا کنید  حتما اون لحظه ی زیبا دعاتون مستجاب میشه....