2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
منم آب زیاد میخورم ولی ربع ساعت ی بار میرم همه تعجب کردن بهم میگن چرا اینهمه میری دسشویی

تکرر ادرار طبیعیه عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم آب زیاد میخورم ولی ربع ساعت ی بار میرم همه تعجب کردن بهم میگن چرا اینهمه میری دسشویی

اکه سوزش ادرار نداری ک جای نگرانی نییس طبیعیه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه الان زود نیست الان چار روز از وقت پریم گذشته

خب مگه آب زیاد نمیخوری عزیزم؟من شخصا چون زیاد نمیتونستم آب بخورم اونقدا دستشویی نمیرفتم.ولی از قبل بیشتر شده

نگران چی هستی عزیزم؟فکرنکنم چیز خاصی باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها از الهامی جون خبری نشد؟ان شاالله که مثبت باشه از هانا جون و رویا جون همدخیلی وقته خبری نیست ...

الهام جون گفت اگه مثبت شدم میام خبر میدن وگرنه ک.....

درهرصورت امیدوارم حالشون خوب باشه همگی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب مگه آب زیاد نمیخوری عزیزم؟من شخصا چون زیاد نمیتونستم آب بخورم اونقدا دستشویی نمیرفتم.ولی از قبل ب ...

چرا آب زیاد میخورم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن ندارم

پس طبیعیه..فکرتو درگیر اینچیزا نکن

اکه سوزش ادرار نداری ک جای نگرانی نییس طبیعیه.

میگم زیر شکمم و قسمتی از ران پام هم خیلی گرم هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میگم زیر شکمم و قسمتی از ران پام هم خیلی گرم هستش

منم کلا شکمم داغه..چون بارداری دمای بدن رو میبره بالا

سلام به همه دوستان گلم

ببخشيد چند وقتى نبودم سال نو همتون مبارك از ته قلب از خدا براى تك تكتون سال ٩٨ رو سالى پر از آرامش و مادر شدن خواستم و انتظارتون به زيباترين شكل جبران بشه

من و دخترم هم خوبيم خداروشكر🙏🏼🌸

هفته ديگه آزمايش براى قند دارم اميدوارم اين مرحله رو هم به خوبى بگذرونم

خاكسترى جون من از قبل باردار شدن چند ماه اسيد فوليك مى خوردم و همچنان ادامه داره اما فميبيون ٢ كه توش فوليك هم داره با دكترت مشورت كن و حتما ويتامين بخور عزيزم

بقيه دوستان اميدوارم همتون خوب خوب باشين و دلتون پر از آرامش🌸💕

دوستان کمک کسی هست امپول زولادکس زده باشه؟ چرا اینقدر سوزنش درشته. آنا جون چیزی میدونی؟ برای من بعد ...

آرزو جون شما بعد از آخرین تزریق امپول زولادکس چقدر طول کشیددتا پریود شدی خودت طبیعی پریود شدی یا با دارو

منم کلا شکمم داغه..چون بارداری دمای بدن رو میبره بالا

راستی شما عفونت داشتین ؟ میگم برم آزمایش عفونت بدم شاید اینکه خیلی تکرر ادرار دارم عفونت باشه واگرنه سوزش ک ندارم . اینکه گرم بودن شکم میشه از عفونت باشه ؟

عزیزم.میشه بگین از کی بود و در چ حدی؟من دوروز بعد مثبت شدن لکه بینی دارم همچنام ادامه داره هنوز سونو ...

من یدفعه روز ده انتقال لک بینی داشتم که گمونم اون لانه گزینی بود، بعدش دوباره بعد از مثبت شدن آزمایشم یه هفته بعدش داشتم دو روزی بود اما کم بعد قطع شد دوباره اومد که شش هفتم رفتم دکتر سونو گفت قلب خداروشکر تشکیل شده این لکه بینی ها علتش اینه مقداری خون پشت جفتته که باید استراحت و شیاف مصرف کنی 

سلام...

الهام خواهر عزیزم خیلی دردناک بود برام منفی شدن مجددت......اما همچنان از درگاه خدا بهترین ها رو برات میخوام....

دوست خوبمون منفی شد دوباره😭😢😢😢😢😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،