2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
سلام دوستان خوبم.من يك مدت نبودم.تو اين مدت خيلي اتفاقات برام افتاد.مامانم مريض شد.فهميدم در زماني ك ...

انشالله که هر چه زودتر به آرامش برسی عزیزم و همیشه سالم و سرحال باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ۹۰درصد ناهنجاری ها رو نشون میده و جنسیت. طرازی برای تمام باردارا مینویسه انگار. ۱۹۵۰هم هزینشه..

انشاالله جوابش عالی باشه برات😍 من آزمایش غربالگری دوم رو دادم ولی خیلی ازش سر درنمیارم، اما آزمایشگاه گفته بود اگه مشکلی بود خدای نکرده بهتون زنگ میزدیم، جواب آزمایشت بعد از سونوی آنومالي میاد؟ پس تو سونو، جنسیت نی نی جون رو میفهمی😘

میخوام برم برای انتقال سوم ولی خیلی میترسم تو زندگی هیچی کم ندارم همسرم امروز میگفت برو اگه نشد جدا ...

انشالله که اینبار مثبت میشی 

اصلا فکر جدایی و ... نکن 

نزار آرامشت از بین بره 

موسیقی بیشتر گوش کن

زین جان ونفسی تبریک میگم انشالله نه ماه رو به سلامت بگذرونید 

ممنون عزیزم. قسمت خودت انشاءالله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی جان  جنین فرش انتقال دادی یا فریز؟؟ بار چندم انتقالت بود؟

جنیین فریزز بود عزیزم ودفعه دوم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زین جان ونفسی تبریک میگم انشالله نه ماه رو به سلامت بگذرونید 

خیلی ممنونتم ان شالله روری خودت . برام دعا کن تو رو خدا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
جنیین فریزز بود عزیزم ودفعه دوم

گلم امروز زیر شکمم خیلی داغه بخاطر چیه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم امروز زیر شکمم خیلی داغه بخاطر چیه ؟؟

عزيزم دنبال هيچ نشانه اي نباش.من وقتي كه مثبت شد هيچ نشونه اي نداشتم.البته برا من نموند.ولي ايشالله براي شما به زودي مثبت ميشه و دلت شاد ميشه و قلب كوچيكش ميزنه.فقط بيخيالي و انرژي مثبت.همين

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان خوبم.من يك مدت نبودم.تو اين مدت خيلي اتفاقات برام افتاد.مامانم مريض شد.فهميدم در زماني ك ...

سلام

بیش از اندازه بخودت نگرانی وارد نکن....دوست من اول تشخیص دادن تومور بد تو سینه داره اما با انجام مامو سه بعدی معلوم شد کیستن

انشاله مادرت چیزیش نیست.......و با داروی ساده خوب میشه.....

خودتم ایشاله چیزی نیست ......استرس رو جون من از خودت دور کن.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام بچه ها خوبید

دکترمو عوض کردم رفتم پیش یه دکتر خیلی خوب

بهم دوماه قرص ال دی داد و گفت روز ۳ پریودت بیا مطب که بات دارو بدم

قرص ال دب قبل بارداری خوبه؟

راستش من بارداری اولم چند شال پیش قرص جلوگیری میخوردم و بعدش بفاصله ۳ ماه با یه دوره کلومیفن دوقلو باردار شدم.پیش همین دکتر.

اما چند ماه پیش با دوتا کلومیفن اصلا فولیکول نداشتم و کیست شدن.

گفت بهم کلومیفن نمیده.فک کنم گفت آمپول میده

به نظرتون تجویزش چطوره؟

همه ازش تعریف میکنن حتی توی سایت ازش هیچ بد نگفتن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812