2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام بر همگی ال دی باید روز دوم شروع بشه یا سوم؟

مریم جون من هم دوم.خوردم هم سوم.چندان فرقی نداره بنظرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم من ازتون راهنمایی میخوام خواهش میکنم هر کس میتونه کمکم کنه.6ساله که در انتظار بچه هستم تنبلی تخمدان دارم هر ماه 3تا آمپولhmgاستفاده میکردم و شبی دوتا لتروزول ولی باردار نشدم و دکتر گفت باید لاپراسکوپی بشی و کوتر تخمدان کردم ولی همچنان پریود هام منظم نیست به من گفتن تا 3ماه فقط دارو لتروزول استفاده کنم و 14پریود آمپول آزادسازی بزنم ولی ماه پیش خودم رفتم سونو دیدم اصلا فولیکول بالغ ندارم این ماه با دو هفته تاخیر پریود شدم حالا نمیدونم آمپول hmgبزنم برا تحریک تخمدان یا بازم لتروزول استفاده کنم؟؟کسی بوده مثل من باشه که دوماه بعد عمل آمپول هم بزنه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
ممنون

در چ حالی گلم..؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان گلم من ازتون راهنمایی میخوام خواهش میکنم هر کس میتونه کمکم کنه.6ساله که در انتظار بچه هس ...

سلام

دوست گلم....6 سال کم نیست.....به نظرم زمان رو بچسپ و پیگیر درمان جدی باش....اگر لتروزل میخواست اثر کنه کرده بود...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
در چ حالی گلم..؟

اول نینی های گلم چطورن.....برا خالشون دعا میکنن؟

منم به شکرانه لطف خدا دیروز پری شدم😉😂و انشاله از امروز به دستور خودم و دستور الهی😆 ال دی رو شروع میکنم تا یکماه رو از دست ندم ...

اخه دکتر از 20 به بعد گفتن میاد 🤔وقتی برم ال دی میده حتما بعد دارو برای پانکچر..خودم شروع میکنم به خوردن تا عقب نیوفتم😅

راستی ال دی رو باید تایم خاصی خورد؟تو این 16 سال مزدوجیم اصلا نخوردم 5رسال اول زندگی رو به روش طبیعی جلوگیری میکردم.....برا همین بلد نیستم خوردن ال دی رو😁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اول نینی های گلم چطورن.....برا خالشون دعا میکنن؟ منم به شکرانه لطف خدا دیروز پری شدم😉😂و انشاله از ...

نی نی هام.خوبن انشاءالله به دعای خیرشما..بله عزیزم ک.به یادتن ودعا میکنن زودتر ی همبازی واسه اقاپسرت بیاری خاله مهربون😘خوبکاری کردی ال دی خوردی چون ضرر ک نداره و معمولا اکثر دکترا میدن ..ن قانون خاصی نداره فقط چون ممکنه ب بعضی ها تهوع بده اخرشب بخور و ی تایم ثابت بهتره.

دوستان عزیز به نظرتون کسی که ۸ اسفند پریود شده بوده و دیروز آز بتا داده، ۶۰ بود ، باردار هست یا عددش ...

عزیزم.دوروز بعد تکرار کنه اگه دوبرابر شد یعنی بارداری پیشرفت داره ومشکلی نیست انشاءالله

منم تنهام .....😔😔😔از صبح تا عصری که همسرم میاد اما سرم به تلویزیون و خوندن بند می کنم. به دکترت ...

من هر ۸ ساعت شیاف دارم، روزی یک آمپول پروژسترون هم میزنم. یه آمپول آنوکسا هم هر روز دارم.

باضافه پردنیزولون و دو تا استرادیول روزانه

تهوع و استفراغ هم که از امروز اضافه شده دیگه بدتر، نمیتونم چیزی درست کنم یا بخورم

جواب آزمایشم منفی بود گرچه تازگی نداشت اما هربار جای زخمش رو دلم عمیق تر از دفعه ی قبله😔

عزیزم.خیلی متاسفم ناراحت شدم برات😕

سلام عزیزم 😥چیکار میشه کرد مثل اینکه باید هفت سالم رد کنم 😥😢

توکل بخدا کن..امیدوارم برات معجزه کنه و طبیعی بارداربشی خودت