2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آخی دورت بگردم . دقیقا مث سقطای من . بعد اونوقت شما علایم سقط نداشتین ؟ و اینکه سقط فراموش شده داشتی ...

اگه جنین تو شکم رشدش متوقف بشه بتا میاد پایین یا نه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

نمیدونم گلم . ولی حتما دیگه میاد پایین. این سوال خوبیه واقعا خودمم نمیدونم گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سقط دومم ک روز تاخیر پری سونو دادم و دو روز بعدشم تکرار کردم دو برابر شده بود ولی متاسفانه بعدش دیگه تکرار نکردم نمیدونم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نمیدونم گلم . ولی حتما دیگه میاد پایین. این سوال خوبیه واقعا خودمم نمیدونم گلم

واای ادم.تا سونو اولیه نره هزارتا فکر بیراه میاد تو ذهن.ادم..استغفرالله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم اون یکی بارداری ک طبیعی شدی و سقط کردی چن هفته سقط شد ؟

زین جان 

یه چی بهت بگم.یکی ازبچه هاتواین گروه مثل شما ضخامتش بالا نمی رفت چندبار سیکل انتقالش کنسل شد تا آخرسر دکترش تصمیم گرفت بااینکه ضخامتش بالا نیست انتقال بده،انتقال داد و منفی شد وجنین هاش تموم شد.

ولی بعدش طبیعی باردارشدن ویه پسرگل دوساله داره الآن

من همش حسم به شما این بود که طبیعی باردارمیشین وبه انتقال نمی رسی😂😂😂😂

این دوستمون  هیستروهم کرده بود و مشکلی نداشت وبعد انتقال آخر ر براش دادن.....خلاصه ماهی که باردارشده بود پری هم شد....بعد تو پروژه هاشون لکه بینی میشده.رفته بوده سونو کرده بوده گفته بودن میوم داره....شاخ در آورده بوده چون یکی دوماه بود که هیسترو کرده بود ورحمش مشکل نداشت.میره پیش دکترش تومرکز ناباروری ومیگه که شماکه هیسترو کردین گفتیم سالمم پس این میوم چیه .میوم که یه هویی سبز نمیشه برآدم.😅

دکترش سونومیکنه میگه میوم نیست ساک بارداری یه ولی برات نمی مونه.اماقلبش تشکیل شد بعدش توهفته های یازده خیلی خونریزی کردشدیدهااااا آما بچه براش موند.ایشون هم انعقادی بودن وبا تزریق انوکسان بچه براشون موند.

امااصلش خواست خدا ومعجزه الهی بود

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واای ادم.تا سونو اولیه نره هزارتا فکر بیراه میاد تو ذهن.ادم..استغفرالله

درسته خیلییییی . منم ک دوتا سقط داشتم خیلی میترسم فقط ب مرحله قلب برسم نصف نگرانیام میره

آخی دورت بگردم . دقیقا مث سقطای من . بعد اونوقت شما علایم سقط نداشتین ؟ و اینکه سقط فراموش شده داشتی ...

من بتام اومد پایین.لک بینی هم اومد سراغم.توهفته ده متوجه شدم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من دمیترون خوردم

جواب داد برات عزیزم؟تاثیری داشت؟من شبا حالم بدتره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زین جان  یه چی بهت بگم.یکی ازبچه هاتواین گروه مثل شما ضخامتش بالا نمی رفت چندبار سیکل انتقالش ...

ممنونتم .واقعا خودمون نگرانیم خیلی . میگم شمام سقطتون فراموش شده بودش ؟

من بتام اومد پایین.لک بینی هم اومد سراغم.توهفته ده متوجه شدم.

یعنی تو هفته ده بهت گفتن ک تا شش هفته فقط جنین رشد داسته ؟

جواب داد برات عزیزم؟تاثیری داشت؟من شبا حالم بدتره

عزیزم فقط ازعوارض دمیترون یبوست هست مواظب این موضوع باش.من قبلا بخاطر معده وتهوع شدید میخوروم عالی بود فقط یبوست گرفتم بد😬

درسته خیلییییی . منم ک دوتا سقط داشتم خیلی میترسم فقط ب مرحله قلب برسم نصف نگرانیام میره

فک کنم من هفته ای یکبار باید برم سونو ک فکرم راحت بلشه😅

فک کنم من هفته ای یکبار باید برم سونو ک فکرم راحت بلشه😅

ان شالله ب حق ابوالفضل ک سالم هستش گلم خودتو نگران نکن عزیزم

سه شنبه عزیزم ،، پریود شدی 💃💃💃💃 خیالم راحت شد بدنت رو متعال کن نه زیاد گرمی نه سردی !

ان شالله س شنبه با دست پرررر

ان شالله ب حق ابوالفضل ک سالم هستش گلم خودتو نگران نکن عزیزم

میدونی من کلا از اولش حالت پریودی داشتم الان دوروزه ک ندارم. انگار ن انگار چیزی تو دلمه..واس همین ی خرده نگران میشم. ولی سپردم بخدا دیکه..انشاءالله خودش حافظ تو دلیهای هممون هست